Мнениеот batceko » 25 апр 2014 01:33
...аз въобще не мисля , че в основата на всичко са нечии топки , пък били те и на Топчо ....
..мисля , че в основата на всичко е добре планиран и съвсем не зле финансиран план за проваляне на Левски на връх 100 годишнината , при това с гръм и трясък и като резултат от това докарването му до перманентно състояние на базата на , което да се превърне в нещо като Локо Сф или Славия ... т.е. да се бори за оцеляване в А група ...методите според мен са стандартните , с които се фалира един отбор - като се започне от невъзможността да си намери добър спонсор , до съботирането на клуба от вътрешни хора срещу достатъчно добро заплащане ....
... причините са няколко но основните са две - първо трябва да се отвори място в сърцата на феновете за Лудогорец - новия и най добре финансиран клуб на България - както знаем Лудогорец жъне успехи , но няма фенска маса , но спецовете по народопсихология знаят колкото и хората да се кълнат , че са от Левски и че половин България е синя , ако се усети , че Левски се превръща в Локо Сф или Славия , до 4-5 години огромната маса особено от по младите фенове ще се преориентира към Лудогорец - не за друго ..просто хората вървят след победителите ... нямаш ли победи и титли - скоро няма да имаш и фенове ...и не на последно място трябва да е Левски , защото Домусчиев е стар цесекар ....
...което води до втората и доста травиална причина ... цска - да направиш така , че най големия ти враг през последните 60 години на връх 100 годишния си юбилей да се гърчи , че и на всичкото отгоре да загуби 4 пъти подред от цска - както се казваше в онази реклама - безценно ...всички знаем , че има достатъчно богати цесекари , които с удоволствие биха се включили в обща каса за да си направят този кеф ..нека Тити плаче на пресконференции за онези дето имали левче за Левски ... цска не плачат ... те са отбора на партията , на ДС , на номенклатурата ..не на последно място те са отбора на собствениците на най големите клубове в момента - Лудогорец и Литекс ...
.... добре направено , добре финансирано , да не говорим , че срещу себе си имат Батков ... който освен , че явно не е много умен е и сам ... с други думи очаквам още по голям погром ... Гонзо колкото и да е голям пич , без пари и сам срещу всички няма как да успее ....
..и в крайна сметка ще се получи това , което цесекарите винаги са мечтали - трите водещи отбора ще са цска и два други собственост на цесекари . Лудогорец и Литекс .... Левски - с Локо Сф и Славия ще се бори за оцеляване в А група ... и оцелелите му фенове ще бършат сълзи по доброто старо време ...
.... дано греша ..дано не съм прав ... но за да пребориш организация с много пари ти трябват още повече пари ... а такива няма ... лошо .... много лошо