Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2014 22:30

DrAvalanche написа:
Stahlgewitter написа:
DrAvalanche написа:
Кашчей написа:
blue atak написа:
Долно уйно написа:Стоилов, от кога стана качествен треньор?

Винаги си е бил за мен :mrgreen:

Доказа го това си качество в Ловеч, срещу БАТЭ и в Кипър, начело на националите-качество та дрънка.. като семките в джоба ми 8-)

Житейският неудачник и всеобщ критик Кашчей за пореден път изпъкна със злобно мнение. Мъри си има доста кусури, но да твърдиш, че няма качества треньор ставал шампион, носител на купата, суперкупата, класирал отбора си на 1/4 финал в Лига Европа и групите на ШЛ...

Само на стари лаври не става.Трябва си и постоянство.В момента си е посредствен изцяло.

Не твърдим, че е перфектен
DrAvalanche написа: Мъри си има доста кусури...
Четете бе младежи, четете. Ако нещо ви затруднява да разберете, питайте.

Казваш Мъри има кусури, но иначе е велик. Същият този велик никога не знае кога каква смяна да направи -справка-Литекс- БАТЭ, когато една смяна в 89-а та минута можеше да промени нещата, защото беларусите бяха хвърлили всичко напред, но едно забавяне на играта, успокояване щеше да класира Литекс.
За мача в Кипър сигурно имаш оправдание, защото никога и при никой треньор нямаме такава загуба там. Дори се отървахме с малко.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
biggy
Контакти:

Топките на Топчо

Мнениеот biggy » 25 апр 2014 00:25

Или как дългогодишният капитан на Левски потъна в посредствеността на предшествениците си ..
Какво щеше да стане ако в мача с ЦСКА Левски бяха излезли със състав :

Блажевич

Крумов Чмовш(Мулдер) Белаид Нунес(Орачев)

Старокин Цонев

С.Петков Цонев Мисяк

Божинов(Генков)

Не мисля ,че щеше да "подобри" онова 0:3 на Т.Здравков ...
Това си е лично мое мнение , но Топчо беше си забравил топките на закачалката .
Не можеш да очакваш от Туре да израсне тактически само 3 седмици след като е провалил отбора срещу същият съперник и да играе като Яя Туре - просто той ако ставаше за нещо нямаше да бъде в Левски ..

И едно последно :
СКАУТСКОТО ЗВЕНО В ЛЕВСКИ ДА СЕ УВОЛНИ НА ЧАСА И ДА ВЪРНАТ ВСИЧКИ КОМИСИОННИ ВЗЕТИ ЗА : БРУ , БАСТОС , БОЖИНОВ И ТУРЕ !!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Топките на Топчо

Мнениеот boabbb » 25 апр 2014 00:27

Нямаше как и двамата Цоневи да играят - Борислав е с картон и беше наказан ;) Иначе е горе-долу вярно написаното от тебе, но темата вероятно ще лети ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 апр 2014 00:32

И с братя Аргирови да излезете все тая,пред закриване сте.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 апр 2014 00:44

Заради тъпа грешка точно на Старокин ни биха !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 25 апр 2014 01:13

Нищо немаше да стане. Първо трябва да имаш треньор, който да е водил подготовката, става въпрос за лятната още, след това цяла есен да е налагал стила си, след това да е провел и зимна подготовка. Разбира се не трябва да имаш и играчи, които са взети заради комисионни като Бру и тем подобни. Или общо казано трябва да имаш друг президент-БАТКОВ ВЪН !!!
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 25 апр 2014 01:33

...аз въобще не мисля , че в основата на всичко са нечии топки , пък били те и на Топчо ....

..мисля , че в основата на всичко е добре планиран и съвсем не зле финансиран план за проваляне на Левски на връх 100 годишнината , при това с гръм и трясък и като резултат от това докарването му до перманентно състояние на базата на , което да се превърне в нещо като Локо Сф или Славия ... т.е. да се бори за оцеляване в А група ...методите според мен са стандартните , с които се фалира един отбор - като се започне от невъзможността да си намери добър спонсор , до съботирането на клуба от вътрешни хора срещу достатъчно добро заплащане ....

... причините са няколко но основните са две - първо трябва да се отвори място в сърцата на феновете за Лудогорец - новия и най добре финансиран клуб на България - както знаем Лудогорец жъне успехи , но няма фенска маса , но спецовете по народопсихология знаят колкото и хората да се кълнат , че са от Левски и че половин България е синя , ако се усети , че Левски се превръща в Локо Сф или Славия , до 4-5 години огромната маса особено от по младите фенове ще се преориентира към Лудогорец - не за друго ..просто хората вървят след победителите ... нямаш ли победи и титли - скоро няма да имаш и фенове ...и не на последно място трябва да е Левски , защото Домусчиев е стар цесекар ....

...което води до втората и доста травиална причина ... цска - да направиш така , че най големия ти враг през последните 60 години на връх 100 годишния си юбилей да се гърчи , че и на всичкото отгоре да загуби 4 пъти подред от цска - както се казваше в онази реклама - безценно ...всички знаем , че има достатъчно богати цесекари , които с удоволствие биха се включили в обща каса за да си направят този кеф ..нека Тити плаче на пресконференции за онези дето имали левче за Левски ... цска не плачат ... те са отбора на партията , на ДС , на номенклатурата ..не на последно място те са отбора на собствениците на най големите клубове в момента - Лудогорец и Литекс ...

.... добре направено , добре финансирано , да не говорим , че срещу себе си имат Батков ... който освен , че явно не е много умен е и сам ... с други думи очаквам още по голям погром ... Гонзо колкото и да е голям пич , без пари и сам срещу всички няма как да успее ....

..и в крайна сметка ще се получи това , което цесекарите винаги са мечтали - трите водещи отбора ще са цска и два други собственост на цесекари . Лудогорец и Литекс .... Левски - с Локо Сф и Славия ще се бори за оцеляване в А група ... и оцелелите му фенове ще бършат сълзи по доброто старо време ...

.... дано греша ..дано не съм прав ... но за да пребориш организация с много пари ти трябват още повече пари ... а такива няма ... лошо .... много лошо

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 25 апр 2014 01:41

№ 9 трябваше да е Тошето Батков ! :) и вратар Гугутката ! :)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 25 апр 2014 01:44

batceko написа:
... причините са няколко но основните са две - първо трябва да се отвори място в сърцата на феновете за Лудогорец - новия и най добре финансиран клуб на България - както знаем Лудогорец жъне успехи , но няма фенска маса , но спецовете по народопсихология знаят колкото и хората да се кълнат , че са от Левски и че половин България е синя , ако се усети , че Левски се превръща в Локо Сф или Славия , до 4-5 години огромната маса особено от по младите фенове ще се преориентира към Лудогорец - не за друго ..просто хората вървят след победителите ... нямаш ли победи и титли - скоро няма да имаш и фенове ...и не на последно място трябва да е Левски , защото Домусчиев е стар цесекар ....

Е това е голяма глупост,как ти я роди главата,не ми е ясно ! :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 25 апр 2014 01:53

Черният козел написа:
batceko написа:

Е това е голяма глупост,как ти я роди главата,не ми е ясно ! :lol: :lol: :lol:

.. мислиш , че е глупост защото не ти се вярва или защото според теб не може да стане ....или защото просто си доволен от ставащото и не те интересува защо става така ... защото това се е случвало много пъти на много места и не само във футбола ... и е голяма много по голяма глупост да си мислиш , че нещо подобно е глупост ... явно или си наивен ...или както казах си от ония дето са доволни от ситуацията ... пък и знам ли може и кинти за вземаш ...

Върни се в “Левски”