Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2014 22:05

tevez написа:Кано Коцев (Бог да го прости) казваше: "Кажи ми кои са ти опорните халфове, за да ти кажа какъв ти е отборът".
В нашия случай - Старокин (ляв бек), Димов(дървосекач), Крумов(десен бек) и ти става ясно. Думите са излишни.

Да ти кажа, при положение, че бях с предрасъдъци спрямо Крумов, мога да кажа, че е един от малкото, които ми харесва и не само като желание а като и игра

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 апр 2014 22:11

milen.hristov написа:
tevez написа:Кано Коцев (Бог да го прости) казваше: "Кажи ми кои са ти опорните халфове, за да ти кажа какъв ти е отборът".
В нашия случай - Старокин (ляв бек), Димов(дървосекач), Крумов(десен бек) и ти става ясно. Думите са излишни.

Да ти кажа, при положение, че бях с предрасъдъци спрямо Крумов, мога да кажа, че е един от малкото, които ми харесва и не само като желание а като и игра

Да съм казал нещо лошо за него?
Просто отбелязах, че той е десен бек.
Не става нито за крило, нито за халф в центъра.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 22 апр 2014 22:12

blue atak написа:Почти всички сегашни футболисти на Левски ще си тръгнат след края на сезона
Бъдещият силен човек в Левски Георги Иванов смята да изрита почти всички играчи от отбора през лятото, гласи мълвата на Герена. Гонзо останал крайно разочарован от вчерашната загуба на сините с 1-3 от ЦСКА и е взел решение да освободи 2/3 от настоящите футболисти, които седмица след седмица доказват все по-отчетливо, че не заслужават да носят синята фланелка.

Георги Иванов вече е напълно убеден, че трябва да се гради изцяло нов отбор, като единствените, които той не е поставил на мушката, са юношите на клуба, за които се чертае бъдеще, подобно на това на Антонио Вутов - развитие и трансфер в чужбина.

Вратарят Пламен Илиев също минава за любимец на Гонзо, като в момента той е контузен, иначе е твърд титуляр. Пацо Тигъра се води и за любимец на публиката и евентуална негова продажба може да раздразни феновете. Всички останали футболисти обаче могат да се страхуват за бъдещето си в Левски и голяма част от тях вероятно ще бъдат разкарани от Гонзо. Бройката на изгонените играчи може да достигне дори 15, споделиха нашите източници.

Както е известно, настоящият треньор на Черно Море вече е започнал работа по лятната селекция на Герена и към момента има няколко набелязани имена в списъка си. Става въпрос за състезатели от "А" група и такива от чужбина, като целта е да се състави микс от млади талантливи момчета и опитни бойци, които да печелят важните мачове.

Очакванията са през лятото в Левски да е много горещо по трансферните въпроси. По всяка вероятност с клуба ще се разделят страшно много футболисти и на тяхно място ще бъдат взети още толкова нови. Към момента не е ясно и кой ще бъде новият треньор, тъй като Георги Иванов работи усилено и по този въпрос.

До къде стигна Левски - да бъде ръководен от хора завършили висшето си образование преди основното и доказали своята некадърност цяла петилетка.Гонзо е върхът на падението на Левски и на Батков.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2014 22:14

Синя България Има СМС кампания, която е тази на националния фенклуб. Имайте предвид, че по-добре през банка в случая, за да се използват парите за юбилея. Операторите плащат чак след 2 месеца.

Това е съобщение от тръста

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 апр 2014 22:23

milen.hristov написа:
santi_santi написа:Тонев,Сираков,Сухия-Кухия,"олигофрените"от сектор Б които уж обичат Левски и не на последно място Тодор Батков,докараха Левски до това състояние.Тези предатели трябва да бъдат "обесени"на гредите на Герена !!!

Само не знам каква е вината на Сираков и Здравков

Абе ти сериозно ли?! :o Кой гони играчи през главата на треньора? Кой обещаваше как ще ни оправи за 100 дена? Кво свърши докато беше в Левски, освен след всеки мач да плюе по футболистите? Кой разправяше как само Рамос има класата да играе в Левски, след това тоя същия му се молеше да преподпише, след което веднага го изгони?! Логика? Тия неустойки, които сега се плащат на Рамос, Силва, Йоканович и т.н той ли ги плаща? Или той само гони? Кой се кълнеше във вярност на Йоканович и твърдеше, че махне ли се той, се маха и Раев и какво се случи на следващия ден? Ама Раев изобщо не е виновен за нищо, как изобщо ми мина подобно нещо през главата. А Здравков също за нищо не е виновен, нищо че футболистите не могат да тичат след 50-тата минута. И преди да стоварите всичко по кондиционния треньор, той беше същия и по времето на Ил Ил, пак тогава всички помним как надделявахме в края на мачовете именно с физика. Тъй че...абе "качулатите" са ни виновни!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2014 22:31

boabbb написа:Да ви кажа още нещо - аз не приемам тия събличания :!: Нали се стремиме към Запада - там играят колко играят и си се прибират. Арсенал тоя сезон паднаха 3-4 пъти с по 5-6 гола, а така и не видях Артета да се разкарва по гащи :mrgreen: :lol:

До сексуална ориентация е както написах вчера, ясно каква е тази на събличащите, щом се възбуждат от голи мъже

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2014 22:32

Laetitia написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Абе като няма сърце да се постараят просто от чуство за .. професионализъм така да го кажа. Все пак това им е работата, а човек трябва да се старае да си свърши работата максимално добре?!
На мен ли го казваш? Ако зависеше от мен, щяха да тренират по няколко пъти на ден, да ги държа на хляб и вода и да им спусна забрана за секс, докато не постигнат резултати. :D

Миме, само от любопитство как ще следиш дали спазват тази забрана ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2014 22:37

Tommi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Що се правиш, че не разбра какво казах? Играчите се мотат по терена. Треньора би трябвало да ги стяга, но знае, че опита ли да командва ще излети. Единия доведен от някой си, другия с протекцията на еди кой си.. играчите са извън властта му и точка. Резултат: те продължават да си се мърдосват а тренера само стои и се моли Бру да вземе да центрира погрешка правилно, Божи да уцели вратата и т.н.

И хайде да погледна и твоята гледна точка: виновен е треньора, той не ги е надъхал, никой не му пречи да работи, но човека не разбира от футбол, тактика и т.н... Ок. А кой е назначил треньора и респективно е виновен, че читав такъв липсва? Хмм.. монетка с 2 еднакви страни е този въпрос?

Да видим твоята логика: Всеки треньор знаел, че ще излети, ако си върши съвестно работата, а в същото време всеки си стои кротко в клуба, докато не го изгонят. Е, не искам такива треньори, мерси.
Батков носи вина, защото се опитва да мине тънко и да уцели някой треньор по примера с Мъри. Ама тази вина е много по-различна от онази, която ти и много други фенове се опитват да му приписват.

С тънннката разлика, че не Батков уцели Мъри, а Сираков

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 апр 2014 22:42

Stahlgewitter написа:Стига сълзи и упреци,емблемата си е наша и е супер.
Това е форум и всеки си изказва мнението. Ако моето не ти харесва, си е твой проблем. ;)

milen.hristov написа:Миме, само от любопитство как ще следиш дали спазват тази забрана ;)
С бром в чая и денонощна охрана. :D
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 апр 2014 23:00

Защо никой не му каза на Топчо, че е срамота и нефутболно да се започва със СЕДЕМ защитника срещу супите?! :(

Върни се в “Левски”