"Кой в последните две години по време на Вашето управление вземаше важните решения", пита арх. Ал Александров
По повод обявената от Вас пресконференция, на която ще коментирате проблемите касаещи строителството на Сектор „А” на стадион „Г. Аспарухов”, в мен като архитект и привърженик на футболен клуб „Левски”, възникнаха редица въпроси, отговорите на които смятам, че вие като Председател на Управителния съвет и отговорник за Стадиона, дължите на цялата синя общност в България.
- Защо бе взривен прибързано сектор „А”, без да има осигурена цялостна проектна готовност, към датата на разрушаването, която да даде реална представа за стойността на строителството във всеки един етап от неговото реализиране ? В тази връзка е и втория въпрос :
- Защо обявеното от Вас за абсолютно осигурено финансиране на Първи етап на строителството в размер на 18 - 20 млн. лева, днес не стига само за довършването на Сектор „А”, при положение ,че строителството на Сектор „Б”, който също бе част от първия етап, изобщо не е започвало ?
Дали това отново не е свързано с липсата на задължителното в тези случай финансово проучване, което би показало, че няма как да се построи половината стадион, само за около 20 млн. лева и че реалната стойност на цялостната реконструкция на стадиона би струвала не по-малко от 50 млн. евро.
Това са реалностите потвърдени и доказани с подобни реализации на стадиони в други страни. Такава ще бъде и стойността на новия стадион, който ще бъде построен от немски инвеститор на мястото на стадион „Славия”. Ето тази нереална и необоснована представа за реалната стойност на строежа, според мен е основната причина, днес да няма средства за довършването на Сектор „А”.
- Колко от взетите от Вас решения, като Председател на Управителния съвет на футболен клуб „Левски”, касаещи - строителството на стадиона, - направените от Вас промени в управленската структура на клуба, - направените не една и две треньорски смени, - няколкото поредни селекции и други важни за клуба въпроси са били разглеждани , дискутирани и одобрени на заседания на ръководения от Вас Управителен съвет ? Отговора на този въпрос, считам, че е от особено важно значение, защото той би показал как се взимат важните управленски решения във футболния клуб и кой, към днешна дата, трябва да поеме основната отговорност за незавидното и окаяно състояние да което бе доведен отбора през последните две години.
В момента клуба е с един обезличен и обезверен отбор, - без спортно-технически директор,- с поредния временен треньор,- с председател на Управителния Съвет в оставка и със собственик, който се чуди как да се излезе от тази тотална криза, за която и той има не малък принос. Ако трябва да бъде разширен този въпрос и да бъде формулиран по-общо, той би звучал така : - Кой в последните две години по време на Вашето управление вземаше важните решения – Вие ,еднолично като „ Силния човек ”, както се самоопределихте при Вашето пристигане в клуба, - правителния Съвет под Ваше ръководство или - еднолично мажоритарния собственик на клуба ? Докато някой от ръководните фактори във ФК „Левски” не даде ясен и еднозначен отговор на този въпрос, на всички трябва да е ясно че излизане от сегашната криза няма да има.
И накрая няколко риторични въпроса:
- Кой сте Вие г-н Тонев ?
- Кой Ви препоръча на г-н Тодор Батков за председател на Управителния Съвет на ФК Левски и Защо ?
- Какво свършихте в полза на клуба, докато изпълнявахте длъжността на Председател на Управителния Съвет на ФК „Левски” ?
На последните въпроси няма нужда да отговаряте. Техните красноречиви отговори представляват резултатите от Вашите действия като Председател на Управителния Съвет и се виждат от всички. По-лошото е, че последиците от тях са дългосрочни и за тяхното отстраняване ще е необходим дълъг период от време. И ако за един вековен футболен клуб като ФК „Левски”, времето да не е най-важния фактор, то за неговите привърженици със сигурност това не е така !
С уважение,
арх. Ал Александров
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 3 въпроса към Иво Тонев
Въпросите са, кой или кои изгониха Ил. Илиев, Петев и Сираков ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Предполагам Иво Тонев би отговорил така: "Аз вече казах, няма да коментирам пречи ли ни някой за стадиона, който ме познава знае, че имам успешен бизнес в страната и в чужбина и съм в Левски да помагам. Не съм взел стотинка, телефона си вдигам на феновете, най-вече на форума и който ме познава знае, че не се крия. Тодор Батков милее за Левски, не знаех колко голям клуб е Левски, но разбрах. Не съм спал по цели нощи, работим по изчистване на схемата, договорите и ангажиментите и до септември ще се види. Има и други начини. Хм, нека видим, бяхме заблудени, който ме познава знае, че не се отказвам. Гонзо е голям мъж, не е вярно, че аз съм го изгонил, за да върна Сираков. Нямам нищо общо със събличането на Петев, а Дончо Донев е доказан специалист по привличане на класни играчи. Не е вярно, че над 200 000 лв. от Синята Коледа останаха в Найт флайт. Батков си изпълнява обещанията, всичко е платено. Той обеща да даде толкова, колкото събере Синята Коледа, значи да сме на ясно, парите не са проблем. Не съм в тотото и не знам за ГЕРБ." /духа си перчема/ 

Господа Левскари единственият въпрос ,който трябва да зададете е КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ПФК Левски 

Има ли въобще заблудени хора, които си мислят, че за проблемите със реновирането на стадиона е виновен Тонев
Тонев просто обира негативизмите вместо Батков и останалите. Тонев сто пъти го каза - Газпром са ги излъгали, че ще станат спонсори на Левски и после са се отметнали. Тонев какво да направи? Да ги извади тия 5-10-15 млн лв от джоба си ли? Едва ли ги има. В случая уж Батков е адвоката и специалист по право, пък да си беше вързал гащите със договори преди да си бутне сектора, а не сега да се оправдават всичките с Тонев, само и само да няма протести против Батков.
Общо взето като краен резултат стои най-слабия и неадекватен сезон от както аз помня Левски. Аз съм на 29г. и по-слаб сезон на Левски не помня. Първо се започна с Иртиш. После бяха статисти в първенството и отпаднаха от Ботев за купата. Като за капак си бутнаха сектора и нямат пари да го възстановят ами стои разрушен. И като абсолютна черешка на тортата за пръв път няма да участват поне в лига Европа/купата на УЕФА от незнам колко десетки години насам(то ако играят като срещу Иртиш май е по-добре).
Абе за 100-годишнината се насраха до ушите - факт неоспорим. А най-лошото е че няма желаещ да смени Батков....

Тонев просто обира негативизмите вместо Батков и останалите. Тонев сто пъти го каза - Газпром са ги излъгали, че ще станат спонсори на Левски и после са се отметнали. Тонев какво да направи? Да ги извади тия 5-10-15 млн лв от джоба си ли? Едва ли ги има. В случая уж Батков е адвоката и специалист по право, пък да си беше вързал гащите със договори преди да си бутне сектора, а не сега да се оправдават всичките с Тонев, само и само да няма протести против Батков.
Общо взето като краен резултат стои най-слабия и неадекватен сезон от както аз помня Левски. Аз съм на 29г. и по-слаб сезон на Левски не помня. Първо се започна с Иртиш. После бяха статисти в първенството и отпаднаха от Ботев за купата. Като за капак си бутнаха сектора и нямат пари да го възстановят ами стои разрушен. И като абсолютна черешка на тортата за пръв път няма да участват поне в лига Европа/купата на УЕФА от незнам колко десетки години насам(то ако играят като срещу Иртиш май е по-добре).
Абе за 100-годишнината се насраха до ушите - факт неоспорим. А най-лошото е че няма желаещ да смени Батков....
Веселинов написа:Предполагам Иво Тонев би отговорил така: "Аз вече казах, няма да коментирам пречи ли ни някой за стадиона, който ме познава знае, че имам успешен бизнес в страната и в чужбина и съм в Левски да помагам. Не съм взел стотинка, телефона си вдигам на феновете, най-вече на форума и който ме познава знае, че не се крия. Тодор Батков милее за Левски, не знаех колко голям клуб е Левски, но разбрах. Не съм спал по цели нощи, работим по изчистване на схемата, договорите и ангажиментите и до септември ще се види. Има и други начини. Хм, нека видим, бяхме заблудени, който ме познава знае, че не се отказвам. Гонзо е голям мъж, не е вярно, че аз съм го изгонил, за да върна Сираков. Нямам нищо общо със събличането на Петев, а Дончо Донев е доказан специалист по привличане на класни играчи. Не е вярно, че над 200 000 лв. от Синята Коледа останаха в Найт флайт. Батков си изпълнява обещанията, всичко е платено. Той обеща да даде толкова, колкото събере Синята Коледа, значи да сме на ясно, парите не са проблем. Не съм в тотото и не знам за ГЕРБ." /духа си перчема/
Хахахахха е тва е човекът с отговора

Съединението прави силата!
Офтопик:
И още един въпрос-защо плаща на част от феновете и си вдига телефона на определени"фенове".Защо им даде пари и за купуване на гласове в посока герб?
- santiliana
Re: Всекидневната около Левски
Снощи Левски беше изнасилен ритуално- ОТ СВОИТЕ! За кой ли път в последните 6 години. Няма нужда да коментираме за спортно-техническата част от мача, там играха два безумно слаби отбори, но победата взе този, в който има по-малко съмнителни лица...Сега разбирате ли, защо Батков беше ходил през седмицата до съблекалнята на Герена и беше наредил на Топчо да пусне в дербито "опитните" Туре, Чмовш, Димов, Мулдер?! За да е сигурен, че ще загубим отново...Тези играчи за това вземат космическите си заплати- за да НЕ играят за победата на своя отбор...Хайде, да речем, че Чмовш, Старокин и Димов толкова си могат, но останалите....Йовов недвусмислено каза при напускането си, че Левски е прогнил отвътре...А тази гнилост не идва от кака Пена чистачката, а от Батков и компания...И не е нужно да бъдат сваляни фланелките от играчите, а да се хване мустакатия дерибей и да му се скъса .....В заключение искам да кажа по въпроса с празненствата за 100 годишнината:
Когато някой ваш близък е починал скоро, а ви е предстоял рожден ден, - празнували ли сте го? И изобщо имали ли сте желание за веселба? Защото аз - НЕ! Защото за да празнуваш, трябва да си щастлив и да се радваш на живота...При такава ситуация просто съм зачитал деня скромно и в най-тесен кръг, без фанфари и дитирамби. Това е разумното поведение. Иначе клониш към шизофреник...Но от такива като крупието Тити и качулките на Люлин, логично поведение не може да се очаква за нищо...Левски беше брутално предаден и убит, така както дори и комунистите не са го правили 45 години...
Дали ще успее да възкръсне като Христос?! Сигурно,...дай, Боже...Но за да се случи, е задължително да се изрине абсолютно всичко от Герена- от собственик, до порталаджията на входа и да се тръгва на чисто. Дори и това да е с цената на минаване през чистилището В група...
Когато някой ваш близък е починал скоро, а ви е предстоял рожден ден, - празнували ли сте го? И изобщо имали ли сте желание за веселба? Защото аз - НЕ! Защото за да празнуваш, трябва да си щастлив и да се радваш на живота...При такава ситуация просто съм зачитал деня скромно и в най-тесен кръг, без фанфари и дитирамби. Това е разумното поведение. Иначе клониш към шизофреник...Но от такива като крупието Тити и качулките на Люлин, логично поведение не може да се очаква за нищо...Левски беше брутално предаден и убит, така както дори и комунистите не са го правили 45 години...
Дали ще успее да възкръсне като Христос?! Сигурно,...дай, Боже...Но за да се случи, е задължително да се изрине абсолютно всичко от Герена- от собственик, до порталаджията на входа и да се тръгва на чисто. Дори и това да е с цената на минаване през чистилището В група...
-
- Контакти:
Тонев,Сираков,Сухия-Кухия,"олигофрените"от сектор Б които уж обичат Левски и не на последно място Тодор Батков,докараха Левски до това състояние.Тези предатели трябва да бъдат "обесени"на гредите на Герена !!!
Към 12:10 часа е подаден сигнал за катастрофа с двама пострадали при разклона за с. Железница.
Автобус с фенове на Левски от Сандански и района, пътуващи за Вечното дерби с ЦСКА, катастрофира на Е-79 при разклона за с. Железница. Автобусът марка "Сетра" се е ударил със "Ситроен" с македонска регистрация. Автобусът е ударен отпред вдясно, а македонският автомобил отзад вляво. След инцидента автобусът е спрян в лявата лента, а ситроенът е изхвърлен в мантинелата при разклона на селото.
Най-вероятно сетрата е ударила отзад македонския автомобил. Водачът на феновете на Левски Сандански Емил каза, че в автобуса няма пострадали фенове. В момента движението по Е-79 е затруднено. Пропускат се с предимство тази, които пътуват към Благоевград и София.
Автобус с фенове на Левски от Сандански и района, пътуващи за Вечното дерби с ЦСКА, катастрофира на Е-79 при разклона за с. Железница. Автобусът марка "Сетра" се е ударил със "Ситроен" с македонска регистрация. Автобусът е ударен отпред вдясно, а македонският автомобил отзад вляво. След инцидента автобусът е спрян в лявата лента, а ситроенът е изхвърлен в мантинелата при разклона на селото.
Най-вероятно сетрата е ударила отзад македонския автомобил. Водачът на феновете на Левски Сандански Емил каза, че в автобуса няма пострадали фенове. В момента движението по Е-79 е затруднено. Пропускат се с предимство тази, които пътуват към Благоевград и София.