Синият Болярин написа:Няма да отричам, че съм изключително ядосан от станалото днес. То определено включва загубата, но тя не е водещото в случая. Ако някой се чуди какво тогава може да е, нека да прочете нататък. Много съм разочарован, че сектор Б се обезличава от платените "фенове" от НКП. Днешните самопровъзгласени тартори са най-големият позор в нашата история. От няколко години публиката на Левски бива безмилостно обезличавана от хора, които нямат нищо общо с отбора освен финансовия интерес. Стигна се до там, че София Запад, които добиха популярност с репутацията си на криминални типове, днес колят и бесят в сектор Б. Свидетели сме на безпрецедентен морален упадък и подмяна в ценностите на публиката. Колкото и да ми е болно, публиката на Левски в последните години се изравнява като качество с тези на ЦСКА и Миньор Перник, за които едва ли някой непредубеден може да отрече, че имат най-просташкия манталитет в България. За мое огромно съжаление към тази групичка вече се присъединява и трети отбор - Левски. Момченца, които живеят по-близо до околовръстното отколкото до центъра на София, си позволяват да казват кой бил селянин. Много повече от шокиращо е че на последните 2-3 дербита от мегафона се чу повече пъти "кур" отколкото "Левски". Защо се стигна до тук? Защото уплашеният за бъдещето си като президент на клуба Тодор Батков, изгуби доверието на левскарите след изключително недалновидното прахосване на милионите от ШЛ и некадърните управленски решения в следващите сезони. За да тушира напрежението, Батков плаща по 15 хиляди всеки месец на НКП, а те в замяна на това осуетяват в зародиш кампаниите срещу него. Въпреки че Батков призна за тези 15 хиляди чак наскоро, те се плащани ежемесечно от няколко години насам. С благословията на Бащицата НКП успя да изгради строга организация и да завземе изцяло централния фен-клуб. Внедрявайки системата със стюардите, те реално осигуриха не сигурността по трибуните, а собственото си спокойствие и това на Батков. Ставал съм свидетел, както и всеки редовен на стадиона, на многократни побои над хора, които гледали неуважително, мязали на цигани, не пеели с мегафона... Това никога преди не го е имало в сектор Б. Събличането на Петев няма да го коментирам детайлно, защото то е еманация на целия упадък. Вместо Левски има да има един перспективен млад треньор, който да стабилизира отбора, хора без всякакъв опит се учеха в движение. Мотивът беше, че Петев бил чорбар. Този Петев пое сегашния си отбор в много подобно състояние на нашето. Днес отборът му се бори за титлата и вероятно ще я спечели, а ние поставяме анти-рекорди. Ама щото Тони Здравков и особено Топчо са дали много на отбора, не е чак такъв проблем....... Батков, който е един тумор за развитието на Левски, продължава да се подкрепя от НКП по нереално нагъл начин. Днешното викане от мегафона, когато почваха скандиранията срещу ТКБ, е най-голямото доказателство, че "протестите" срещу него са пълен фалш от страна на НКП. Най-лошото в случая е че всичко това е възможно единствено благодарение на продажния нрав на гугутки, байловци и други подобни. 15 хиляди на месец са 180 хиляди годишно, но само толкова ли струва името на Левски?
За всичко съм съгласен, само за едно не - феновете от НКП не са на едно интелектуално ниво а са много, мнооого по долу от тея на Миньор и ЦСКА и много отдавна това е ясно. Затова и ми е супер смешно като ми говорят точно те за подчовеци и т.н., а не се огледат какви наркомански плужеци са. А тези долни засади в гръб с числено превъзходство, които створиха както на наши фенове, така и на такива на други отбори рано или късно ще им излязат през гъза, но херцата си е херца, разсъждава ли ги изобщо тея работи...