Батковистите от НКП

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: Батковистите от НКП

Мнениеот ivo_gf » 21 апр 2014 21:58

Синият Болярин написа:Няма да отричам, че съм изключително ядосан от станалото днес. То определено включва загубата, но тя не е водещото в случая. Ако някой се чуди какво тогава може да е, нека да прочете нататък. Много съм разочарован, че сектор Б се обезличава от платените "фенове" от НКП. Днешните самопровъзгласени тартори са най-големият позор в нашата история. От няколко години публиката на Левски бива безмилостно обезличавана от хора, които нямат нищо общо с отбора освен финансовия интерес. Стигна се до там, че София Запад, които добиха популярност с репутацията си на криминални типове, днес колят и бесят в сектор Б. Свидетели сме на безпрецедентен морален упадък и подмяна в ценностите на публиката. Колкото и да ми е болно, публиката на Левски в последните години се изравнява като качество с тези на ЦСКА и Миньор Перник, за които едва ли някой непредубеден може да отрече, че имат най-просташкия манталитет в България. За мое огромно съжаление към тази групичка вече се присъединява и трети отбор - Левски. Момченца, които живеят по-близо до околовръстното отколкото до центъра на София, си позволяват да казват кой бил селянин. Много повече от шокиращо е че на последните 2-3 дербита от мегафона се чу повече пъти "кур" отколкото "Левски". Защо се стигна до тук? Защото уплашеният за бъдещето си като президент на клуба Тодор Батков, изгуби доверието на левскарите след изключително недалновидното прахосване на милионите от ШЛ и некадърните управленски решения в следващите сезони. За да тушира напрежението, Батков плаща по 15 хиляди всеки месец на НКП, а те в замяна на това осуетяват в зародиш кампаниите срещу него. Въпреки че Батков призна за тези 15 хиляди чак наскоро, те се плащани ежемесечно от няколко години насам. С благословията на Бащицата НКП успя да изгради строга организация и да завземе изцяло централния фен-клуб. Внедрявайки системата със стюардите, те реално осигуриха не сигурността по трибуните, а собственото си спокойствие и това на Батков. Ставал съм свидетел, както и всеки редовен на стадиона, на многократни побои над хора, които гледали неуважително, мязали на цигани, не пеели с мегафона... Това никога преди не го е имало в сектор Б. Събличането на Петев няма да го коментирам детайлно, защото то е еманация на целия упадък. Вместо Левски има да има един перспективен млад треньор, който да стабилизира отбора, хора без всякакъв опит се учеха в движение. Мотивът беше, че Петев бил чорбар. Този Петев пое сегашния си отбор в много подобно състояние на нашето. Днес отборът му се бори за титлата и вероятно ще я спечели, а ние поставяме анти-рекорди. Ама щото Тони Здравков и особено Топчо са дали много на отбора, не е чак такъв проблем....... Батков, който е един тумор за развитието на Левски, продължава да се подкрепя от НКП по нереално нагъл начин. Днешното викане от мегафона, когато почваха скандиранията срещу ТКБ, е най-голямото доказателство, че "протестите" срещу него са пълен фалш от страна на НКП. Най-лошото в случая е че всичко това е възможно единствено благодарение на продажния нрав на гугутки, байловци и други подобни. 15 хиляди на месец са 180 хиляди годишно, но само толкова ли струва името на Левски?

За всичко съм съгласен, само за едно не - феновете от НКП не са на едно интелектуално ниво а са много, мнооого по долу от тея на Миньор и ЦСКА и много отдавна това е ясно. Затова и ми е супер смешно като ми говорят точно те за подчовеци и т.н., а не се огледат какви наркомански плужеци са. А тези долни засади в гръб с числено превъзходство, които створиха както на наши фенове, така и на такива на други отбори рано или късно ще им излязат през гъза, но херцата си е херца, разсъждава ли ги изобщо тея работи...

Н.Ризов
Контакти:

Мнениеот Н.Ризов » 21 апр 2014 22:02

НКП И Запад взимат повече от 15 000 лева на месец,тези пари са сигурни,но взимат и лев от всеки продаден билет за сектор Б,отделно от тези пари им се плащат кафетата и фитнеса,дават се пари за хорео и пътувания.Купи им се рейс и бус,дават се пари за стюардската им дейност.Няколко тарторчета от Нкп и запад без ден трудов стаж карат джипове и разполагат с по няколко хилядарки на месец.Днес пак,когато тръгна да се вика против Ганьо,от мегафона се даваше тон за друго.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 22:05

ivo_gf написа:
Синият Болярин написа:Няма да отричам, че съм изключително ядосан от станалото днес. То определено включва загубата, но тя не е водещото в случая. Ако някой се чуди какво тогава може да е, нека да прочете нататък. Много съм разочарован, че сектор Б се обезличава от платените "фенове" от НКП. Днешните самопровъзгласени тартори са най-големият позор в нашата история. От няколко години публиката на Левски бива безмилостно обезличавана от хора, които нямат нищо общо с отбора освен финансовия интерес. Стигна се до там, че София Запад, които добиха популярност с репутацията си на криминални типове, днес колят и бесят в сектор Б. Свидетели сме на безпрецедентен морален упадък и подмяна в ценностите на публиката. Колкото и да ми е болно, публиката на Левски в последните години се изравнява като качество с тези на ЦСКА и Миньор Перник, за които едва ли някой непредубеден може да отрече, че имат най-просташкия манталитет в България. За мое огромно съжаление към тази групичка вече се присъединява и трети отбор - Левски. Момченца, които живеят по-близо до околовръстното отколкото до центъра на София, си позволяват да казват кой бил селянин. Много повече от шокиращо е че на последните 2-3 дербита от мегафона се чу повече пъти "кур" отколкото "Левски". Защо се стигна до тук? Защото уплашеният за бъдещето си като президент на клуба Тодор Батков, изгуби доверието на левскарите след изключително недалновидното прахосване на милионите от ШЛ и некадърните управленски решения в следващите сезони. За да тушира напрежението, Батков плаща по 15 хиляди всеки месец на НКП, а те в замяна на това осуетяват в зародиш кампаниите срещу него. Въпреки че Батков призна за тези 15 хиляди чак наскоро, те се плащани ежемесечно от няколко години насам. С благословията на Бащицата НКП успя да изгради строга организация и да завземе изцяло централния фен-клуб. Внедрявайки системата със стюардите, те реално осигуриха не сигурността по трибуните, а собственото си спокойствие и това на Батков. Ставал съм свидетел, както и всеки редовен на стадиона, на многократни побои над хора, които гледали неуважително, мязали на цигани, не пеели с мегафона... Това никога преди не го е имало в сектор Б. Събличането на Петев няма да го коментирам детайлно, защото то е еманация на целия упадък. Вместо Левски има да има един перспективен млад треньор, който да стабилизира отбора, хора без всякакъв опит се учеха в движение. Мотивът беше, че Петев бил чорбар. Този Петев пое сегашния си отбор в много подобно състояние на нашето. Днес отборът му се бори за титлата и вероятно ще я спечели, а ние поставяме анти-рекорди. Ама щото Тони Здравков и особено Топчо са дали много на отбора, не е чак такъв проблем....... Батков, който е един тумор за развитието на Левски, продължава да се подкрепя от НКП по нереално нагъл начин. Днешното викане от мегафона, когато почваха скандиранията срещу ТКБ, е най-голямото доказателство, че "протестите" срещу него са пълен фалш от страна на НКП. Най-лошото в случая е че всичко това е възможно единствено благодарение на продажния нрав на гугутки, байловци и други подобни. 15 хиляди на месец са 180 хиляди годишно, но само толкова ли струва името на Левски?

За всичко съм съгласен, само за едно не - феновете от НКП не са на едно интелектуално ниво а са много, мнооого по долу от тея на Миньор и ЦСКА и много отдавна това е ясно. Затова и ми е супер смешно като ми говорят точно те за подчовеци и т.н., а не се огледат какви наркомански плужеци са. А тези долни засади в гръб с числено превъзходство, които створиха както на наши фенове, така и на такива на други отбори рано или късно ще им излязат през гъза, но херцата си е херца, разсъждава ли ги изобщо тея работи...

В интерес на истината има и изключително свестни хора там, истински Българи, като за пример ще дам фен клуба на Левски в Разград

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 21 апр 2014 22:20

Синият Болярин написа:
джони написа:съгласен съм,но нищо не казвате за журналистите и бфс-то,първите изцяло ви обслужват и при няколко победи ви качват на небето ,всички помним коментарите за митов,после за сухия и сега за бебетата на топчо и т.н глупости,а бфс-то не винаги ви бута чрез съдиите,те направи ви носят на ръце,ами за дългогодишната подкрепа на държавна сигурност към вас,дори и в момента в борда на директорите ви е ченге,милиционер,ченге,милиционер-доносник,

така че не са виновни само качулките

доста дълъг катарзис трябва да претърпите ,за да станете пак нормален клуб

Какви съдии, какви пет лева :) Дай конкретни примери какво визираш, а не с недомлъвки. Ако е тоя сезон, изгубените ни точки заради съдийски грешки са определено повече от спечелените.

Сините журналисти, макар и това да е дискусионно, натрапват доста по-малко пристрастията си от техни колеги. Справка: сравнение между Гонг и Спортал.

А това, че Левски е отбор на държавна сигурност е една лъжа, лансирана последните няколко години от журналистическата фен гилдия на главния армейски отбор. Левски е бил отбор на МВР, но не по собствено желание, а след принудително обединение. При това за период от около 2 десетилетия, а не през целия режим. Вие например сте били под опеката на комунистическата про-съветска армия. Защо не го коментираш? Показателно е, че ние скандираме "Левски оле, нищо общо с МВР", а други дори горделиво наричат отбора си с ведомственото име.

Ти нямаш капка разлика с тия по които плюеш от НКП и СЗ. Даже си по-жалък от тях... Ако не свалите тъмно сините очила винаги ще си мислиш че сте сами срещу всички! А че миналата година ви пратиха всякаква държавна помощ и пак не успяхте никой не ви е виновен! Тая година преживявате това, което сте направили всичките 100 години съществуване - манипулации, ходатайстване, провалени мачове преди 9-ти, Сталин почетен президент, Цола, ДС, агитации пред тато, потрошени хотели, Алфи, Берое в Б група, това че опитахте да убиете най-успешния ни футболист, като му забраните да играе, ВИС-2 на вашите гърди, Мтел с 10 годишен монопол, ВТБ, КГБ, Булгартабак и Винпром Пещера, Боко Тиквата, другите начини на Иво перчема и т.н. Ами след толкова грехове, нямаше как дори и ние да напишем такъв сценарии за вашите празненства!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 апр 2014 22:38

Не съм чел по смислена тема в този форум !
Подкрепям напълно и не че в България няма 40 хиляди фенове на ЦСКА и Левски, които да напълнят стадиона за дербито.Просто на хората не им се занимава с тези наркомани, които бият тези които не са им симпатични.Аз това го говоря от много време, тези не са никакви фенове и на мен да ми дават по 900 кинта на месец и аз ще ходя на всеки мач, тези са на заплати, а Тити е техния водач !
За това стадионите са полу-празни както днес.
[center]Levski & Lazio[/center]

engineer1914
Контакти:

Мнениеот engineer1914 » 21 апр 2014 22:48

Абсолютно съм съгласен и аз. Последно се нервирах толкова, че да пиша по форуми след като малоумниците, които за съжаление се водят фенове на Левски изгониха Петев, и с това предопределиха "перфектното" развитие на остатъка от сезона за отбора.
За съжаление заради тия "пичове", на публиката на Левски гледат със съжаление и презрение не само в България, а и в Европа...

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 21 апр 2014 22:53

milen.hristov написа:
валидол за теб написа:Поне тоя път са вложили парите в хорео, а не в "брашно"....Обаче, тук продължава да има хора, които ги защитават и хора, които от две намирисващи победи бързо забравят главния проблем-нкп!

Само няма да се съглася, че главният проблем е нкп. Те са следствие от проблема бай Тодор, той чрез кантората си защитаваше ''нашите деца'' след поредната им издънка, той си ги създаде.

Хронологично погледнато, е така, но "нашите деца" вече са пораснали и си имат свои нуждички, интереси и тн. Май и татко им Батко им се покланя и накланя за някой неща?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 21 апр 2014 22:55

Абсолютно правилни мнения по-горе! Наистина т.нар. "ултра" отблъснаха нормалните привърженици на отборите от стадионите. В Левски този процес започна най-напред, защото съществуваха благоприятни обстоятелства да се използват групичките им за "пара-милиционерски" дейности при нужда. Свастики, Аркан, дроги, скандали и т.н. само проститя след простотия и нормалните хора се отдръпнаха. Хулиганите се легитимираха покрай Левски и футболния клуб. Много хора не знаят, но се е случвало често след тренировка на Левски хора от "организираните" да тичат по колите на паркинга и да просят по 20 лв. от чужденците в отбора. До такива простотии се стигнало в Левски. Хубавото е, че тези така ще си остават все по-често сами на стадиона и така ще станат по-лесни жертви на противниците на политическите си покровители. Като се обърне палачинката пък ще страдат другите отсреща и така след 10-20 години може и да се изчисти футболният живот от пагубното влияние на криворазбраните "ултраси".

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 21 апр 2014 23:04

Аз мисля, че все ще се намери кой да дава пари в Левски поне колкото се дават в Черно море - и по-добри резултати ще има, няма да има комисионни, няма нищо, за какво да се трошат толкова много пари и накрая пълен срам. Затова Батков вън!
DMS LEVSKI на 17777

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2014 23:06

Наистина протестите срещу батков се оказаха пълен фалш. А НКП има вина за това състояние точно толкова, колкото и батков.
НКП заедно с батков съсипаха Левски.
Последна промяна от Eminem на 21 апр 2014 23:13, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”