Левски София - ЦСКА София - 1:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София

Мнениеот bilyaletdinov » 21 апр 2014 21:53

Тоя път вкарахме гол в един безсмислен мач. Хич не ми пука от загубата, нито е първата, нито ще е последната. Не ми пука, че правим катастрофален сезон навръх 100-годишнината ни. Бездушниците взимащи по 30 000 лв. на месец не могат да ме трогнат. Предлагам от следващия или да излязат без имена на фланелките, защото тази фланелка не заслужава да бъде носена от Турета и Генковци или да махнат Л-то от фланелките, а най-добре ще е всички да си обират крушите и да изчезват. Най-лошото е, че Левски е управляван некадърно последните години, ей Богу надявам се това да не е умишлено, а виновниците си дават пресконференцийки и хвърлят лъжливи обещания във въздуха. Тези са истинските виновници и "убийци" на синия дух. В момента Левски е паднал и наритан от всички възможни страни, но това е един от двата отбора в България, който може да се надигне от руините и да смачка, тези които днес го ритат! Всичко зависи от това дали клубът най-после ще поеме последователно в някоя посока. Като левскар не ми остава нищо друго освен да съм оптимист и да вярвам в човека, който си отиде оплют от отбора, че ще се завърне в Левски с необходимата решителност и ще направи това, което всички левскари искат- Левски да играе красив футбол, който да ни кара да пълним нашия храм!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 апр 2014 22:01

mistreated написа:Айде сега се върнете около 10 месеца назад и си припомнете колко пъти ни погребвахте вместо да си гледате в собствената паничка. Живи и здрави да сте, още 100 години така да ревете на чужд гроб!

Айде сега и ти се върни там, откъдето си дошъл и си се радвай на победата. Честито! Ето, поздравявам те насред синия форум, победихте ни и надиграхте хората в сини спортни екипи. И преди, а и след 10 месеца, ние ще продължим да ви погребваме, докато в същото време си гледаме в паничката, както и досега. Живи и здрави да сме, съвременници сме на 100 години Левски София! Това е положението и това ни кара да се гордеем с историята си! Дано и вие да доживеете подобен юбилей, ама надали...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2014 22:18

Много срамен сезон. Думите трагедия и катастрофа не са достатъчно силни, за да опишат играта на отбора. Само и единствено да останат Блажевич и юношите. Всички други вън! Некадърници.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2014 22:22

veni__85 написа:Тия аматьори , кога ще се научат , че повторения се дават само при спряна игра , а не когато някой от отборите изпълнява корнер или организира атака.

Никога, супер некадърно излъчват мачовете.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 21 апр 2014 22:23

"Треньорът" Топузаков с пореден блестящ мач, тактика, схеми, мотивация и всичко му беше на ниво! Голям левскар, какво да го правиш, беше му даден шанс и го използва. Той си е на Тодор Батков човек, но кой да се сети да му намери един Томашич да му сложи за помощник. Като защитник така го покриваше хърватинът, че в момента в който си отиде от Левски на големия левскар Топчо с 3-те изречения, изведнъж му започнаха неволите. Днес лоша шега му изигра липсата на другото мъжко момиченце на Тодор Батков - Владимир Гаджев. Можеха да докладват нещо полезно от съблекалнята и двамата на дебелия си благодетел, но не им се получи. Иначе големи левскари, заслужават да им се даде шанс...също като на Сухия, на Кокъла, на Гонзо, на Костов, на Илиян и на всеки 3-ти от 5 идиота...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 апр 2014 22:24

Най-слабия Левски който съм гледал... :shock:
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
CHOCHEV 18
Контакти:

Мнениеот CHOCHEV 18 » 21 апр 2014 22:27

NOMER14 написа:Пет мача Левски няма победа и вкаран гол в дербито. В тези 5 мача треньор бе Сухият. Тъй като вече не е треньор, Левски има голям шанс...

Имате напредък ;) вкарахте гол! :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 апр 2014 22:27

Веселинов написа: Днес лоша шега му изигра липсата на другото мъжко момиченце на Тодор Батков - Владимир Гаджев.

Не съм човека който да ви се меси, но Гаджев е един от малкото ви в който има нещо футболно.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 апр 2014 22:33

CHOCHEV 18 написа:
NOMER14 написа:Пет мача Левски няма победа и вкаран гол в дербито. В тези 5 мача треньор бе Сухият. Тъй като вече не е треньор, Левски има голям шанс...

Имате напредък ;) вкарахте гол! :lol:

От къде да знам, че Топчо ще почне мача със седем защитника? :roll:

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 21 апр 2014 22:38

snakebite написа:
Веселинов написа: Днес лоша шега му изигра липсата на другото мъжко момиченце на Тодор Батков - Владимир Гаджев.

Не съм човека който да ви се меси, но Гаджев е един от малкото ви в който има нещо футболно.

Така е, спор няма. Тръгнал е по стъпките на най-големите, защото от години го канят и му нносят празни чекове да заиграе в чужбина, но той е толкова отдаден на футбола в Левски, че е решил на заплата при Тодор Батков да остане да края на кариерата си. Как хитро се самоизключи за двата най-сериозни мача, а? :roll: Иначе голям професионалист, голям левскар, дори Николай Костов го разбра /с Йовов!/. Апропо, миналата година пак така внезапно се контузи в най-важния за отбора момент и то в приятелски мач на нац.отбор. Тогава чакаше трансфер и празен чек, та едва накрая се включи в "Митов тайм"... :idea:

Върни се в “Левски”