Левски София - ЦСКА София - 1:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред

Мнениеот james » 21 апр 2014 20:41

Не знам автора на темата защо бърка синьочервения отбор със София днес от 4 000 души около 2 000 бяха от провинцията , като включиме и традиционно платените фенове около 1500 общо.Познай колко Софиянци е имало на стадиона .Факт е , че наличието на тези отбори и фанатизираните им професинални фенове, които са предимно наркозависими, отдръпна Софиянци от стадионите включително и малцината подкрепящи Левски и ЦСКА.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София

Мнениеот Stahlgewitter » 21 апр 2014 20:42

alchemist написа:Стига бе хора, поне отбелязахме гол .... можеше и по -зле да е :)

Сериозен ли си?
Изображение

bokomilanista
Контакти:

Левскарско сърце

Мнениеот bokomilanista » 21 апр 2014 20:52

Днес по мое скромно мнение Ларсен Туре показа най-голямо Левскарско сърце заедно с младите ни юноши.Останалите за пореден път доказаха колко много не могат и че ще е срамота да искат неустойки за да си тръгнат от нашия свещен стадион.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 21 апр 2014 20:53

Напълно !

Ако тръгна да си тровя нервите заради некадърници (всякакви от ръководители до футболисти) значи съм или пубер или съм си решил всички житейски проблеми. Първото със сигурност не съм!
А проблеми имам за целият Китайски народ ....

Тези некадърници ми дадоха повод да се посмея ....
Пък и съм известен оптимист! Щом има напредък, то най-естествената реакция е да се отбележи.

Така, че НАЗДРАВЕ за отбелязаният гол и дано скоро (до сезаон или два) си кажем наздраве и за победа :)
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 20:55

Няма такъв Левски, и селски отбор би ги победил, без разбира се да омаловажаваме успеха на ЦСКА. Ако те сами не си направят някаква глупост в тима ги очакват още много победи от лятото, когато Левски ще става още по-зле ако въобще е възможно това.
Колкото до моят любимец Божинов, като гледам колко е ялов започвам да си мисля дали и децата му са от него. Вместо да прави стриптийз на приятелите си с които си пие кафе през седмицата(стана и ясна сексуалната ориентация на тези фенове щом им е фетиш да събличат мъже) и да се обяснява как иска да остане в Левски(нормално кой ли ще е друг по-луд за да го приюти), най-добре да подарява Бентлито на Ралка и да се разкара.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2014 21:21

Божинката неслучайно иска да остане в Левски, никой не го иска, тотално е свършил курса, дори и в жалката ни А група има едва един гол досега.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 апр 2014 21:22

1982 написа:Божинката неслучайно иска да остане в Левски, никой не го иска, тотално е свършил курса, дори и в жалката ни А група има едва един гол досега.

Не го обиждай има 2 гола :cry:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2014 21:24

Оня е за купата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

LOST

Мнениеот LOST » 21 апр 2014 21:32

Другия мач изобщо не идвайте,и без това всеки следващ път сте по-жалки и смешни.Тотално сте деградирали,станахте банални с олигофренските надписи,това за ножарите тотално показва каква сган сте.Наркоманите от подхуене лапат нямат ли пари за боя за смешната си годишнина да си оцветят гейската емблема с дебилниа надпис,нещо този път бащицата не се е бръкнал.Ония подчовеци правещи се на терминатори в А заслужават другия мач да отидем стабилна бройка там и няма цял мач да гъкнат.Иначе е лесно да се скача на един човек,ама нещо после дадоха задна.Стигаме и до черешката на тортата и опънатото въже и поредното стоене редове нагоре.Откраднотото скандиране от майните дори няма да го коментирам,и уж мразите червеното пък веете такива знамена,после пък ги оставихте.Отново доказахте колко сте иновативни измисляйки нов вид бой с каските като ги замеряте с найлони,дано няма много пострадали от тях.Оня боклук псевдо певец дето беше на събличането на Петев е много смел с тълпа олигофрени зад гърба си.Не се вижда каква мишка е а тръгнал да скача на Димов,който е с глава над него и ще го смачка от бой.Едно нещо признавам на жълтите ви стюарди,пазят си яко интереса и заплащането.И кажете на оня дето слухти из Младост с бмв че който каквото търси го намира,вече го знаем къде живее и номера му е записан.Честит юбилей и догодина пак ще се видим,ако още ви има.

dimoib59
Контакти:

Re: Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред

Мнениеот dimoib59 » 21 апр 2014 21:46

Neron написа:Харесвах Тити докато не се замеси в тези глупости и стана поредния параван на Батков и наркоманите с качулки. След всяка загуба излиза и тръби за тоя мач с Лацио, който пак е в изгода на наркоманите да се видят с римските си приятели наркомани. На левскарите въобще не им е до мач с Лацио и на тоя мач ще има не повече от 15 000 човека. Това не е юбилей, а резил и петнене на историята на Левски. Всичките вън!

Чест ти прави, че казваш нещата такива, каквито са! Един от малкото си в синия лагер, който го признава, бъди сигурен. Останалите допускат пяната от устата след поредната кафява доза да ги измами, че нещата не са чак толкова зле. А Тити ми падна много в очите с глупостите си. Беш един от малкото сини, към които не таях омраза, а поне малко уважение. Но тоя дребен човечец е изключително противен с глупостите си вече.

Върни се в “Левски”