Левски София - ЦСКА София - 1:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hohohoho

Re: Левски София - ЦСКА София

Мнениеот Hohohoho » 21 апр 2014 18:16

RedeviL написа:Въпросът ми към левскарите е само един: кога Топузаков стана професионален треньор, че да му се даде и правото да ръководи клуб от ранга на Левски?

Че кой луд ще се навие да ни стане треньор след онзи срам с Петев? Само си го причинихме, какъвто е собственика ни, такива са и феновете, на които той плаща.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 апр 2014 18:19

Така ще е... когато хора като Топчо и Радуканов стават треньори за един ден и първите им отбори са, забележете, Левски и ЦСКА... В чужбина се учи с години за треньор, започва се от най-ниско ниво и стъпка по стъпка се доказваш, за да стигнеш до голямата сцена! При нас всичко е обърнато с главата надолу...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 апр 2014 18:21

Валери "Днес ДОРИ вкарахме гол" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 21 апр 2014 18:21

Най-слабият Левски,който съм гледал.Гледам от 1984г. футбол.Батков е виновникът за тоталния крах,в който вкара сините.Дано да умре този мустакат боклук.В противен случай,просто ще затрие клуба.Валентин Грънчаров е платен слуга на Батков.Никога не го критикува и за всичко за пореден път обвини играчите и треньорите. Смърт за Батков.Дано се гърчи в страшни мъки,защото нямаше достойнството да се оттегли сам.Такова падение не е имало в синята история.Боклукът Батков ще бъде запомнен със срамната 2014г.-резултат от некадърното му управление за последните 7 години.Използва всички сини бивши играчи и треньори,които се компрометихара напълно за тези 7 години.Наивно бяха използвани като изтривалки и бушони.С мустакатото дърто копеле начело, ни очакват още по-големи провали.За 7 години бокулкът се подигра със стогодишна история.Най-слабият и срамен ръководител в синята история.Жалко за Левски,но положението в което се намираме е напълно заслужено с такова ръководство.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 апр 2014 18:21

Боже Господи, слушате ли интервютата на левскарите.. Каква неграмотност само!? Ужас!! :o

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 21 апр 2014 18:22

А беше време , крадяха се лицензи ...........

На Великден Левски получи поредния си удар след кражбата . Още сто години вечно втори , това ви е съдбата :)

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 21 апр 2014 18:23

На мача с Лацио да излизат всички юноши .Тия бездарници нямат място на юбилея

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 21 апр 2014 18:24

Няма страшно, най-важното е да честваме 100 годишнината с протоколен мач. И Тити да реве и да ми казва колко е важно това. Аз не искам да празнувам. Искам по ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ И С ВСИЧКИ СРЕДСТВА да бъде организирана кампания до пълното отстраняване на Тодор Батков от Левски. Примери много как може да се принуди да си отиде сам. Несериозно е да се обвиняват пръстите на ръката че не си вършат работата, като е гангренасяла до рамото. Сечеш от рамото и каквото остане почваш по новому.

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 21 апр 2014 18:25

Божи заплаши да остане и догодина :mrgreen:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 21 апр 2014 18:26

Като цяло слаб мач и за двата отбора.. ЦСКА си има своите игрови проблеми, които ако не реши, отново ще има резили в Европа.. За Левски какво да кажа - по-слаби подуенци не съм виждал, но при тях проблемите са толкова много, че не виждам скорошно подобряване на положението там :idea:
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”