Левски - Литекс - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 1:2 FT

Мнениеот Tommi » 13 апр 2014 20:26

vaskonti написа:От коя камера се вижда това, защото от хилядите повторения не се вижда никъде?

Повторението е от една камера.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 апр 2014 20:47

Ами тая камера е на леко куцо място.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 апр 2014 21:00

Шнур за разположението на камерите :mrgreen: Шнур за операторите, режисьорите, коментаторите, съдиите.... :mrgreen: :mrgreen:
Мафия!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 апр 2014 21:02

Лично за мен имаше засада при гола на Литекс, ама това е мое мнение! И айде стига със съдиите! Нека погледнем реално на нещата. ЛЕВСКИ е слаб! Слабо ни е първенството, слаби са съдиите, слаби са треньорите! Всички отбори са еднакво слаби! По-добре, че вчера ЛЕВСКИ не победи! ЛЕВСКИ не заслужава да играе е Европа... няма смисъл да бере срам. Мисля си как в последните години се смениха доста треньори, ама все няма резултати. Проблемите на ЛЕВСКИ са при футболистите. Нека си говорим честно: футболистите не стават за ЛЕВСКИ! Просто нямат класа. Чмовш цял мач не знае къде се намира, тича там по топката и това е. Пелето няма какво да го коментират, него по-добре да го гонят по-често, че да го наказват и да го гледаме по-рядко в игра ... с две думи НЕ СТАВА! Мики Орачев влезе да играе, центрира три пъти и трите пъти топката отиде в аут близо до сектор Б, Даниел Димов се опитваше да руши играта в средата на терена, ама сам не може, а и момчето не умее много. Ларсен Туре е пълна дупка! Не става! Тоя играл някога си във Франция.... ама дайте да вземем Роналдо Феномена, защото е бил един от най-добрите футболисит. НЕ знам кога ще разберат шефовете и треньорите в ЛЕВСКИ, че визитката не играе. Мисяк се опитва, ама момчето няма техника, кара го повече на мотивация. Прилича ми на Дани Младенов- има желание, бори се, ама дотук.... :oops: Пламен Крумов играе много сърцато, изпълнява добри преки свободни, ама не е за крило, той си е бек. Въпреки всичко в ЛЕВСКИ продължават да преквалифицират футболисти. Божинов много се старае, ама... не става и при него. Може и да се получи, ама от следващия сезон. Генков и Макриев отдавна са свършили с футбола. Те могат да играят за Локо Сф и Локо Пд (при цялото ми уважение към отборите), ама не и в ЛЕВСКИ. Тааа, надявам се, че няма да играем в Европа! Просто не го заслужаваме! ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 апр 2014 21:08

Ааа феновете на ЦСКА (изкл. феновете им, които са обективни и може да се води нормална дискусия с тях) са ми много интересни. Вчера се смяха на ЛЕВСКИ, ама днес падат с 2-0 от Локо Пд и са се изпокрили като мишки. Случайно ли е? И наистина сте ми много смешни как само говорите, че едва ли не ЛЕВСКИ е най-смешният отбор и няма да се класира за Европа. Алоо, айде да си говорим реално. Кой български отбор е силен в първенството ? Защото аз не виждам такъв. Лудите играят само в Европа, а тука ще спукат топката в мачовете с ЧМ и Локо Пд. Червените се подиграват на феновете на ЛЕВСКИ, ама като ги ръчнеш с Мура и те веднага млъкват. Не виждате ли, че цялото положение е такова. ЛЕВСКИ и ЦСКА удариха дъното! Двата гранда в България в момента са тимове, от които нищо не става! НЕ се заблуждавайте, че като играете в Европа и Стойчо ще ви изведе до 1/4 финал. ЛЕВСКИ са паднали от Иртиш, ама ЦСКА дори не играха в Европа, ами позорно се отказаха и всички говорят за BUL N3 и тем подобни! Ей, хора, честно ви казвам: Бъдете обективни! Разберете, че и вие не сте цвете за мирисане. Не се подигравайте така, че палачинката се обръща! Вчера бяхте пред фалит с ТИТАН, днес вече вярвате на Лупи и му сваляте звезди. Подигравате се, че стадионът на ЛЕВСКИ е без един сектор, ама вашият като си има 4 порутени сектора хубаво ли е ? Левски се дъни в Европа, а вие отнясяте отбори като Мура, нали ? Айде стига вече! И едините, и другите са хипер, гига, мега слаби! Трябват сериозни ремонти и при двата отбора, защото от цялото това нещо губим ние, феновете, а и като цяло първенството! ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 апр 2014 21:11

TodorT написа:Ааа феновете на ЦСКА (изкл. феновете им, които са обективни и може да се води нормална дискусия с тях) са ми много интересни. Вчера се смяха на ЛЕВСКИ, ама днес падат с 2-0 от Локо Пд и са се изпокрили като мишки. Случайно ли е? И наистина сте ми много смешни как само говорите, че едва ли не ЛЕВСКИ е най-смешният отбор и няма да се класира за Европа. Алоо, айде да си говорим реално. Кой български отбор е силен в първенството ? Защото аз не виждам такъв. Лудите играят само в Европа, а тука ще спукат топката в мачовете с ЧМ и Локо Пд. Червените се подиграват на феновете на ЛЕВСКИ, ама като ги ръчнеш с Мура и те веднага млъкват. Не виждате ли, че цялото положение е такова. ЛЕВСКИ и ЦСКА удариха дъното! Двата гранда в България в момента са тимове, от които нищо не става! НЕ се заблуждавайте, че като играете в Европа и Стойчо ще ви изведе до 1/4 финал. ЛЕВСКИ са паднали от Иртиш, ама ЦСКА дори не играха в Европа, ами позорно се отказаха и всички говорят за BUL N3 и тем подобни! Ей, хора, честно ви казвам: Бъдете обективни! Разберете, че и вие не сте цвете за мирисане. Не се подигравайте така, че палачинката се обръща! Вчера бяхте пред фалит с ТИТАН, днес вече вярвате на Лупи и му сваляте звезди. Подигравате се, че стадионът на ЛЕВСКИ е без един сектор, ама вашият като си има 4 порутени сектора хубаво ли е ? Левски се дъни в Европа, а вие отнясяте отбори като Мура, нали ? Айде стига вече! И едините, и другите са хипер, гига, мега слаби! Трябват сериозни ремонти и при двата отбора, защото от цялото това нещо губим ние, феновете, а и като цяло първенството! ;)

Браво адашче :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 апр 2014 21:15

Ако Левски беше вкарал тези голове, засадите щяха да са напълно реални без грам съмнение, камерите щяха да са на точното място, съдиите щяха да са на точното място, ревът срещу отбора щеше да стигне до Африка, а Левски щеше да е най-съдийският отбор на света.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 13 апр 2014 21:38

TodorT написа:Лично за мен имаше засада при гола на Литекс, ама това е мое мнение! И айде стига със съдиите! Нека погледнем реално на нещата. ЛЕВСКИ е слаб! Слабо ни е първенството, слаби са съдиите, слаби са треньорите! Всички отбори са еднакво слаби! По-добре, че вчера ЛЕВСКИ не победи! ЛЕВСКИ не заслужава да играе е Европа... няма смисъл да бере срам. Мисля си как в последните години се смениха доста треньори, ама все няма резултати. Проблемите на ЛЕВСКИ са при футболистите. Нека си говорим честно: футболистите не стават за ЛЕВСКИ! Просто нямат класа. Чмовш цял мач не знае къде се намира, тича там по топката и това е. Пелето няма какво да го коментират, него по-добре да го гонят по-често, че да го наказват и да го гледаме по-рядко в игра ... с две думи НЕ СТАВА! Мики Орачев влезе да играе, центрира три пъти и трите пъти топката отиде в аут близо до сектор Б, Даниел Димов се опитваше да руши играта в средата на терена, ама сам не може, а и момчето не умее много. Ларсен Туре е пълна дупка! Не става! Тоя играл някога си във Франция.... ама дайте да вземем Роналдо Феномена, защото е бил един от най-добрите футболисит. НЕ знам кога ще разберат шефовете и треньорите в ЛЕВСКИ, че визитката не играе. Мисяк се опитва, ама момчето няма техника, кара го повече на мотивация. Прилича ми на Дани Младенов- има желание, бори се, ама дотук.... :oops: Пламен Крумов играе много сърцато, изпълнява добри преки свободни, ама не е за крило, той си е бек. Въпреки всичко в ЛЕВСКИ продължават да преквалифицират футболисти. Божинов много се старае, ама... не става и при него. Може и да се получи, ама от следващия сезон. Генков и Макриев отдавна са свършили с футбола. Те могат да играят за Локо Сф и Локо Пд (при цялото ми уважение към отборите), ама не и в ЛЕВСКИ. Тааа, надявам се, че няма да играем в Европа! Просто не го заслужаваме! ;)

еееее то имало и трезво мислещи!!! Браво.Ако си свалят и дружките ти сините очила може да прогресирате

Потребителски аватар
pavel_fv
Контакти:

Мнениеот pavel_fv » 13 апр 2014 21:49

TodorT написа:Ааа феновете на ЦСКА (изкл. феновете им, които са обективни и може да се води нормална дискусия с тях) са ми много интересни. Вчера се смяха на ЛЕВСКИ, ама днес падат с 2-0 от Локо Пд и са се изпокрили като мишки. Случайно ли е? И наистина сте ми много смешни как само говорите, че едва ли не ЛЕВСКИ е най-смешният отбор и няма да се класира за Европа. Алоо, айде да си говорим реално. Кой български отбор е силен в първенството ? Защото аз не виждам такъв. Лудите играят само в Европа, а тука ще спукат топката в мачовете с ЧМ и Локо Пд. Червените се подиграват на феновете на ЛЕВСКИ, ама като ги ръчнеш с Мура и те веднага млъкват. Не виждате ли, че цялото положение е такова. ЛЕВСКИ и ЦСКА удариха дъното! Двата гранда в България в момента са тимове, от които нищо не става! НЕ се заблуждавайте, че като играете в Европа и Стойчо ще ви изведе до 1/4 финал. ЛЕВСКИ са паднали от Иртиш, ама ЦСКА дори не играха в Европа, ами позорно се отказаха и всички говорят за BUL N3 и тем подобни! Ей, хора, честно ви казвам: Бъдете обективни! Разберете, че и вие не сте цвете за мирисане. Не се подигравайте така, че палачинката се обръща! Вчера бяхте пред фалит с ТИТАН, днес вече вярвате на Лупи и му сваляте звезди. Подигравате се, че стадионът на ЛЕВСКИ е без един сектор, ама вашият като си има 4 порутени сектора хубаво ли е ? Левски се дъни в Европа, а вие отнясяте отбори като Мура, нали ? Айде стига вече! И едините, и другите са хипер, гига, мега слаби! Трябват сериозни ремонти и при двата отбора, защото от цялото това нещо губим ние, феновете, а и като цяло първенството! ;)

Обективно мнение. +1

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 апр 2014 22:43

Като сте почнали да вадите снимките за засадите дайте да извадим и тези, които не бяха вдигнати за Левски, заради което по чудо не падна гол. 3-4 чисти засади с поне метър не се вдигнаха, но нали няма гол и не се коментира. :)

Давам снимка само на едната ситуация при резултат 0:0

Изображение

Върни се в “Левски”