vaskonti написа:От коя камера се вижда това, защото от хилядите повторения не се вижда никъде?
Повторението е от една камера.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vaskonti написа:От коя камера се вижда това, защото от хилядите повторения не се вижда никъде?
TodorT написа:Ааа феновете на ЦСКА (изкл. феновете им, които са обективни и може да се води нормална дискусия с тях) са ми много интересни. Вчера се смяха на ЛЕВСКИ, ама днес падат с 2-0 от Локо Пд и са се изпокрили като мишки. Случайно ли е? И наистина сте ми много смешни как само говорите, че едва ли не ЛЕВСКИ е най-смешният отбор и няма да се класира за Европа. Алоо, айде да си говорим реално. Кой български отбор е силен в първенството ? Защото аз не виждам такъв. Лудите играят само в Европа, а тука ще спукат топката в мачовете с ЧМ и Локо Пд. Червените се подиграват на феновете на ЛЕВСКИ, ама като ги ръчнеш с Мура и те веднага млъкват. Не виждате ли, че цялото положение е такова. ЛЕВСКИ и ЦСКА удариха дъното! Двата гранда в България в момента са тимове, от които нищо не става! НЕ се заблуждавайте, че като играете в Европа и Стойчо ще ви изведе до 1/4 финал. ЛЕВСКИ са паднали от Иртиш, ама ЦСКА дори не играха в Европа, ами позорно се отказаха и всички говорят за BUL N3 и тем подобни! Ей, хора, честно ви казвам: Бъдете обективни! Разберете, че и вие не сте цвете за мирисане. Не се подигравайте така, че палачинката се обръща! Вчера бяхте пред фалит с ТИТАН, днес вече вярвате на Лупи и му сваляте звезди. Подигравате се, че стадионът на ЛЕВСКИ е без един сектор, ама вашият като си има 4 порутени сектора хубаво ли е ? Левски се дъни в Европа, а вие отнясяте отбори като Мура, нали ? Айде стига вече! И едините, и другите са хипер, гига, мега слаби! Трябват сериозни ремонти и при двата отбора, защото от цялото това нещо губим ние, феновете, а и като цяло първенството!
TodorT написа:Лично за мен имаше засада при гола на Литекс, ама това е мое мнение! И айде стига със съдиите! Нека погледнем реално на нещата. ЛЕВСКИ е слаб! Слабо ни е първенството, слаби са съдиите, слаби са треньорите! Всички отбори са еднакво слаби! По-добре, че вчера ЛЕВСКИ не победи! ЛЕВСКИ не заслужава да играе е Европа... няма смисъл да бере срам. Мисля си как в последните години се смениха доста треньори, ама все няма резултати. Проблемите на ЛЕВСКИ са при футболистите. Нека си говорим честно: футболистите не стават за ЛЕВСКИ! Просто нямат класа. Чмовш цял мач не знае къде се намира, тича там по топката и това е. Пелето няма какво да го коментират, него по-добре да го гонят по-често, че да го наказват и да го гледаме по-рядко в игра ... с две думи НЕ СТАВА! Мики Орачев влезе да играе, центрира три пъти и трите пъти топката отиде в аут близо до сектор Б, Даниел Димов се опитваше да руши играта в средата на терена, ама сам не може, а и момчето не умее много. Ларсен Туре е пълна дупка! Не става! Тоя играл някога си във Франция.... ама дайте да вземем Роналдо Феномена, защото е бил един от най-добрите футболисит. НЕ знам кога ще разберат шефовете и треньорите в ЛЕВСКИ, че визитката не играе. Мисяк се опитва, ама момчето няма техника, кара го повече на мотивация. Прилича ми на Дани Младенов- има желание, бори се, ама дотук....Пламен Крумов играе много сърцато, изпълнява добри преки свободни, ама не е за крило, той си е бек. Въпреки всичко в ЛЕВСКИ продължават да преквалифицират футболисти. Божинов много се старае, ама... не става и при него. Може и да се получи, ама от следващия сезон. Генков и Макриев отдавна са свършили с футбола. Те могат да играят за Локо Сф и Локо Пд (при цялото ми уважение към отборите), ама не и в ЛЕВСКИ. Тааа, надявам се, че няма да играем в Европа! Просто не го заслужаваме!
TodorT написа:Ааа феновете на ЦСКА (изкл. феновете им, които са обективни и може да се води нормална дискусия с тях) са ми много интересни. Вчера се смяха на ЛЕВСКИ, ама днес падат с 2-0 от Локо Пд и са се изпокрили като мишки. Случайно ли е? И наистина сте ми много смешни как само говорите, че едва ли не ЛЕВСКИ е най-смешният отбор и няма да се класира за Европа. Алоо, айде да си говорим реално. Кой български отбор е силен в първенството ? Защото аз не виждам такъв. Лудите играят само в Европа, а тука ще спукат топката в мачовете с ЧМ и Локо Пд. Червените се подиграват на феновете на ЛЕВСКИ, ама като ги ръчнеш с Мура и те веднага млъкват. Не виждате ли, че цялото положение е такова. ЛЕВСКИ и ЦСКА удариха дъното! Двата гранда в България в момента са тимове, от които нищо не става! НЕ се заблуждавайте, че като играете в Европа и Стойчо ще ви изведе до 1/4 финал. ЛЕВСКИ са паднали от Иртиш, ама ЦСКА дори не играха в Европа, ами позорно се отказаха и всички говорят за BUL N3 и тем подобни! Ей, хора, честно ви казвам: Бъдете обективни! Разберете, че и вие не сте цвете за мирисане. Не се подигравайте така, че палачинката се обръща! Вчера бяхте пред фалит с ТИТАН, днес вече вярвате на Лупи и му сваляте звезди. Подигравате се, че стадионът на ЛЕВСКИ е без един сектор, ама вашият като си има 4 порутени сектора хубаво ли е ? Левски се дъни в Европа, а вие отнясяте отбори като Мура, нали ? Айде стига вече! И едините, и другите са хипер, гига, мега слаби! Трябват сериозни ремонти и при двата отбора, защото от цялото това нещо губим ние, феновете, а и като цяло първенството!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта