БГ-таланта-Жак Коен!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Re: БГ-таланта-Жак Коен!!!

Мнениеот toonarmy » 06 мар 2011 12:58

Вчера игра добре на мача с Ч.Море.Изпусна дузпа,но през целия мач търсеше топката,стараеше се.
Аз лично съм песимист относно ДЮШ,наблюдавах ги есента и като гледам нема читав футболист с много малки изключения.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 мар 2011 14:50

toonarmy написа:Вчера игра добре на мача с Ч.Море.Изпусна дузпа,но през целия мач търсеше топката,стараеше се.
Аз лично съм песимист относно ДЮШ,наблюдавах ги есента и като гледам нема читав футболист с много малки изключения.

Как завършихме?
[offtopic]Видях,че бием с 2-0.[/offtopic]
"Официални оферти за 16-годишния талант на Левски Жак Коен са пристигнали на "Герена" от италиански и от английски отбор. Клубът от Острова е Тотнъм, където Коен изкара проби, на които се е представил много добре.
"Той е впечатлил всички там. Лондончани не спират да го следят и тук чрез свои скаути. Поддържаме връзка с хора от Тотнъм по телефона. Имаме официална оферта и от Бреша. Това са клубовете, които имат директни предложения, а освен тях има и други с интерес към Коен. Засега обаче нещата са в процес на развитие. Не мога да кажа какво ще се случи до лятото, но не е изключено да го продадем. Ние искаме най-доброто за него и клуба. Говорили сме лично с Коен, преди да вземем каквито и да е решения. Идеята ни в момента е да бъде наложен в първия състав до 2-3 години, а оттам вече има много повече перспективи за развитие за него", обясни пред "Меридиан Мач" шефът на школата на Левски Бисер Хаздай."
Не мога да кажа какво ще се случи до лятото, но не е изключено да го продадем. Ние искаме най-доброто за него и клуба.
Аз,пък,си мислех,че най-доброто за един клуб е талантите му да играят в отбора. :o :o :o То се оказа,че най-доброто било да ги разпродаваме. :oops:
" Идеята ни в момента е да бъде наложен в първия състав до 2-3 години, а оттам вече има много повече перспективи за развитие за него."
Уж ще го продаваме,пък щял да играе в отбора 2-3 години.Изобщо,ако някой нещо е разбрал от написаното,моля да разясни.Имам претенциите да съм интелигентен човек,ама от такива писания ми се завива свят.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 28 мар 2014 22:32

Случайно попаднах на тая тема.Та за супер,мега таланта Жак Коен мога да кажа няколко думи.Първо в момента той играе в Ботев Враца и мога да го наблюдавам доста често.Представя се супер посредствено и не показва този супер,мега,гига талант за който вие говорите. Ако направи 2 точни паса и си спре топката поне 3 пъти мача ще е успешен за него.Прави смешни пропуски,не знам,може да е добър,но да не го е показал,сигурно ще нещо на психическа основа.В момента Жак е изместен от първия състав и игра само защото нямаме добър централен нападател.Зимата се взе 1 добро момче и без проблем измести посредствения Жак.Та това са ми думите за него. :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”