Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Мнениеот scooool » 27 мар 2014 22:18

Моля колегите който пишат постоянно за купуване на мачове и не знам още какви глупости да ми отговорят на един въпрос, как може един отбор само да купува и купува и да не печели нищо за пет години, а през този период бяха директиви,покупко продажби и не знам още какво.Дето се вика срещу Славия поне една дузпа нещо все щяха да ни дадат, моля използваите главите си по предназначение, моля само за адекватни отговори.Поздрави и САМО ЛЕВСКИ. п.с твърдо съм за юношките.

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 27 мар 2014 22:22

scooool написа:Моля колегите който пишат постоянно за купуване на мачове и не знам още какви глупости да ми отговорят на един въпрос, как може един отбор само да купува и купува и да не печели нищо за пет години, а през този период бяха директиви,покупко продажби и не знам още какво.Дето се вика срещу Славия поне една дузпа нещо все щяха да ни дадат, моля използваите главите си по предназначение, моля само за адекватни отговори.Поздрави и САМО ЛЕВСКИ. п.с твърдо съм за юношките.

Ти в кой свят живееш?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 мар 2014 22:23

Слаб мач. Радвам се за младите момчета и батков вън в сектора. Само така!
Димов трябва да си седи в халфовата линия. Справи се доста прилично днес. Чмовш също. Белаид беше колеблив на моменти,но ако продължават да ги налагат с чеха може и да заформят стабилна двойка.
Бру...не искам да го коментирам. Много зле,но и Топчо го беше сложил на непривична за него позиция. Малките - по-колебливи от предния мач,но за юноши това е нормално. Дано продължат да налагат младоците. Все още не се вижда кой знае каква идея в играта ни,но има един едва забележим лъч надежда. Днес поне опитваха да играят повече на двойни и с по-малко балонки.
110 години любов!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 27 мар 2014 22:27

Не можах да гледам мача, но от коментарите оставам с впечатление, че Бру и Ангелов отново са се издънили. Туре игра ли, че последно време е по- зле и от Бру. Предполагам, че играят заради многото контузени и наказани играчи. Относно Топчо, мисля си, че ще бъде помощник на новия треньор от лятото. Рано му е още за старши, а и няма още лиценз.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 мар 2014 22:34

сини богове написа:Туре игра ли, че последно време е по- зле и от Бру.

Туре го водят за контузен и не игра. Ще се радвам за следващия мач Ангелов и Бру да са при него.

Потребителски аватар
drenkata
Контакти:

Мнениеот drenkata » 27 мар 2014 22:36

bubka написа:Браво на Левски, че биха и днес, заради юношите, които се налагат. Така отборът изглежда доста по-симпатичен и на нас феновете на противниковия лагер.

+1

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 мар 2014 22:52

Крайно време беше да се видят и истинските играчи на Левски. Другите си ги знаем.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 27 мар 2014 23:02

От сектора не се виждаше много как играхме,но важното е,че бихме.Мисяк отново ми направи впечатление,Стивън също.Вижда се,че това е бъдещето на Левски.Юношите колкото и да са млади,могат да дърпат отбора напред,с помощта и на другите разбира се.

Важното е,че имаше забавление на стадиона със спирането на тока. :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 мар 2014 23:10

Те Левски понеже се къпят в пари, че и мачове да купуват, айде малко по-сериозно де.
Локото просто толкова си могат, а който си мисли, че Левски са слаби да иде да се прегледа.
Сините си имат проблемите, но това не ги прави слаб отбор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 27 мар 2014 23:13

Не мога да разбера еуфорията обхванала някои от привържениците на Левски.Отново много,много слаб мач.Видя се за кой ли път,че физическата подготовка на футболистите,благодарение на ''гения'' Ясен Екимов,е кръгла нула.А слабата физическа подготовка води неминуемо и до технически брак,независимо от таланта на даден футболист.В първите 15-20 минути Локо-Пд доминираше в борбата за първа топка.Колкото до играта - никаква промяна след смяната на сухия,никакво движение без топка,никакво позициониране на терена,никаква ясна концепсия за игра.Спешно трябва да се помисли и назначи знаещ и можещ треньор,който да избистри още отсега състава за предстоящия сезон.Също толкова е важно да се намери и добър кондиционален треньор,който да може да подготви най-после физически футболистите.Разбира се всичко това е свързано с недопускането в Левски на малоумния некадърник Гонзо,на когото в голяма част се дължи сегашното състояние в клуба.

Върни се в “Левски”