Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

phaeton
Контакти:

Re: Бебетата на Топчо

Мнениеот phaeton » 27 мар 2014 21:02

damyanov1963 написа:
phaeton написа:Браво:))))))))) то тоя смешен отбор Локо Пл. днес абсолютно никаква игра не показа и вие на това ли се радвате?:))))))))))
Само като видях Николета като с добавка на празна врата как се радваше:))))))))))))))))))))))),пълен ташак сте:)))))
Иначе БРАВО:))))))))))))))))))

Щото Левски показваше некаква игра с/у цска, ама тогава се нас*ахте от кеф и се помислихте за най-великите?!

Не говориме за мача с ЦСКА,нали???????Говориме за днешния,а относно мача с ЦСКА,ами знаеме че Ви боли,ама много боли и сега понеже трябва да не изпаднете по случай юбилейчето Ви,трябва всички да ви легнат ли????????Пример да давам ли?????
Иначе няма купа няма титла само СИНЯ ТИШИНА.
Честит юбилей:)))))))))

Ludogorets_Sofia
Контакти:

Мнениеот Ludogorets_Sofia » 27 мар 2014 21:11

Абе така и така поредната безмислена тема в тоя безмислен форум да питам нещо.Що левскарчетата мразите толкова Лудогорец,айде за чорбарите ми е ясно ма вие :? Да не би титлата да сме ви взели нещо,или да имате отрицателен баланс срещу нас,или да не би заради това че в ЕВРОЛУДОГОРЕЦ има пари,мацки,кеф,бой по отрочетата на бкп в синьо и червено,успехи в Европа,класни играчи,президент за пример,а в левски беднотия,нулебъли,срутен стадион,мачове в Европа само до юли месец,ръководство-комунисти и фенове на заплата-мутри и наркомани.Споделете,интересно ми е що такъв комплекс ви е създал РАЗГРАДСКИЯ ЕВРОЗВЯР :? :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 мар 2014 21:18

Ludogorets_Sofia написа:Кви застраховки те гонят,аз говоря че ако мачът се играе както беше при 4-те победи на Лудогорец над левски,ви чака як с..с :mrgreen: Идеята тука е друга,бебета пеленачета не почнете ли да играете честно без покупко-продажби все така ще си отпадете юли месец в Европа и ще се чудите ама що така,кво стана и т.н

Много голям го вадите, но Левски без Батков могат, докато вие и Ловеч ако не са Ганчев и Домуса сте до там.
Браво на малките левскари, но не се главозамайвайте ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

phaeton
Контакти:

Мнениеот phaeton » 27 мар 2014 21:21

Веселинов написа:
Jack the Ripper написа: Явно си забравил и този юбилей, но аз ще ти го припомня! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28[/youtube]

:lol:
Съдията беше купен, БФС бутна 4 от 5-те гола, а ЦСКА беше подкрепяна поне 70 мин. от "верните си до гроб" фенове.
Добре им се отрази 5-0 и връчването на купата на самото тържество за юбилея им :lol:
Левскарите не сме толкова тъпи копелета да им пеем "няма титла, няма купа, само к** за вас с*****!"

Ама не сме се изпъвали като вас 20 победи остават и сме шампиони,нали????????????
Щом ще се обиждаме,няма проблем ето и от мен нещо.

http://vbox7.com/play:8468a166

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 27 мар 2014 21:26

phaeton написа: ... Щом ще се обиждаме,няма проблем ето и от мен нещо. http://vbox7.com/play:8468a166

Браво! Истински патриот! Сигурно и децата си е научил да го казват :idea: и заедно са първи на опашката при Болен за парче пица и 500 мл. Н2О :oops:

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 27 мар 2014 21:26

Не мога да изкажа друго освен огромни адмирации за Топчо и за начина, по който успя да вдигне любимия отбор на крака... Изображение

phaeton
Контакти:

Мнениеот phaeton » 27 мар 2014 21:32

Веселинов написа:
phaeton написа: ... Щом ще се обиждаме,няма проблем ето и от мен нещо. http://vbox7.com/play:8468a166

Браво! Истински патриот! Сигурно и децата си е научил да го казват :idea: и заедно са първи на опашката при Болен за парче пица и 500 мл. Н2О :oops:

Важното децата знаят кой е В.Левски,но знаят,че отбора на Левски няма нищо общо с апостола,знаят,че Левски е направил за България много,но за подуенското отборче знят,че срамят България.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 27 мар 2014 21:36

''Бебетата на Топчо '' ?!?!?! What the fuck ?! :shock: :shock:
това само Левскар може да го измисли
Изображение

аз знам само едни бебета ... бебетата на Бъзби , ама на Топчо-Мечо и тем подобни не съм чувал .

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 27 мар 2014 21:41

Аз мисля, че Топчо не е постигнал нито една истинска, негова победа.
И ако за мача с Ботев не съм толкова сигурен, защото не съм го гледал, но чета тук-таме разни неща, то за днешния мач на Лаута ще кажа само едно: КОКО ПРОДАДЕ НАГЛО И БЕЗЦЕРЕМОННО И ТОЗИ МАЧ! Не е тайна, че така го е закършил, щото служителите му не са получавали от 3 месеца заплати, така че колкото и да предложеше Батков, санданския бе готов.

Не искам да съм лош пророк, обаче пак ще има Иртиш-миртиш.../Ако разбира се 6-те купени точки от Батков на Лаута- днес и онова 2:3 през есента спомогнат на Левски да се добере до Европата/.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Върни се в “Левски”