Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
liliputchica
Мнениеот liliputchica » 24 мар 2014 17:23
Captain Stottlemeyer написа:iliyan написа:Капитане не така грубо ! Човека не знае и пита ! Нека в такива теми да запазим добрият тон и уважение !
Какъвто въпросът, такъв и отговорът, или каквото повикало - такова се обадило.
За протокола: При въпросната катастрофа Патрата не е бил зад волана - шофирал е негов приятел. Не знам повече подробности, пък и през цялата 1974 година бях извън цивилизацията - в казармата...

Значи е бил пиян, щом друг е карал
[offtopic]нямам[/offtopic]
-
stefani
Мнениеот stefani » 24 мар 2014 18:42
Мир на праха му!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
iliyan
Мнениеот iliyan » 24 мар 2014 19:53
Captain Stottlemeyer написа:iliyan написа:Капитане не така грубо ! Човека не знае и пита ! Нека в такива теми да запазим добрият тон и уважение !
Какъвто въпросът, такъв и отговорът, или каквото повикало - такова се обадило.
За протокола: При въпросната катастрофа Патрата не е бил зад волана - шофирал е негов приятел. Не знам повече подробности, пък и през цялата 1974 година бях извън цивилизацията - в казармата...

Остави децата ! Дръж се като зрял и бъди за пример

Все някой трябва да е за пример

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Върни се в “Левски”
Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks, Bet_Expert, Cooler, DoSomethingDifferent, eddie, futbolqga, gdlk, Halo, icemanbg33, Iliyan96, kolokolo, LoveAndPeace, mikata, miro_rz, nikiobicata, sss1912, veni__85, Vesko85, vvessel, W84me и 84 госта