In memoriam: 40 години от гибелта на Патрата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liliputchica

Re: In memoriam: 40 години от гибелта на Патрата

Мнениеот liliputchica » 24 мар 2014 17:23

Captain Stottlemeyer написа:
iliyan написа:Капитане не така грубо ! Човека не знае и пита ! Нека в такива теми да запазим добрият тон и уважение !

Какъвто въпросът, такъв и отговорът, или каквото повикало - такова се обадило. ;)
За протокола: При въпросната катастрофа Патрата не е бил зад волана - шофирал е негов приятел. Не знам повече подробности, пък и през цялата 1974 година бях извън цивилизацията - в казармата... 8-)

Значи е бил пиян, щом друг е карал
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 мар 2014 18:42

Мир на праха му!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

iliyan

Мнениеот iliyan » 24 мар 2014 19:53

Captain Stottlemeyer написа:
iliyan написа:Капитане не така грубо ! Човека не знае и пита ! Нека в такива теми да запазим добрият тон и уважение !

Какъвто въпросът, такъв и отговорът, или каквото повикало - такова се обадило. ;)
За протокола: При въпросната катастрофа Патрата не е бил зад волана - шофирал е негов приятел. Не знам повече подробности, пък и през цялата 1974 година бях извън цивилизацията - в казармата... 8-)

Остави децата ! Дръж се като зрял и бъди за пример :) Все някой трябва да е за пример ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Левски”