Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо обяви завръщането си в Левски. Това обаче ще се случи едва от началото на следващия сезон.
"Аз имам чисто морален и човешки ангажимент с Черно море. А имам и договор с тима, така че ще го изпълня.
Лятото ще се върна в Левски, но до последния ден на сезона ще оставя сърцето си тук. Вече подробности не искам да давам", сподели Гонзо пред Нюз7.
това ми звучи малко наивно от страна на Гонзо ,но нека видим.
Първо на 99% Батков няма да е собственик на Левски или както там искате благодетел.президент или бла бла.
Та в този смисъл от къде е сигурен Гонзо че лятото ще бъде в Левски.
Колкото до 1%,който оставям на това Батков да е отново в Левски тогава да-Гонзо ще дойде в отбора.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
LEVSKI_FOREVER
- amstel_beer
- Контакти:
MuFc1878 написа:Ivanov_95 написа:Ако Топчо промени Левски към по-добро,най-вече откъм игра,мисля,че Гонзо ще се върне като спортен директор и ще е в тандем със Топузаков.Ако не сигурно,ще бъде треньор.
Това с налагане на юноши вчера не мисля, че е приом на Борат с цел да спечели малко активи. Плащаш колосални заплати на няколко печки, за да търкат пейкатаЩе видим в следващия двубой как ще е.
Малките не са готови за мачове сряда-събота, така че ще има печки-титуляри.

- ralka_levskarka
- Контакти:
Щом Топчо е треньор, нека го оставят година, две да поработи, а не, като свърши сезона и хайде пак някой нов.
П.С. Батков вън!
П.С. Батков вън!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Щом Топчо е треньор, нека го оставят година, две да поработи, а не, като свърши сезона и хайде пак някой нов.
П.С. Батков вън!
То и Митов тръгна добре, и Здравков тръгна добре, сега и Топчо, но простотиите в синия клуб продължават. Тонев "носещият отговорност" с какво се занимава в момента?
сини богове написа:ralka_levskarka написа:Щом Топчо е треньор, нека го оставят година, две да поработи, а не, като свърши сезона и хайде пак някой нов.
П.С. Батков вън!
То и Митов тръгна добре, и Здравков тръгна добре, сега и Топчо, но простотиите в синия клуб продължават. Тонев "носещият отговорност" с какво се занимава в момента?
Ха-ха-ха, оох разсмя ме с определението за ТОНЕВ, приятелю. Много на място казано."Носещият отговорност". Аз съм привърженик на ЛЕВСКИ от 1969 г., познавам историята на клуба, мисля добре. Но не мога да приема начина по който беше спуснат този човек. Та той е като чуждо тяло в клуба.
сини богове написа:ralka_levskarka написа:Щом Топчо е треньор, нека го оставят година, две да поработи, а не, като свърши сезона и хайде пак някой нов.
П.С. Батков вън!
Събаря читави трибуни на стадиони...
- milen.hristov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Щом Топчо е треньор, нека го оставят година, две да поработи, а не, като свърши сезона и хайде пак някой нов.
П.С. Батков вън!
Рали, само с надъхване не става тая работа, с това се печелят отделни битки но не и войната. Пък ако ставаше с надухване можехме и николета да им сложим за треньор...
Проблемът на Левски не е директорът и треньорът, а начинът на управление на Тодор
milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:Щом Топчо е треньор, нека го оставят година, две да поработи, а не, като свърши сезона и хайде пак някой нов.
П.С. Батков вън!
Рали, само с надъхване не става тая работа, с това се печелят отделни битки но не и войната. Пък ако ставаше с надухване можехме и николета да им сложим за треньор...
Проблемът на Левски не е директорът и треньорът, а начинът на управление на Тодор
Батков е виновен, но виновни са и много други, които изкарват отбора такъв, какъвто на тях им се иска, но той не е. Вината тръгва отдавна, много отдавна, още от времето, когато някой е решил, че "Левски" е непогрешим и всичко му е разрешено. Това виждане е подкрепено и разширено, а с годините е станало и верую на отбора и феновете му.. за съжаление!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Гонзо не трябва да се вързва на глупостите на Тодор Батков и няма за какво да се връща в Левски в този момент, когато публиката категорично тръгна срещу Мустакатата свиня. Как може да е такъв наивник Гонзо и да се довери на обещанията на Батков, че щял да му даде цялата спортно-техническа власт и време да работи спокойно в Левски? Няма да има спокойствие, защото натиска и напрежението срещу ТКБ и слугите му ще се засилва. Треньорите ще са под пара, играчите ще гледат да се спасяват, а дните на агония на Батков може да продължат година или две. Как ли Гонзо смята да работи през цялото това време при такива обстоятелства? Елементарно е, че няма да е възможно, а Батков много добре осъзнава, че само фигура като Гонзо може да му осигури още време. Време през което да увърта, да се пазари, да мишкува, да надписва сметката и да ползва изцяло за свои цели Левски. Гонзо няма право да постъпва така лековерно и лекомислено, дори напротив - длъжен е да се изправи срещу Батков и да подкрепи протеста на привържениците срещу некадърното управление на ТКБ. Всъщност, със сигурност Гонзо осъзнава тези неща, а това трябва да е най-солидния му личен аргумент да не се връща. Сигурен съм, че в него самия има поне 50% колебание, но характера му е такъв, че не може да се скрие и да откаже на Мустакатата свиня, която умело го ползва като преграда срещу гнева на левскарите.
- santiliana
Веселинов написа:Гонзо не трябва да се вързва на глупостите на Тодор Батков и няма за какво да се връща в Левски в този момент, когато публиката категорично тръгна срещу Мустакатата свиня. Как може да е такъв наивник Гонзо и да се довери на обещанията на Батков, че щял да му даде цялата спортно-техническа власт и време да работи спокойно в Левски? Няма да има спокойствие, защото натиска и напрежението срещу ТКБ и слугите му ще се засилва. Треньорите ще са под пара, играчите ще гледат да се спасяват, а дните на агония на Батков може да продължат година или две. Как ли Гонзо смята да работи през цялото това време при такива обстоятелства? Елементарно е, че няма да е възможно, а Батков много добре осъзнава, че само фигура като Гонзо може да му осигури още време. Време през което да увърта, да се пазари, да мишкува, да надписва сметката и да ползва изцяло за свои цели Левски. Гонзо няма право да постъпва така лековерно и лекомислено, дори напротив - длъжен е да се изправи срещу Батков и да подкрепи протеста на привържениците срещу некадърното управление на ТКБ. Всъщност, със сигурност Гонзо осъзнава тези неща, а това трябва да е най-солидния му личен аргумент да не се връща. Сигурен съм, че в него самия има поне 50% кол****ие, но характера му е такъв, че не може да се скрие и да откаже на Мустакатата свиня, която умело го ползва като преграда срещу гнева на левскарите.
има и друг вариант- Гонзо да дойде барабар с ТИМ . Групировката отдавна имаше интерес към Левски, но боклука ги отряза и тях за да чини евал на Боко и ГЕРБ... Атаката ни към Борат не бива да спира. Въпреки Гонг, въпреки още някои услужливи журналисти и безхаберни ВИП левскари. Питам за пореден път: Къде са тези иначе толкова демократични и свободолюбиви "голеееми левскари"- Г. Марков ("Дантелата"), Евг. Бакърджиев, Ст. Софиянски, В. Методиев и още много други, които много обичаха да се пъчат в ложите на стадиона? Как пък нито един от тези УЖ бунтари по душа не взе отношение по съсипването на Левски София и да поведе с нас битката срещу общото зло?! Нима не им пука за случващото се с Клуба?! Излишно е да напомням, че ако не беше синята лавина през 98-ма, Жан Виденов още да си е на власт, а горепосочените лица нямаше и да помиришат парламент и управление на държавата...