Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Мнениеот glarus_ds » 19 мар 2014 17:39

костенурк написа:
ralka_levskarka написа:Манете червения картон, вижте тия на терена. Понякога си мисля, че аз бих играла доста по- добре.

Ти май си единствената с топки измежду посинелите фенове,респект :) другите се оправдават със съдиите а не гледат че сте трагични

Виждаме, че сме трагични, но то си има правила в тази игра. Не може като един отбор е трагичен и `айде ще му строшим играчите...
CHELSEA

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2014 17:40

костенурк написа:
ralka_levskarka написа:Манете червения картон, вижте тия на терена. Понякога си мисля, че аз бих играла доста по- добре.

Ти май си единствената с топки измежду посинелите фенове,респект :) другите се оправдават със съдиите а не гледат че сте трагични

А, не съм само аз, ако разгледаш назад ще видиш. Аз и доста други очаквахме да отпаднем, защото ги виждаме какво правят, т.е. нищо ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2014 17:42

Сега Славков ще остане начело на отбора :cry:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 мар 2014 17:42

ralka_levskarka написа:
nikikriviq написа:
Синият Болярин написа:На Хамза лакетът не беше умишлен, контузването на Старокин също, но имаше 100% втори жълт картон на Иршак. Първата засада е спорна, а втората очевидна. Като цяло съдията има много сериозен принос (60%-70%) за продължаването на Ботев, но хубавото е, че натискът върху Батков ще се засилва и скоро ще го разкараме. Дори да бяхме взели купата, това само щеше да замаскира проблемите в клуба. Пожелавам успех на Локо Пд и дано те триумфират.

Най-много да го бяхме докарали до финал с Лудогорци. От там в Европа като финалист за купата и старата песен на нов глас. Сега трябва да се започне с чистката. От УС, през всички треньори на различните възрасти. Големият проблем пред Левски е НКП, казвам го за пореден път. Докато им се плаща, ще се изявяват като шефове. Утре могат да решат да набият всички футболисти. И кой ще е тоя глупак, който ще се навие да дойде да играе тук? Заради феновете с качулките играчите ги е страх да сгрешат. И затова всеки един от футболистите гледа да се отърве бързьо от топката.

Мисля, че от УЕФА бяха казали, че загубилия финалист няма да играе в Европа :).

Само ,че май влиза в сила през 2015 г четох го днес ама не си спомням къде.
Последна промяна от AN71 на 19 мар 2014 17:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 мар 2014 17:43

УжасТ...

Значи съдията няма да го коментирам, каквото направил-направил.. Имаше какво да се желае от него и мисля колегите левскари ще кажат всичко по въпроса и без мен.. но не е редно с него да се оправдаем, в този случай никак даже. Знаех си аз, че това 3:1 е гаден резултат. Днешния мач беше такъв, че дори да бяхме се измъкнали щеше да остане някаква горчилка от представянето на отбора през голяма част от мача...
Честито на Ботев и това е.

Все пак ми се иска да питам тук разните умници... какво стана със сигурното полягане от страна на Мъри, дето нямало как да спъне Левски и не желаел да го направи?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 мар 2014 17:46

LSFC 1914 написа:
костенурк написа:

Че са трагични в това няма спор, но и съдията повлия на мача! Ще си признаеш ли ? Айде да те видим имаш ли "топки" в гащите?

съдията можеше да даде картон на Иршак за удар с глава при спряна игра-само това ни спести наистина ;) можеше и на Доре да даде за опасна игра срещу старокин.можеше и на Макриев за опит за обезглавяване на Стаховяк.засади при отменените голове си имаше.не виждам нищо фрапантно с което да ни е подпрял съдията нормално да сте афектирани но ще ви мине ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
monitor42
Контакти:

Мнениеот monitor42 » 19 мар 2014 17:47

slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:
slash1912 написа:2:0

Казах !!!

Понеже беше много трудно за прогнозиране. Така като гледаш някой мисли ли, че Левски играе нещо? За левскарите говоря.

Е нашите щото играха нещо първия мач...

Толкоба играха и вторият!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 19 мар 2014 17:48

ralka_levskarka написа:Сега Славков ще остане начело на отбора :cry:

Той като коментатор в БНТ говореше само глупости, веднъж не защити Левски, като левскар... А днес след мача изнареди куп глупости :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 19 мар 2014 17:49

Ясно е, че те имат повече пари, което е основният фактор в съвременният футбол и могат да купуват по-силни играчи. При 3-1 в първия мач никой не е очаквал да нападаме вихрено. До първия гол, който беше повече наша грешка, ние имахме по-добрите ситуации, а те бяха напълно беззъби. Владението беше 56%-44%, което не говори за осезаем превес. Тука не говорим за класа на футболисти, а за обективни факти - шансовете им да ни отстранят с 10 души и/или зачетен гол на Бастос бяха много малки.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 19 мар 2014 17:51

Виждам, че хич не вие е ясно къде е заровено кучето. Големият проблем на Левски е обвързването с ГЕРБ, толкова ли сте наивни да си мислите че някои ще ви дава парички и спонсори без да поиска нищо. В момента след като ГЕРБ са опозиция, нито на Станишев-Местан-Сидеров им е изгодно да помагат на Левски ясно e защо, но и на ГЕРБ не им е изгодно левски да е добре, при положение че не са на власт, по простата причина че в момента се вижда каква е разликата в развитието на левски при ГЕРБ и когато са другите на власт и следователно няма кой да вика оставка и Сергей пед.....
В този ред на мисли, ако утре се проведат избори и баща ви ги спечели, съм сигурен че победите ще дойдат и сектор А ще е готов на 24.05.2014
Така че проблема на левски, не е Батков, не е Шматков, не и сухия, проблема на ФК Левски е да намери своята идентичност, да се определи на ГЕРБ ли сте, на качулките ли стe, на Газпром ли сте или на народа

Върни се в “Левски”