DarkPsy написа:Лично ще ви го стоваря .Безплатно!
Вие пък кво искате от него? Даде ви толкова мачове в Европа, колкото не бяхте виждали с десетилетия. Като сложите някой пловдивски спиртомер-легенда, ще заиграете кат Челси, сигурно...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
DarkPsy написа:Лично ще ви го стоваря .Безплатно!
N3-BUL написа:LSFC 1914 написа:Teo написа:гражданин от село написа:Даааааааааа,искамееееееееееее!
Извинете ме, но това е въпрос към левскарите, а не към чорбарите.
Тях ги тресе страх и гонзовски комплекс, но искат или не, гонзо ще се върне и пак ще оножда розовките отзад
Синьо сърце написа:DarkPsy написа:Лично ще ви го стоваря .Безплатно!
Вие пък кво искате от него? Даде ви толкова мачове в Европа, колкото не бяхте виждали с десетилетия. Като сложите някой пловдивски спиртомер-легенда, ще заиграете кат Челси, сигурно...
MagicMoments написа:Искаме си Кокала,после да идва и Вили Вуцов,мАри върви в пакет с Раев ,така че съм оптимист,че няма да дойде.
Синьо сърце написа:DarkPsy написа:Лично ще ви го стоваря .Безплатно!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Teo написа:MagicMoments написа:Искаме си Кокала,после да идва и Вили Вуцов,мАри върви в пакет с Раев ,така че съм оптимист,че няма да дойде.
На вас ви трябва треньор перде - тип Кокала поне до лятото, след това си търсете качество за бъдеще... но това малко от вас го виждат
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Google [Bot], jusi, kempesmario и 46 госта