Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата
Видяхме я милионната селекция на Цеци Василев, тотален бардак... Ботев не заслужава да играе в Европа, пък и показаното 1-вото от Левски не заслужават и да вземат купата...
Доста добра показаха през първото полувреме
TodorT написа:Силна игра от Бастош и Нунеш! И двамата имат поглед върху играта.... Бру може да помоли Бастош да му покаже как се подава с външен....![]()
Бастош за нашето първенство си е класа.. все пак дебела визитка има зад гърба си.
-
TodorT написа:Димов е страшно неориентиран !!! Добре, че е Белаид отзад ....Димов стои като колче в центъра на защитата...
Чмовш направи 1 грешка срещу Славия, и го забиха на пейката.
Останалите ни герои в защита обаче, явно може да си правят колкото си искат грешки, и пак си играят.

Teo написа:Видяхме я милионната селекция на Цеци Василев, тотален бардак... Ботев не заслужава да играе в Европа, пък и показаното 1-вото от Левски не заслужават и да вземат купата...
да я дадем на ЦСКА тогава. Или не може?

Изненадан съм, че обърнахме.
Имам един въпрос към тези, които казват, че Крумов ни е един от най-стабилните футболисти. Каква е ролята на Крумов? Аз не виждам нито в атака да е направил нещо, нито в защита да е помогнал на Мюлдер. Просто е муха без глава. Потичва си за здраве и когато топката попадне в него или ще я изтърве, или ще я подаде неточно.
Имам един въпрос към тези, които казват, че Крумов ни е един от най-стабилните футболисти. Каква е ролята на Крумов? Аз не виждам нито в атака да е направил нещо, нито в защита да е помогнал на Мюлдер. Просто е муха без глава. Потичва си за здраве и когато топката попадне в него или ще я изтърве, или ще я подаде неточно.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Има доста какво да се желае от Левски, но ми харесаха горе-долу, отзад Белаид и Нунеш са стабилни, да не им уроки. Браво на Старокин за подаването и гола на Мюлдер, беше хубав. Бастош също ми хареса, Рамос е много деен, все едно не ни е напускал
Надявам се второто да не излезе различен Левски, както срещу ЦСКА и да загубим мача.

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Чак съм учуден,че играем така.Нека и второто продължим по същия начин пък каквото стане.

- сини шампиони
tevez написа:Изненадан съм, че обърнахме.
по скоро няма кой да му каже какво да прави

И само Левски оле
Teo написа:Видяхме я милионната селекция на Цеци Василев, тотален бардак... Ботев не заслужава да играе в Европа, пък и показаното 1-вото от Левски не заслужават и да вземат купата...
Е нали сега на мода е че Пеевски е Бащицата в Левски,може и за това да са наредили мача.

Все пак не може само на Ботев да се дава-те ни дават сега ние в първенството даваме на тях и ето ти ги Ботев трети,а вие зад борда

Споко Тео,бъзикам се човек даже не гледам и мача,ех признавам си че не мога все пак съм на работа.
LEVSKI_FOREVER