Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот FC_LEVSKI » 11 мар 2014 15:43

Голяма част от "ръководителите" в НКП са продажна сган!Това е неоспорим факт.Но скоро и техният ред ще дойде,много взе да им се насъбира на тея палячовци.... :evil:
И оня на вишката да вземе да ходи да пее на баща си в банята...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 мар 2014 15:44

Rivaldo10 написа:Чудя се, ако "червените" бяха на наше място, Младенов повече от това, че мача не е в неделя ли щеше да реве, защото щяха да имат мач в сряда. Или пък щеше да реве повече, че не сме наказани с лишаване от домакинство/ без публика, заради боя с полицията. :? ;)

Освен тези неща и друго щеше да измисли :) Директивите са повече от една :oops:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 мар 2014 16:00

PFC Litex написа:Както и да въртиш и сучеш това е фактологията.
Батков има комфорта на НКП и това е един от основните ви проблеми

Не съм видял да има комфорт.

FC_LEVSKI написа:Голяма част от "ръководителите" в НКП са продажна сган!Това е неоспорим факт.Но скоро и техният ред ще дойде,много взе да им се насъбира на тея палячовци.... :evil:
И оня на вишката да вземе да ходи да пее на баща си в банята...

Докажи ми го тоя факт? И оня на вишката е най-обикновено момче, което е проявило достатъчно смелост да се качи горе. Няма никакъв проблем да се качиш ти на следващия мач. Искаш ли?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 мар 2014 16:05

MuFc1878 написа:
Rivaldo10 написа:Чудя се, ако "червените" бяха на наше място, Младенов повече от това, че мача не е в неделя ли щеше да реве, защото щяха да имат мач в сряда. Или пък щеше да реве повече, че не сме наказани с лишаване от домакинство/ без публика, заради боя с полицията. :? ;)

Освен тези неща и друго щеше да измисли :) Директивите са повече от една :oops:

Отделно за положението с Макриев и ръчичката на Апътъ щеше да ореве света как за 2 секунди има 2 дузпи и само директивата е спряла съдията да ги даде :evil:

Иначе последните им три кръга на ония - несвирен червен картон на Апата с Черноморец във 2 минута, недаден нарисуван 5-и жълт на Вальо Илиев с/у Славия, с който пропускаше дербито, "невидяно" положение от съдията за ситуацията с Макриев....а за картоните на нашите в първите минути на втората част да не говорим - всеки фал в центъра за висока топка - картон за защитник на Левски :x
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 мар 2014 16:10

JackPackage написа:Иначе последните им три кръга на ония - несвирен червен картон на Апата с Черноморец във 2 минута, недаден нарисуван 5-и жълт на Вальо Илиев с/у Славия, с който пропускаше дербито, "невидяно" положение от съдията за ситуацията с Макриев....а за картоните на нашите в първите минути на втората част да не говорим - всеки фал в центъра за висока топка - картон за защитник на Левски :x

На Туре му търсят някъде около 4 жълти картона преди да го изгонят :lol: Вторият жълт на Галчев не бил за показване, това било единоборство :oops:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 11 мар 2014 16:11

Няма как да го докажа,това е мнение на много фенове които даваме луди пари да ходим из страната с Левски,а на тия им плащат да ходят да ни ограничават откъм скандирания и т.н.....
Преди две-три години едно такова "момченце",ни викаше мишки и незнам си кво от там,тоя ще казва "не му е времето за такива скандирания"....
На някой хора почна да ни писва и скоро......

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 мар 2014 16:40

MuFc1878 написа:
JackPackage написа:Иначе последните им три кръга на ония - несвирен червен картон на Апата с Черноморец във 2 минута, недаден нарисуван 5-и жълт на Вальо Илиев с/у Славия, с който пропускаше дербито, "невидяно" положение от съдията за ситуацията с Макриев....а за картоните на нашите в първите минути на втората част да не говорим - всеки фал в центъра за висока топка - картон за защитник на Левски :x

На Туре му търсят някъде около 4 жълти картона преди да го изгонят :lol: Вторият жълт на Галчев не бил за показване, това било единоборство :oops:

не бе, тогава Нунес му влязъл с двата крака и изгонили него - според Галчев :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 мар 2014 17:30

FC_LEVSKI написа:Няма как да го докажа,това е мнение на много фенове които даваме луди пари да ходим из страната с Левски,а на тия им плащат да ходят да ни ограничават откъм скандирания и т.н.....
Преди две-три години едно такова "момченце",ни викаше мишки и незнам си кво от там,тоя ще казва "не му е времето за такива скандирания"....

1. Кой кога те е ограничил да скандираш каквото и да е? Щото мен никой не ме е ограничавал.
2. Като вика мишки - отиваш и му казваш, че според теб не става и искаш ти да се качиш. Какво правим тогава обаче, ако някой друг експерт дойде тук и каже - абе качи се некъв и беше тотално некадърен, на некой хора почна да ни писва...

И какво скоро?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 мар 2014 17:53

Тези лакардии ги разтягай на тези дето не ви четат официалния форум и нямат приятели които са редовни в сектора.
Изображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 11 мар 2014 17:55

tprodanov написа:
FC_LEVSKI написа:Няма как да го докажа,това е мнение на много фенове които даваме луди пари да ходим из страната с Левски,а на тия им плащат да ходят да ни ограничават откъм скандирания и т.н.....

1. Кой кога те е ограничил да скандираш каквото и да е? Щото мен никой не ме е ограничавал.
2. Като вика мишки - отиваш и му казваш, че според теб не става и искаш ти да се качиш. Какво правим тогава обаче, ако някой друг експерт дойде тук и каже - абе качи се некъв и беше тотално некадърен, на некой хора почна да ни писва...

И какво скоро?

За да потръгнат нещата трябва да се започне от НАС - ФЕНОВЕТЕ,не от боклука Баткофф...Ако ние бяхме на ниво досега мустака щеше да е лош спомен...Обаче последните години имаме някакъв проблем и ако не НКП и Сие са виновни за тази тенденция,кой тогава???Та нали те трябва да ни обединяват!Как?Като 18 годишен плЪшок ни вика "мишки,п***и",и тн ли?Много хора се отдръпват от сектора не заради лошата игра на отбора,а заради неадекватната позиция именно на тези "органи"!За останалото няма да влизам в диалог с теб,явно имаш твои виждания...

Върни се в “Левски”