Левски София - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15

Мнениеот Beck's » 10 мар 2014 13:14

honda написа:Мач абсолютно опропастен от главния съдия. 3 несвирени дузпи,повтарям 3 несвирени дузпи за Левски. Първата още в самото начало срещу Туре,когато беше фаулиран на 2 метра от голлинията, втората когато А.Попов спря с ръка удар на Генков в същата ситуация имаше и поваляне с ръце на Макриев от Менди,но го броя за една ситуация . Третата ситуация когато М'Боли удари без топка Туре. Не може да покажеш директен червен картон на вратаря за нарушение ,което станало на границата на малкия пенал и да не маркираш самото нарушение ,най-малкото е техническо нарушение. Тук дори има и формално нарушение- съдията не свири нито фаул за ЦСКА,нито фаул за Левски(което значи дузпа), а аут- без топката да е напуснала терена.
Много интересно е как бивш играч на Ботев свири мач на Левски , а след 3 дни Левски има мач точно с Ботев , също така интересно въпросния съдия показва над 10 картона на играчи на Левски ,от които 3 червени. въобще в БФС имат ли и грам мозък. Според мен най-малкото ,което може да се случи в такава ситуация и доживотно наказание на съдията.

О майко мила, бум бум в тиквата за да дойде акъл !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15

Мнениеот ehh » 10 мар 2014 13:23

Beck's написа:
honda написа:Мач абсолютно опропастен от главния съдия. 3 несвирени дузпи,повтарям 3 несвирени дузпи за Левски. Първата още в самото начало срещу Туре,когато беше фаулиран на 2 метра от голлинията, втората когато А.Попов спря с ръка удар на Генков в същата ситуация имаше и поваляне с ръце на Макриев от Менди,но го броя за една ситуация . Третата ситуация когато М'Боли удари без топка Туре. Не може да покажеш директен червен картон на вратаря за нарушение ,което станало на границата на малкия пенал и да не маркираш самото нарушение ,най-малкото е техническо нарушение. Тук дори има и формално нарушение- съдията не свири нито фаул за ЦСКА,нито фаул за Левски(което значи дузпа), а аут- без топката да е напуснала терена.
Много интересно е как бивш играч на Ботев свири мач на Левски , а след 3 дни Левски има мач точно с Ботев , също така интересно въпросния съдия показва над 10 картона на играчи на Левски ,от които 3 червени. въобще в БФС имат ли и грам мозък. Според мен най-малкото ,което може да се случи в такава ситуация и доживотно наказание на съдията.

О майко мила, бум бум в тиквата за да дойде акъл !

Недей така бум-бум в тиквата, защото човекът задава интересни въпроси. Особено ситуацията с М'боли-м'не ми е интересна на мен. Иначе за ситуацията с А. Попов според мен дузпа не трябва да бъде давана.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Вън този негодник от Левски !

Мнениеот igor tomasic » 11 мар 2014 14:28

http://www.livesport.bg/skendal-peleto- ... 43619.html
Виждате ли на този некадърник колко му пука за Левски , за СЕКТОР Б , който не спира да подкрепя ... Петев беше съблечен , тоя трябва да бъде съблечен и със шутове в гъза да бъде изритан на момента от любимия ни тим ! Вече се чудя дори кой да е първия този палячо или мустака ! Едно немога да разбера защо ние феновете и по-точно организираните фен клубове си мълчат, а не изчистят ЛЕВСКИ от такива отрепки ! Поздравления и за сухия ,че продължава да залага на него , макриевците и дековците , докато Бастош и Чмовш и Цонев не са готови .И утре да не се учудат някои , ако евентуално феновете на Ботевъ са повече от нас
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Вън този негодник от Левски !

Мнениеот Neron » 11 мар 2014 14:41

Пелето въобще не трябваше да се връща в Левски. Заряза отбора в най-важните мачове преди 6-7 години, а сега е на заплатка и рита за здраве. Превърнаха Левски в отбор, който могат си потичват след добрите си години от кариерите им. Иначе за изчистването на отрепките от Левски няма как да стане докато има ботове, които са на заплата при Батков за да му осигуряват комфорт. От 3 мача през пролетта сме взели 1 точка, но нито НКП нито Запад нито никой не излиза да каже нещо против Батков. Миналата година почнаха да ръмжат отидоха на една срещичка с Батков и от тогава насам резили позори никой не казва нищо. Сега стратегически преди Дербито и кафенце пийнаха посред нощите...
Последна промяна от Neron на 11 мар 2014 14:43, променено общо 1 път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 11 мар 2014 14:43

Къде бяхте след мачовете с Лудогорец...особено миналата година!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 14:45

Феновете са фенове, а не собственици, наместници или пъдари.
Левски е частна собственост. Тодор кара влака, плаща на возещи се. Никой нищо не може да му нареди.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 мар 2014 14:50

За мен договорите на Пелето, Гаджев, Бру, Генков, Макриев и оня с гнездото на главата и лепенката на носа Туре отдавна трябваше да се разтрогнат и да се пуснат да си ходят по живо и по здраво, отделнно и глобени със заплатите до края на договорите им. Такава некадърност и нежелание да се игра не съм виждал. А оня с бялата лепенка на носа и тъмна кожа не знам какво трябва да стане, че да вкара гол сам срешу вратаря.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 11 мар 2014 14:50

че гаджев не е расист го знае всеки даже и аз като фен на цска знам, че не е, но че е обиждал на черникла , мангал и подобни съм сигурен. трябва да си понесе отговорността, както и клуба левски., а за ангелов какво да кажа толкова си може, него вече не го вълнува футбола, а софрата.
ама иначе на пелето евала му правя такава усмивка от кеф е хвърлил на снимката от линка, че чак му завиждам на кефа
Последна промяна от nicromanser на 11 мар 2014 14:52, променено общо 1 път.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 мар 2014 14:51

Кировец написа:Феновете са фенове, а не собственици, наместници или пъдари.
Левски е частна собственост. Тодор кара влака, плаща на возещи се. Никой нищо не може да му нареди.

Глупости. Феновете са основен клиент и могат да предявяват всякакви претенции към доставчика на услугата.
Колкото до частната собственост, некъде бях задавал въпроса - кога и как Батков е придобивал нещо от Левски?

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 11 мар 2014 14:55

Отворих просто от любопитство - да видя за кой от многото става дума.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Левски”