Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

моряк 72
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот моряк 72 » 07 мар 2014 12:22

аз ви предлагам да лобирате за тандема Тити Папазов и Вили Вуцов........тогава цирка при вас ще е пълен1

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 мар 2014 15:02

captain_drifuss написа: значи, ако целта ви е да си вземате повечто домакински мачове (и то само ако си изорете терена като този на Тича), но да губите гостуванията- инжинера е вашият човек.

Откакто Гонзо е треньор на Черно Море, те обикновенно наистина бият в домакинствата, но далеч не губят гостуванията - напротив, завършиха наравно с много отбори. И откакто Гонзо е на чело на Черно Море, теренът им стана съвсем различен, и няма помен от картофената нива. Но някой трябва да гледа футбол, преди да плещи експертни мнения по форумите.
И като цяло, пропускаш една сериозна подробност - Левски не гостува никъде. Левски е домакин навсякъде!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 07 мар 2014 17:10

tprodanov написа:
captain_drifuss написа: значи, ако целта ви е да си вземате повечто домакински мачове (и то само ако си изорете терена като този на Тича), но да губите гостуванията- инжинера е вашият човек.

Откакто Гонзо е треньор на Черно Море, те обикновенно наистина бият в домакинствата, но далеч не губят гостуванията - напротив, завършиха наравно с много отбори. И откакто Гонзо е на чело на Черно Море, теренът им стана съвсем различен, и няма помен от картофената нива. Но някой трябва да гледа футбол, преди да плещи експертни мнения по форумите.
И като цяло, пропускаш една сериозна подробност - Левски не гостува никъде. Левски е домакин навсякъде!

караш ме да се смея с последното изречение!
а що се отнася за гледане на мачове, явно ти не си гледал много, много. както и да е, да ви е честит гонзьо, за мен като фен на ЦСКА това е прекрасна новийна. С Достанич или с Костов ще го комбинирате? или Сухия си е ОК?

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 07 мар 2014 21:26

За инжинера, спортен директор - Иванов, само ще напомня най-срамната ни страница, наречена "Казанска".... За 3,5 години при предишното му школуване се изредиха плеяда анонимници....
БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ БОРАТ И ГОНЗЮ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 мар 2014 21:37

nascko написа:За инжинера, спортен директор - Иванов, само ще напомня най-срамната ни страница, наречена "Казанска".... За 3,5 години при предишното му школуване се изредиха плеяда анонимници....
БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ БОРАТ И ГОНЗЮ!!!

Плеядата има брой... някъде около 7. Само толкова ли минаха през "Левски" :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 мар 2014 22:34

Левски се разбра с Черно море за Гонзо, научи "Стандарт". Любимецът на сектор "Б" ще направи бенефис начело на варненци в събота, в гостуването на Любимец. След това от понеделник Георги Иванов ще въвежда ред на "Герена" като директор. Още в сряда го чака тежка задача със "сините" срещу Ботев за купата.

Шефовете на тима от "Тича" се бяха запънали и искаха да го пуснат чак през лятото. Собственикът на "сините" Тодор Батков обаче успя да ги разубеди и да върне Гладиатора за четвърти път на стадион "Георги Аспарухов".

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 мар 2014 23:07

captain_drifuss написа:
караш ме да се смея с последното изречение!
а що се отнася за гледане на мачове, явно ти не си гледал много, много. както и да е, да ви е честит гонзьо, за мен като фен на ЦСКА това е прекрасна новийна. С Достанич или с Костов ще го комбинирате? или Сухия си е ОК?

Гонзо, ако ще и чистачка да е в отбора, пак ще ви го тури... Това са фактите.

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 10 мар 2014 17:37

За сега се разминаваме с Гонзо, а и не виждам по какъв начин може да ни помогне. Батков най-малкото ще го употреби както направи с Боримиров и Йовов, а и със самият него и кръга отново ще се завърти в позната схема. Всичко ще започва от начало и както обикновено се случва напоследък преди мач с чорбата.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 мар 2014 19:48

Като ви казах, че е рано за тази тема - вие не ми вярвате. :lol:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 11 мар 2014 16:03

моряк 72 написа:аз ви предлагам да лобирате за тандема Тити Папазов и Вили Вуцов........тогава цирка при вас ще е пълен1

Тити Папазов е интересна опция - той разбира от футбол колкото и от баскетбол.Колкото до Вили Вуцов аз съм за това да му се даде още един шанс точно сега,когато в Левски не е олигофрена,инженер Иванов.Нека припомня,че под негово ръководство Славия бе на крачка от евротурнирите,а Вили беше освободен от отбора за това,че се противопостави на практиката Славия да продава мачове през пролетния полусезон - едно от водещите приходни пера на бат Венци.Всички помним,че под негово ръководство Левски за последен път игра,макар и за малко,офанзивен,нападателен футбол.Но...инженер Иванов и вярната му дружка Гаджев успяха да му направят ''вилица'' и той бе отстанен за сметка на издигането в ерархията на ''мъдрия ръководител'' Гонзо.Смятам,че точно сега само Вили Вуцов може да спаси донякъде сезона на Левски.

Върни се в “Левски”