Този го помниш само ти,.. предполагам щото сте набори,.. ама няма проблем - да е жив и здрав човека ! ЧРД ![/quote]
Suni (или leski), доста е глупаво да се присмиваш на някого заради възрастта му и това дори тъпо парче като теб би трябвало да осъзнае. Де факто ти се присмиваш на баща си и на себе си след години, защото аз няма да дойда на твоето, но ти ще дойдеш на моето. Разбира се, ако не си решил да умираш млад, което (повярвай ми), няма да е особена загуба за обществото.
Ще използвам този пост, за да цитирам още малко от интервюто със Сашо Костов - не заради олигофрени като теб, вие няма да разберете нищо. Все още във форума, обаче, пишат свестни млади хора, които заслужават уважение. Цитатът е предназначен за тях:
"Якимов му е редовен гост на Герена. Димитър Якимов - божеството на ЦСКА, да ходи на Герена? В главите на днешните ултраси това е все едно християнин да се врече в Корана. За онова поколение обаче нещата са стояли по съвсем друг начин. Тогава я няма параноичната омраза между сини и червени, а само едно съперничество на терена. Извън него големите звезди на ЦСКА и Левски са приятели. "Даже повечето ми приятели са от ЦСКА. Знаете ли колко пъти Митата Якимов ми е идвал на гости на Герена", казва Сашо Костов. Днешната първична омраза между феновете на двата отбора, изкривените от злоба лица, побоищата - това са неща, които бате Сашо не може да разбере."