Честит рожден ден на Сашо Костов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Честит рожден ден на Сашо Костов

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 мар 2014 14:33

Този го помниш само ти,.. предполагам щото сте набори,.. ама няма проблем - да е жив и здрав човека ! ЧРД ![/quote]

Suni (или leski), доста е глупаво да се присмиваш на някого заради възрастта му и това дори тъпо парче като теб би трябвало да осъзнае. Де факто ти се присмиваш на баща си и на себе си след години, защото аз няма да дойда на твоето, но ти ще дойдеш на моето. Разбира се, ако не си решил да умираш млад, което (повярвай ми), няма да е особена загуба за обществото.
Ще използвам този пост, за да цитирам още малко от интервюто със Сашо Костов - не заради олигофрени като теб, вие няма да разберете нищо. Все още във форума, обаче, пишат свестни млади хора, които заслужават уважение. Цитатът е предназначен за тях:
"Якимов му е редовен гост на Герена. Димитър Якимов - божеството на ЦСКА, да ходи на Герена? В главите на днешните ултраси това е все едно християнин да се врече в Корана. За онова поколение обаче нещата са стояли по съвсем друг начин. Тогава я няма параноичната омраза между сини и червени, а само едно съперничество на терена. Извън него големите звезди на ЦСКА и Левски са приятели. "Даже повечето ми приятели са от ЦСКА. Знаете ли колко пъти Митата Якимов ми е идвал на гости на Герена", казва Сашо Костов. Днешната първична омраза между феновете на двата отбора, изкривените от злоба лица, побоищата - това са неща, които бате Сашо не може да разбере."
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 мар 2014 15:37

Честит Рожден Ден Сашо !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 мар 2014 16:02

Captain Stottlemeyer написа:

Този го помниш само ти,.. предполагам щото сте набори,.. ама няма проблем - да е жив и здрав човека ! ЧРД !

Suni (или leski), доста е глупаво да се присмиваш на някого заради възрастта му и това дори тъпо парче като теб би трябвало да осъзнае. Де факто ти се присмиваш на баща си и на себе си след години, защото аз няма да дойда на твоето, но ти ще дойдеш на моето. Разбира се, ако не си решил да умираш млад, което (повярвай ми), няма да е особена загуба за обществото.
Ще използвам този пост, за да цитирам още малко от интервюто със Сашо Костов - не заради олигофрени като теб, вие няма да разберете нищо. Все още във форума, обаче, пишат свестни млади хора, които заслужават уважение. Цитатът е предназначен за тях:
"Якимов му е редовен гост на Герена. Димитър Якимов - божеството на ЦСКА, да ходи на Герена? В главите на днешните ултраси това е все едно християнин да се врече в Корана. За онова поколение обаче нещата са стояли по съвсем друг начин. Тогава я няма параноичната омраза между сини и червени, а само едно съперничество на терена. Извън него големите звезди на ЦСКА и Левски са приятели. "Даже повечето ми приятели са от ЦСКА. Знаете ли колко пъти Митата Якимов ми е идвал на гости на Герена", казва Сашо Костов. Днешната първична омраза между феновете на двата отбора, изкривените от злоба лица, побоищата - това са неща, които бате Сашо не може да разбере."[/quote]

Нали знаеш, че простотията, злобата и завистта вървят ръка за ръка. Така че виж му снимката на аватара и не му се връзвай.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 06 мар 2014 10:27

Честит Рожден Ден,бате Сашо!
Това действително е една жива "синя" легенда!Той беше ляво крило с уникален "мек"пас и поразяващ фалцов удар,каквито вече у нас не се виждат!
Но Сашо Костов бе уникален с неговете финтове !Един от тях съм виждал в поредица от кадри в учебник по футбол на ВИФ/НСА,в този случай защитника буквално не разбира какво му се случва!Изключително фин футболист!Интересното е ,че защитниците знаеха уж за финтовете му ,но ...те винаги се получаваха!Това е човекът който най -добре усещаше Гунди и комбинациите им бяха уникални,радост за очите!Интересно е че Сашо Костов за всичките години се съхрани като сдържан и коректен човек,за разлика от знайни и незнайни ритнитопковци,които се произнасят като последна инстанция!
Сашо бе типичен представител на финния футбол който се практикуваше в махалата.Той го адаптираше с Гунди и Соколов в условията на "професионалния" футбол!
Бъди жив и здрав,бате Сашо!

Върни се в “Левски”