Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Neron » 01 мар 2014 11:05

Качулките и Батков трябва да се разкарат от Левски. А оня женствения Байлов дори не искам да го коментирам.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 мар 2014 11:34

Новина за уволнението на Здравков още ли няма :| Още декември трябваше да се търси негов заместник :shock:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 01 мар 2014 11:44

Стига с тея качулки,стига с тоя Петев....
Докъто Борат управлява клуба нито Стоев,нито Петев нито Гуардиола ще оправи Левски!Проблемът я ясен още от преди 7 години....
Само Левски!Ние сме най-великият клуб у нас и нищо и никакви чужди успехи няма да го променят това!Във времето сме имали и по-големи падения,но виждате какво е по нашите трибуни!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 01 мар 2014 11:47

Емил Велев коментира пред БЛИЦ възможността да поеме “Левски”. Неговото име е спрягано упорито в последните няколко часа като най-вероятен нов старши треньор на “сините”.

“Никой засега не ми се е обаждал. Тодор Батков ми знае номера. Ако му трябвам, ако трябвам на моя любим “Левски”, съм готов. Мога и без пари да работа за “сините”, както се казва. Цяла България ме знае какъв болен левскар съм, коментира Велев. – Ако ми се обадят, и посред нощ съм готов да тръгна. Това е “Левски” – най-големият отбор! Никой номален човек няма да се замисли, щом получи покана от “Герена”. И аз чувам слухове от тук-от там. Не искам да коментирам моментното състояние на отбора. Не е моя работа. Отново ви повтарям – ако хората от ръководството на “Левски” сметнат, че съм нужен за възраждането на тима, ще се отзова. Засега обаче няма нищо конкретно по този въпрос. Зная отлично, че предстои тежка серия – първо дерби с ЦСКА, после мач с “Ботев” (Пд). Който ме познава, знае, че аз не се плаша от нищо. Нали знаете, че ако се върна, бием ЦСКА. Това е 100 процента сигурно.”

Както е известно, именно Кокала изведе любимия си отбор до последната шампионска титла - през 2009 година. Оттогава "сините" нямат нито един спечелен трофей.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 01 мар 2014 12:40

Батков сменя Здравков, мисли за Йовов, избира измежду Колев, Велев и Тасевски
Валентин Грънчаров / 1 март 2014 12:35
Батков сменя Здравков, мисли за Йовов, избира измежду Колев, Велев и Тасевски
© Gong.bg, Валентин Грънчаров

Собственикът на по-голямата част от акциите на Левски Тодор Батков в понеделник ще освободи Тони Здравков, това гласят сигналите, идващи от приближени до адвоката. Той ще мисли дотогава какво да прави и със спортния директор Христо Йовов, на когото се скара след загубата от Локо Сф. Сред спряганите имена за нов наставник най-сериозни изглеждат шансовете на Иван Колев, който преди дни бе назначен на работа в ДЮШ на Левски, и на Емил Велев, с който „сините” за последно станаха шампиони. Сред спряганите имена е и това на Жикица Тасевски, който сега е помощник треньор в Локо Пд, но е бил начело на всички водещи отбори в родната му Македония.

След двата слаби мача срещу Славия и Локо Сф, в които Левски загуби пет точки, отговорността за ситуацията в тима ще бъде поета от старши треньора Антони Здравков, който след мача в „Надежда” обяви на спортния директор Йовов, че може да мисли за нов треньор. По време на подготовката и в двата споменати мача Левски не показа игра, която да убеди ръководството и привържениците, че отборът върви по правилен път и има шансове да стигне до участие в евротурнирите догодина.

Христо Йовов пък влезе в открит конфликт с Тодор Батков като заяви, че не знае нищо за назначаването на Иван Колев на работа в школата. А явно пътят към мястото на старши треньор на представителния тим минава през ДЮШ. Справка – Тони Здравков бе в школата преди да смени Йоканович. Ако Йовов загуби мястото си в клуба, то най-вероятно ще бъде сменен от Даниел Боримиров.

В неофициални разговори с Тодор Батков и Христо Йовов, в събота късно вечерта, Батков се чудеше какво да прави, а спортния директор не знаеше нищо за готвените евентуални промени.

Припомняме какво каза Тодор Батков веднага след загубата от Локомотив София. „Аз съм потресен! След Лудогорец най-финансово обезпеченият първи отбор е Левски. Ако така играят срещу ЦСКА, най-добре да ги разпусна и да играем с юношите. Да си опичат ума за мача с ЦСКА, ще става каквото не е ставало“, лаконичен бе Тодор Батков.

Не е изключена възможността Тони Здравков да остане начело на Левски за мача с ЦСКА на 8 март и тогава да бъдат предприети промени в Левски.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2014 13:05

Самата мисъл, че пом. треньор в Локо Пд. е вариант за Старши в Левски, е срамна.

"Кокъла" не е лош вариант.
Познава обстановката, може да надъхва... А и при него лекетата не виреят.
И той е малко на принципа - "С мускули и желание, всичко се постига", ама със сигурност е с една идея по-добре тактически от "Сухчо".

Притеснява ме само това, каква ли физическа подготовка е провел Здравков.
Да не се окаже, че играчите нямат сили за новите тактически изисквания... На евентуалният нов треньор. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 01 мар 2014 13:13

THE G.A.M.E написа:Самата мисъл, че пом. треньор в Локо Пд. е вариант за Старши в Левски, е срамна.

И той е малко на принципа - "С мускули и желание, всичко се постига", ама със сигурност е с една идея по-добре тактически от "Сухчо".

Да не се окаже, че играчите нямат сили за новите тактически изисквания... На евентуалният нов треньор. :|

Кокала е в пъти по добър от сухия според мен дано да избере батков поне него. ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 мар 2014 13:27

THE G.A.M.E написа:Самата мисъл, че пом. треньор в Локо Пд. е вариант за Старши в Левски, е срамна.

За първото си прав.
За Кокъла-ами да си спомним какви бяха резултатите при него.Може на мускули, може на ентусиазъм, но...Сравнение със Сухия просто е неуместно.
Подготовката е видна.Отборът се влачи по терена.
Повечето са бързи като Божинов, повратливи като Макриев, и нахъсани като Бру. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 мар 2014 13:45

Левски(19) - ЦСКА(19) от 14:00!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 мар 2014 13:56

Дано Батков не махне Йовов.