Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот konvoec » 24 фев 2014 22:06

Stahlgewitter написа:Не искам да гледам мнения с победа различна от на 0.Уважавайте противника,но гледайте сериозно на нещата.Ние сме Левски,не Паламуд Мичурин.Очаквам сериозна победа с поне 3 гола и сърцата игра.Успех и САМО ЛЕВСКИ!

Аз и срещу Славия очаквах на 0. 5:0 точен го писах, а тя каква стана работата. Не го видях левскарския дух у тия играчи. Видях само мардосване, с малки изключения. Та, на базата на какво да съм оптимист, на това, че сме Левски? Малко несериозна история е това и колкото ни е помагало преди, толкова сега ни пречи. Говоря попринцип, а конкретно за тоя мач очаквам победа и се надявам малко от малко да са се посработили. Съгласен съм с човекът по-горе, който каза, че по-слаб Левски не е виждал. Аз също не съм, въпреки че по-малко време от него съм гледал отбора. Толкова нещастно не сме играли, става въпрос в продължение на толкова много време. Все пак, махнахме скапани играчи и взехме по-добри. За съжаление не знам до колко ще са сработени, но се надявам конкретно срещу Локо да имаме късмет да си вкараме първото положение и да ни се поуспокои мачът. Аз лично отивам, така и така ми е и близо. Ако трябва да дам прогноза, 3:1 нека е.

БатАчо
Контакти:

Мнениеот БатАчо » 24 фев 2014 22:19

Реално погледнато Локото ще се напънат само заради ланшното кръводаряване от донора ... Мисля не е тайна кой е той ... Но пък и Левски са пълна скръб, така че един нов равен ми се върти в главата - 1:1 с много ритане и късане на гащи ( разбирай: ръгане , лежане и скубане на космарлаци). Тъй като Локото няма да загубят нищо, а Левски ще са пренавити (т.е. одървени), не изключвам при начален гол за Локото, батковци да се одървят тотално и да се наакат, както напоследък го правят срещу буферите. Дано поне стане мач за гледане, за тия които не са на работа де . Здрави бъдете!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 25 фев 2014 09:30

1:4
Отбола ще изглежда доста по-добре в следващия мач , а и оттук насетне.Футболистите , които привлякохме са такива , че със сигурност ще вдигнат нивото.То не е никак високо , така че няма да е много трудно.Проблем е , че селекцията се правеше и още се прави не просто до последния момент , а и след него.Това е проблем , защото и треньорския капацитет не е на нужното ниво.Не мисля ,че може да стане по-зле , затова съм оптимист!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 фев 2014 13:29

Надявам се на победа,но мноого трудно ще е.Все пак очаквам Бастош да запише някакви минути,а в каква форма е никой не знае.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 фев 2014 13:39

Ново равенство - 1:1
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 фев 2014 17:47

1-0 за Локо София
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 25 фев 2014 18:02

konvoec написа:
Stahlgewitter написа:Не искам да гледам мнения с победа различна от на 0.Уважавайте противника,но гледайте сериозно на нещата.Ние сме Левски,не Паламуд Мичурин.Очаквам сериозна победа с поне 3 гола и сърцата игра.Успех и САМО ЛЕВСКИ!

Това което казваш по принцип е вярно,но с какви футболни аргументи можеш да си подкрепиш мнението? Трябва да гледаме обективно на нещата,а най обективното нещо е ,,мъка'' на 1-2 за Левски ,поне на този етап. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 25 фев 2014 18:08

Блутуг написа:1:4
Отбола ще изглежда доста по-добре в следващия мач , а и оттук насетне.Футболистите , които привлякохме са такива , че със сигурност ще вдигнат нивото.То не е никак високо , така че няма да е много трудно.Проблем е , че селекцията се правеше и още се прави не просто до последния момент , а и след него.Това е проблем , защото и треньорския капацитет не е на нужното ниво.Не мисля ,че може да стане по-зле , затова съм оптимист!

Ми и треньорския капацитет да има вина,но ако му беше казано на Здравков от началото на декември:,,имаш 1млн за селекция'',щяхме да сме на съвсем друго ниво.Ние чакахме да продадем,после водихме безкрайни преговори с Бастош и с кого ли още не, за когото може би няма информация по медиите.Това е реалността в момента и както се радваме когато има успехи ,така трябва сега да изтърпим трудния момент да се надяваме ,че по-добри времена ще дойдат и ако можем с нещо да допринесем и помогнем за промяната.
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Левски”