Stahlgewitter написа:Не искам да гледам мнения с победа различна от на 0.Уважавайте противника,но гледайте сериозно на нещата.Ние сме Левски,не Паламуд Мичурин.Очаквам сериозна победа с поне 3 гола и сърцата игра.Успех и САМО ЛЕВСКИ!
Аз и срещу Славия очаквах на 0. 5:0 точен го писах, а тя каква стана работата. Не го видях левскарския дух у тия играчи. Видях само мардосване, с малки изключения. Та, на базата на какво да съм оптимист, на това, че сме Левски? Малко несериозна история е това и колкото ни е помагало преди, толкова сега ни пречи. Говоря попринцип, а конкретно за тоя мач очаквам победа и се надявам малко от малко да са се посработили. Съгласен съм с човекът по-горе, който каза, че по-слаб Левски не е виждал. Аз също не съм, въпреки че по-малко време от него съм гледал отбора. Толкова нещастно не сме играли, става въпрос в продължение на толкова много време. Все пак, махнахме скапани играчи и взехме по-добри. За съжаление не знам до колко ще са сработени, но се надявам конкретно срещу Локо да имаме късмет да си вкараме първото положение и да ни се поуспокои мачът. Аз лично отивам, така и така ми е и близо. Ако трябва да дам прогноза, 3:1 нека е.