Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 05 фев 2014 13:33

Е, не, с глас съм се смяла... :lol:

"Mein Fuhrer... Венци Христов е чорбар, купихме Божинов. Берое са големи евреи. Искат много пари".

"Накрая ще ви изхвърля всичките и ще поканя пак Ратко Достанич".

Култово!

И това е доста готино: http://www.nenovinite.com/ne/sport/5329 :lol:

@luxorus, знам за прякора на Иво от един друг бероец. :mrgreen: Съгласих се с колегата относно окуражителните скандирания "Иво Иво" след автогола. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 05 фев 2014 13:37

luxorus написа:
Laetitia написа:
gzagorov написа:Мисля, че след мача с "Лил" феновете на стадиона скандираха "Иво, Иво" в знак на подкрепа към нещастния защитник. В следващите мачове обаче той така и не успя да им се отблагодари с прилична игра, затова сега му викат "Главата".
Точно така беше.
Никой не го е винил за автогола, защото и на най-големия футболист може да се случи да си вкара автогол, да изпусне дузпа в решителен момент и т.н.
Но след автогола той сам нямаше психиката да се възстанови и игрите му за Левски бяха под всякаква критика.

Иво е известен с прозвището си "Главата" много,много преди да подпише с Левски.

Това е вярно.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 фев 2014 14:00

Аз пък си признавам, че това за "Главата" не го знаех ;) Защо са му викали така преди да подпише с "Левски"?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 05 фев 2014 16:33

boabbb написа:
Levski4Ever написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BidPrDq4MI8[/youtube]
:lol:

Ненормално :mrgreen: :lol:

Супер кух текст :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 05 фев 2014 16:45

В Левски прибират хиляди, без да си мръднат пръста!Това ще стане при трансфер на Дембеле!Немският Фрайбург ще направи всичко по силите си, за да се раздели с нападателя Гара Дембеле, съобщава „7 дни спорт“. След трансфера си от Левски за 2.2 млн. евро футболистът има само 20 мача и 1 гол за първия отбор на Фрайбург.Искаме възможно най-бързо да постигнем съгласи. Играчът също иска това. Няма шанс да го пратим да играе за втория отбор“, заяви спортният директор Йохен Зайер. Това е добре дошло за Левски, който ще получи 10% от трансфера на Дембеле.Играчът може да премине в клуб от общо 12 държави, сред които Япония и САЩ, където със сигурност няма да е проблем да извадят 800 хиляди евро за тарана. А на „Герена“ ще пристигнат 160 хиляди лева свежи пари, без някой от ръководството да си е мръднал пръста.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 фев 2014 17:17

Гледам тук хубаво обсъждате прякори и т.н. и се чудя, само на мен ли ми мирише тази история с кризата и трябва ли толкова на леко сърце да приемаме думите на Батков за чиста монета? Разрових се насам натам и какво излиза: за 2013 сме получили 2 милиона от мтел, 3 от втб, около 2 от други спонсори, да кажем 1.5 от Уефа, тв права, билети и подобните, а от трансфери сме на + с около 2.5 милиона (според мен са и повече, но да кажем, че трансферът на Базил е покрил изхарчените пари за Брю и смешните сумички от този прозорец, а наемът+трансферът на Арс, както и парите от Вутов и Гари, са печалба). Отделно, Батков обяви, че е дал 3 милиона за клуба. Общо 14 милиона приходи. Разходите за заплати на играчите са 400к месечно, но хайде ние да ги сложим 500 000. Това прави 6 милиона за годината. Другите 8 милиона къде изчезнаха? От къде се появи тази криза?

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 05 фев 2014 18:29

futbolqga написа:Гледам тук хубаво обсъждате прякори и т.н. и се чудя, само на мен ли ми мирише тази история с кризата и трябва ли толкова на леко сърце да приемаме думите на Батков за чиста монета? Разрових се насам натам и какво излиза: за 2013 сме получили 2 милиона от мтел, 3 от втб, около 2 от други спонсори, да кажем 1.5 от Уефа, тв права, билети и подобните, а от трансфери сме на + с около 2.5 милиона (според мен са и повече, но да кажем, че трансферът на Базил е покрил изхарчените пари за Брю и смешните сумички от този прозорец, а наемът+трансферът на Арс, както и парите от Вутов и Гари, са печалба). Отделно, Батков обяви, че е дал 3 милиона за клуба. Общо 14 милиона приходи. Разходите за заплати на играчите са 400к месечно, но хайде ние да ги сложим 500 000. Това прави 6 милиона за годината. Другите 8 милиона къде изчезнаха? От къде се появи тази криза?

Сектор А.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 фев 2014 19:21

futbolqga написа:Гледам тук хубаво обсъждате прякори и т.н. и се чудя, само на мен ли ми мирише тази история с кризата и трябва ли толкова на леко сърце да приемаме думите на Батков за чиста монета? Разрових се насам натам и какво излиза: за 2013 сме получили 2 милиона от мтел, 3 от втб, около 2 от други спонсори, да кажем 1.5 от Уефа, тв права, билети и подобните, а от трансфери сме на + с около 2.5 милиона (според мен са и повече, но да кажем, че трансферът на Базил е покрил изхарчените пари за Брю и смешните сумички от този прозорец, а наемът+трансферът на Арс, както и парите от Вутов и Гари, са печалба). Отделно, Батков обяви, че е дал 3 милиона за клуба. Общо 14 милиона приходи. Разходите за заплати на играчите са 400к месечно, но хайде ние да ги сложим 500 000. Това прави 6 милиона за годината. Другите 8 милиона къде изчезнаха? От къде се появи тази криза?

Само да вметна, че няма никакъв шанс да сте взели 1.5 милиона от УЕФА миналата година. Като се замисля, такава сума вероятно не сте взели общо за последните 4 години, по очевидни причини. Баждеков се оплака преди няколко месеца, че отпадането от Иртиш ви е струвало около 200 000 евро. Освен това само със Силва сте над 1 милион назад. Ето ти част едно интервю на Батков, макар и от преди 4 години -
[offtopic]
Левски може, но ако залага на юноши и средната заплата е пет, а не 12 хиляди. При добри трансфери навън, оптимизация на разходите и успешно участие в Европа, би могло да се случи. Но това е само за оцеляване, без стадион, нови звезди и т.н. А ето - само за бразилците дадох близо два милиона евро. Жеан Карлош за 990 хиляди, продадохме го за 550. Зе Соареш взехме за 350 хиляди евро, сега има оферта точно за толкова, без стотинка отгоре. За Жоазиньо внесохме 700 хиляди долара, и дължим на бразилския клуб 38 процента от печалба при следващ трансфер. Значи, за да си избием инвестицията, него трябва да продадем за милион и нещо, след като се разплатим с бившия му отбор. Как да стане? Само Рабех ми струва 750 хиляди евро...
[/offtopic]
Ето ти 3 милиона назад от още трима играчи.
Освен това, ето ти и друго негово интервю от преди 1.5 години -
[offtopic]
Собственикът на Левски Тодор Батков направи интересно изказване по повод дълговете на сините към него и свързани с адвоката фирми. Босът на сините индиректно се обърна към босовете на сините в сянка, на които припомни, че гратисния период за финансов феърплей на ФИФА изтича и проблемът трябва да бъде решен. "Тъй като гратисният период за финансов феърплей на ФИФА изтича, трябва да решим проблема с дълга на клуба към мен и мои фирми. Трябва да вдигнем капитала и тези задължения да влязат там. Капиталът на дружеството да стане около 20 млн., с дългосрочни активи, и стадион на стойност 40 млн. От своя страна Левски ще се превърне в едно дружество без дългове и може да бъде кредитирано от банки", обяви Батков пред ТВ7.
[/offtopic]
Искам да кажа, че колкото и да са наляли тия спонсори, сам виждаш колко са разходите - в пъти повече. Тук ти говоря за четирима бивши играчи, които само те докарват на клуба поне 4 милиона загуба. Това не са мои сметки, а думи на Батков. А ако си обърнал внимание, за този период - последните 4 години, през клуба са минали над 120 играчи, огромното болшинство от които са разтрогнали след компенсация. Да не говорим пък колко треньори и техните екипи сменихте. Затова не се чуди къде ви се губят тия милиони, които взимате от спонсори.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 фев 2014 22:53

vaskonti написа:

Само да вметна, че няма никакъв шанс да сте взели 1.5 милиона от УЕФА миналата година. Като се замисля, такава сума вероятно не сте взели общо за последните 4 години, по очевидни причини. Баждеков се оплака преди няколко месеца, че отпадането от Иртиш ви е струвало около 200 000 евро. Освен това само със Силва сте над 1 милион назад. Ето ти част едно интервю на Батков, макар и от преди 4 години -
[offtopic]
Левски може, но ако залага на юноши и средната заплата е пет, а не 12 хиляди. При добри трансфери навън, оптимизация на разходите и успешно участие в Европа, би могло да се случи. Но това е само за оцеляване, без стадион, нови звезди и т.н. А ето - само за бразилците дадох близо два милиона евро. Жеан Карлош за 990 хиляди, продадохме го за 550. Зе Соареш взехме за 350 хиляди евро, сега има оферта точно за толкова, без стотинка отгоре. За Жоазиньо внесохме 700 хиляди долара, и дължим на бразилския клуб 38 процента от печалба при следващ трансфер. Значи, за да си избием инвестицията, него трябва да продадем за милион и нещо, след като се разплатим с бившия му отбор. Как да стане? Само Рабех ми струва 750 хиляди евро...
[/offtopic]
Ето ти 3 милиона назад от още трима играчи.
Освен това, ето ти и друго негово интервю от преди 1.5 години -
[offtopic]
Собственикът на Левски Тодор Батков направи интересно изказване по повод дълговете на сините към него и свързани с адвоката фирми. Босът на сините индиректно се обърна към босовете на сините в сянка, на които припомни, че гратисния период за финансов феърплей на ФИФА изтича и проблемът трябва да бъде решен. "Тъй като гратисният период за финансов феърплей на ФИФА изтича, трябва да решим проблема с дълга на клуба към мен и мои фирми. Трябва да вдигнем капитала и тези задължения да влязат там. Капиталът на дружеството да стане около 20 млн., с дългосрочни активи, и стадион на стойност 40 млн. От своя страна Левски ще се превърне в едно дружество без дългове и може да бъде кредитирано от банки", обяви Батков пред ТВ7.
[/offtopic]
Искам да кажа, че колкото и да са наляли тия спонсори, сам виждаш колко са разходите - в пъти повече. Тук ти говоря за четирима бивши играчи, които само те докарват на клуба поне 4 милиона загуба. Това не са мои сметки, а думи на Батков. А ако си обърнал внимание, за този период - последните 4 години, през клуба са минали над 120 играчи, огромното болшинство от които са разтрогнали след компенсация. Да не говорим пък колко треньори и техните екипи сменихте. Затова не се чуди къде ви се губят тия милиони, които взимате от спонсори.

Съжалявам, но не мога да се съглася с доводите ти.
Първо - нямало как да сме взели 1.5 млн. Ако пак погледнеш, ще видиш, че в тези 1.5 млн са включени парите от Уефа, тв права, билети и др. подобни. Информацията е лично от Батков - ако твоята е по-точна, моля, сподели я.
Второ - Рабех, Жо, Зе. Тези играчи през 2013 бяха ли в Левски или аз нещо не съм в час? Когато те бяха привлечени в Левски, отборът играеше четвъртфинали в УЕФА и в групите на ШЛ - пари имаше в излишък. Последната година да сме взимали такива играчи? През летния прозорец платихме сума само за Бру, а сега привличаме разни играчи за по 30-50к евро. Както съм и написал - само трансфера на Базил обезпечи всичките ни покупки за този сезон.
Трето - споменаваш Жоао Силва. Трансферната сума платена за Жоао, беше върната двойно!! от трансфера на Дарко Тасевски, в същия трансферен прозорец. Ти хубаво споменаваш играчите, от които сме на загуба, но любезно пропускаш какво печалба осъществихме от играчи като Дарко и Гарата, които надхвърлят разходите значително. Можем да ги сметнем ако искаш ;)

Върни се в “Левски”