Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- alexveselinov
- Контакти:
Re: Да съберем пари за стадиона!
Който е бутнал трибуната (Мазния перчем) да си я вдига. Докато лъжеца Тонев отговаря за строежа на стадиона аз пари не давам!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Svetlio написа:Къде са милионите от Шампионската лига? Обичам Левски, но адвокатски гуши няма да пълня!
Направи ресто на Чорни с тях, отдавна се знае.
Иначе положението е много зле, то май няма и кой да иска да купи отбора, или ако има Баткофф иска някакви колосални суми.
Перчема все си мисля ,че може и да намери пари за сектора...ама кой знае.
- santiliana
Martines написа:Здравейте, Левскари!
Трябва да съберем пари за нашия футболен дом,аз не мога да стоя повече отстрани безучастно.Нямам представа как трябва да се организира това събиране на пари,но се надявам,че някой от клуба ще го направи!
Левски(София) е отбора на народа и трябва да го докажем за пореден пътЗаради създаването на клуба ни,заради историята и традициите ни и заради неповторимите мигове,моменти,минути,часове,дни,седмици и години щастие,с което любимият ни клуб ни е дарявал и ще ни дарява!
Заедно ще успеем!!!
но преди да почнем каквато и да е кампания, викам да накажем този, дето събори сектора. Справедливо ще е, нали?!
Батков не е повече от нас длъжен да построи стадиона,нали сме отбора на народа,а не на Батков.
Така е в България,все чакаме на готово.Някой да свърши нещо вместо нас.Като с протестите,всеки цъка с език и си мърмори:"много малко хора са,нищо няма да направят",та и наща работа с стадиона:"нека Батков да се оправя",ама Батков го прави заради нас
Той не може да седи на всички седалки едновременно.
Така е в България,все чакаме на готово.Някой да свърши нещо вместо нас.Като с протестите,всеки цъка с език и си мърмори:"много малко хора са,нищо няма да направят",та и наща работа с стадиона:"нека Батков да се оправя",ама Батков го прави заради нас

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

- Red Warrior
- Контакти:
По стара българска традиция пред започването на градежа бе извършен тържествен водосвет. На събитието присъстваха всички шефове на Левски - Тодор Батков, Наско Сираков, Иво Тонев, Христо Йовов и Константин Баждеков.
В основите на съоръжението пък бе поставена капсула на времето за бъдещите поколения. От Левски обясниха, че в нея има писмо от привържениците на отбора, специално писмо от самия клуб, шампионски медал на Левски, шалче на тима и значка.
Капсулата на времето бе положена в основите от младата надежда на „синия" клуб Антонио Вутов. Първият бетон пък положиха собственикът на клуба Тодор Батков и спортно-техническият директор Наско Сираков.

В основите на съоръжението пък бе поставена капсула на времето за бъдещите поколения. От Левски обясниха, че в нея има писмо от привържениците на отбора, специално писмо от самия клуб, шампионски медал на Левски, шалче на тима и значка.
Капсулата на времето бе положена в основите от младата надежда на „синия" клуб Антонио Вутов. Първият бетон пък положиха собственикът на клуба Тодор Батков и спортно-техническият директор Наско Сираков.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Daniel Levski
- Контакти:
Martines написа:Здравейте, Левскари!
Трябва да съберем пари за нашия футболен дом,аз не мога да стоя повече отстрани безучастно.Нямам представа как трябва да се организира това събиране на пари,но се надявам,че някой от клуба ще го направи!
Левски(София) е отбора на народа и трябва да го докажем за пореден пътЗаради създаването на клуба ни,заради историята и традициите ни и заради неповторимите мигове,моменти,минути,часове,дни,седмици и години щастие,с което любимият ни клуб ни е дарявал и ще ни дарява!
Заедно ще успеем!!!
Напълно съм съгласен с теб, аз също бих се включил. Винаги съм имал абонамент за сектор А, на този стадион съм израснал, разбира се като ученик в сектор Б. Всичко друго е празнодумие, много лесно е да критикуваш без да си дал нищо, а като гледам много правят така. Като си от ЛЕВСКИ дай нещо за неговото развитие. Само ЛЕВСКИ
Daniel Levski написа:Martines написа:Здравейте, Левскари!
Заедно ще успеем!!!
Напълно съм съгласен с теб, аз също бих се включил. Винаги съм имал абонамент за сектор А, на този стадион съм израснал, разбира се като ученик в сектор Б. Всичко друго е празнодумие, много лесно е да критикуваш без да си дал нищо, а като гледам много правят така. Като си от ЛЕВСКИ дай нещо за неговото развитие. Само ЛЕВСКИ
Благодаря ти!......Станахме двама!:)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
Левски-55.......цска-54

Не съм фен на Левски обаче там управляват хора , който само на хартия са левскари .
За мен не е нормално на връх 100 години да нямаш стадион и да не си замесен в борбата за трофейте . Стадионът трябваше да бъде започнат преди 3-4 години и сега да бъде открит за честването . Друг е въпроса , че и шампионски тим трябваше да се подготвя и да е боеспособен за този сезон .
За мен не е нормално на връх 100 години да нямаш стадион и да не си замесен в борбата за трофейте . Стадионът трябваше да бъде започнат преди 3-4 години и сега да бъде открит за честването . Друг е въпроса , че и шампионски тим трябваше да се подготвя и да е боеспособен за този сезон .
По-лесно е да съберем пари и да платим на хора да ни отърват от Тонев и Батков. Приоритет върху мазната коса 
ей тоя гей искам да го бия много

ей тоя гей искам да го бия много

Последна промяна от C&A_MALE на 11 яну 2014 16:35, променено общо 1 път.
miro_rz написа:Не съм фен на Левски обаче там управляват хора , който само на хартия са левскари .
Прав си,но всеки прави грешки и то всеки ден!Да не би всеки от вас да си е подредил живота до сега,както му се иска и без грешки?....и в този ред на мисли,на Батков мислите ли,че му е лесно?Толкова много пари на вятъра и грешни управленски решения.....Батков е мазохист,че все още дава пари,колкото и да са те,но го прави заради нас,заради Левски,а Левски-това сме ние!
Левски-55.......цска-54
Левски-55.......цска-54