Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот W84me » 24 дек 2013 03:04

Живко6461 написа:
W84me написа:Абе накрая ще си съберем пари и ще завършим ние строежа!...

Нека укротим емоциите. Не са необходими неосъществими идеи. Тонев стартира няколко. Една от тях е реконструкцията на стадиона. Всички виждаме резултатите. Някои не сме изненадани. Изказали сме си мнението още с назначаването на господин Иво Тонев.

Защо да са неосъществими? 500 000 левскари да дарят по 10 лева и сме събрали парите! Да не говорим, че някои ще дарят много повече! За доброволчески труд не говоря, там наистина няма как да станат нещата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 24 дек 2013 05:46

W84me написа:
Живко6461 написа:

Нека укротим емоциите. Не са необходими неосъществими идеи. Тонев стартира няколко. Една от тях е реконструкцията на стадиона. Всички виждаме резултатите. Някои не сме изненадани. Изказали сме си мнението още с назначаването на господин Иво Тонев.

Защо да са неосъществими? 500 000 левскари да дарят по 10 лева и сме събрали парите! Да не говорим, че някои ще дарят много повече! За доброволчески труд не говоря, там наистина няма как да станат нещата.

И кой ще даде пари, като не се знае как точно ще бъдат оползотворени тези средства? То пак ще бъдат извънредни разходи, комисионни, лихви, кръпки и накрая без трибуна и предадено доверие на феновете за пореден път. Примери за "усвояване" в най-новата история на "Левски" колкото щеш.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 дек 2013 07:44

W84me написа:
Живко6461 написа:

Колегата вече е отговорил. Извинявам се, че натрапвам мнението си. С малко математика. От реалния живот.
500 000 левскари х 10 лв. ≤ 100 000 лв. *
Нормално е за организация да бъдат изразходвани 10%. Тогава за строителството ще останат:
100 000 лв. - 0.10 х 100 000 лв. ≤ 10 000 лв. + (огорчение, възмущение, много въпроси (предимно във форумите) към ръководството, подигравки от привърженици на други клубове, ... )
* Неравенството е валидно и ако в идеята се включат 4 000 000 левскари. Дори и при по-голям размер на вноската. Все пак математиката е точна наука. Тя отчита влиянието на всички фактори.
Имам допълнителни въпроси. Колко седалки могат да се закупят с 10 000 лв.? Колко треньори, нелевскари, съгласили се работят в "Левски" могат да бъдат съблечени с 10 000 лв.?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 дек 2013 16:19

W84me написа:
Живко6461 написа:

Българина не обича да дава, а примери, колкото искаш.
Спомняш си Ботев, когато феновете бяха призовани да дарят някой лев, колко от тях дадоха
В момента имаме идеален пример с кампанията на ЦСКА.

Левски, колко абонаментни карти продава за сезона и защо са толкова малко при толкова много фенове?

Българина обича на готово, обича да се тупа в гърдите, обича лъскавото и най-обича друг да плаща сметката, а той да му брои парите.

Трибуната ще бъде завършена, проблема, който тежи на плещите е, кога ще се случи същото, защото всяко забавяне след уречения срок с всеки изминал ден ще генерира все повече напрежение сред феновете, напрежение насочено, към ръководството.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 дек 2013 17:31

Литекс, кампанията около ЦСКА към днешна дата е свършила повече от добра работа. Примерът ти за неуспешна такава удря на камък.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 дек 2013 17:53

PFC Litex написа:Българина(ът) не обича да дава, а примери, колкото искаш.
Спомняш си Ботев, когато феновете бяха призовани да дарят някой лев, колко от тях дадоха
В момента имаме идеален пример с кампанията на ЦСКА.

Левски, колко абонаментни карти продава за сезона и защо са толкова малко при толкова много фенове?

Българина обича на готово, обича да се тупа в гърдите, обича лъскавото и най-обича друг да плаща сметката, а той да му брои парите.

Трибуната ще бъде завършена, проблема, който тежи на плещите е, кога ще се случи същото, защото всяко забавяне след уречения срок с всеки изминал ден ще генерира все повече напрежение сред феновете, напрежение насочено, към ръководството.

PFC Litex, извинявай за реакцията! Почти винаги го правя, когато чуя "Българите сме/са ...", "Бълагринът ... " последвани от отрицателни епитети и квалификации. Особено, когато са изказани от интелигентен човек. Не ти правя стандартен комплимент, не ми е в стила. Но не съм съгласен с подобни обобщения. Аз не приемам за себе си недостатъци само и единствено защото съм българин, а те са присъщи на голяма част от сънародниците ми. Не трябва сами да афишираме недостатъци, дори когато не ги притежаваме. След това се чудим защо останалите ни приемат с резерви.
По темата. Аз също смятам, че идеята за доброволно събрани средства от привържениците е безперспективна. Защото голяма част от тези привърженици няма да дарят. Не защото са скъперници, не обичат да даряват и т.н., а защото знаят какво ще се случи с парите им. Описал съм го и с математически изрази. Но критиката ми е към една част от българския народ. Обявена и самообявила се за елит. Узурпирала правото да разпределя благата. Знаем как.
Весела Коледа!
http://vbox7.com/play:bbf8aeb42e http:/

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 24 дек 2013 20:45

donDiego написа:
W84me написа:
Живко6461 написа:Колегата вече е отговорил. Извинявам се, че натрапвам мнението си. С малко математика. От реалния живот.
500 000 левскари х 10 лв. ≤ 100 000 лв. *
Нормално е за организация да бъдат изразходвани 10%. Тогава за строителството ще останат:
100 000 лв. - 0.10 х 100 000 лв. ≤ 10 000 лв. + (огорчение, възмущение, много въпроси (предимно във форумите) към ръководството, подигравки от привърженици на други клубове, ... )
* Неравенството е валидно и ако в идеята се включат 4 000 000 левскари. Дори и при по-голям размер на вноската. Все пак математиката е точна наука. Тя отчита влиянието на всички фактори.
Имам допълнителни въпроси. Колко седалки могат да се закупят с 10 000 лв.? Колко треньори, нелевскари, съгласили се работят в "Левски" могат да бъдат съблечени с 10 000 лв.?

ХАХАХАХАХ! Според теб 500 000 х 10 лева прави 10 000 лева? :mrgreen: Какво да споря с такива полу-идиоти?

Излагаш се, като не разбираш, не репликирай.....Живко6461 , малко са хората които дори и да разбират, ще те подкрепят в написаното ;)

Обаче е прав, че не излиза математиката. По тази логика, аз мога да напиша:
1 000 000 000 000 000 000 000 привърженици на ЦСКА х 18 000 лева ≤ 1 лев и 80 стотинки *
* Извод: Дай една дъвка "5" и да се приключва въпросът с публичните акции на "армейците".

Ако има нещо, което убягва на широката публика, моля обяснете! Обаче за мен, в горецитирания пример 500 000 фена * 10 лева = 5 000 000 лева. Откъдето и да го погледнеш си е толкова. Вари го, печи го, пак е толкова. Така, изваждаме (както предполага Живко, за организация) 10% и пак се получават няк'кви мизерни 4 500 000 лв. Дали ще стигнат, не знам и не ми е работа.
Вече съвсем отделен е въпросът, че няма как да се случи толкова много фенове да дадат по 10 лева.

Весели празници!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

adrian_1975
Контакти:

Мнениеот adrian_1975 » 24 дек 2013 23:20

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот adrian_1975 на 27 Дек 2012 15:22
Наистина е хубав стадиона. Имам предложение към ръководството на Левски - нека се направи един сайт на новия стадион, където всеки да може да дари някой лев - да се отвори банкова сметка, да се приема плащане с кредитни карти, плащане с epay, moneybookers и т.н.. Tака милионите левскари по този свят ще може да помоигнем с кой колкото може за този хубав проект, както са го направили с труд бащите и дядовците ни при построяването на Георги Аспарухов.

Ето и моето мнение от преди година.
С оглед на обстоятелствата мисля, че е повече от актуално!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 дек 2013 03:18

gzagorov написа:Обаче е прав, че не излиза математиката. По тази логика, аз мога да напиша:
1 000 000 000 000 000 000 000 привърженици на ЦСКА х 18 000 лева ≤ 1 лев и 80 стотинки *
* Извод: Дай една дъвка "5" и да се приключва въпросът с публичните акции на "армейците".

Ако има нещо, което убягва на широката публика, моля обяснете! Обаче за мен, в горецитирания пример 500 000 фена * 10 лева = 5 000 000 лева. Откъдето и да го погледнеш си е толкова. Вари го, печи го, пак е толкова. Така, изваждаме (както предполага Живко, за организация) 10% и пак се получават няк'кви мизерни 4 500 000 лв. Дали ще стигнат, не знам и не ми е работа.
Вече съвсем отделен е въпросът, че няма как да се случи толкова много фенове да дадат по 10 лева.

Весели празници!

Изграждането на целия сектор "А" ще струва около 10 милиона евро. Така че сума от порядъка на 4-4.5 милиона лева не е никак малка, дори не знам за каква комисионна говори тоя индивид, при положение, че парите ще бъдат преведени по сметката на клуба или сметката на строителя.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 дек 2013 11:17

Цялата разправия с разпределянето на сумата идва от "реалната бройка" фенове на Левски - 500 000 :o
Малко по-сериозно бе хора.
Ако направят дарение 30-40 хиляди фена по 10лв - Батков трябва после поздравителни картички с автограф от Пацката да ви изпраща.

Върни се в “Левски”