75 години от рождението на Никола Котков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: 75 години от рождението на Никола Котков

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 дек 2013 15:45

Бил е голяма работа, наистина голяма. Радвам се, че е играл за Левски но за мен той е легенда основно на Локомотив София. Там изиграва повечето си мачове и вкарва повечето си голове и единствената причина да напусне отбора е смахнатото решение да обединят Славия и Локомотив София.

Винаги съм уважавал името Котков като футболист, но някак си не мога да го приема за синя легенда като Гунди, Миланов и т.н.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 дек 2013 14:31

Аз си мислех че е на Локо легенда, щом казвате на левски...ще се съглася :mrgreen: :mrgreen: . Да вземете да се разберете и за Шпайдела, че утре Локо ще пуснат тема че е легендарен треньор на Локо (не само играч) и ще се сбиете
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
geopo

Мнениеот geopo » 11 дек 2013 21:42

Поклон!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 21 дек 2013 16:27

donDiego написа:Аз си мислех че е на Локо легенда, щом казвате на левски...ще се съглася :mrgreen: :mrgreen: . Да вземете да се разберете и за Шпайдела, че утре Локо ще пуснат тема че е легендарен треньор на Локо (не само играч) и ще се сбиете

Kакто и Котето, но като футболист, Шпайдела е легендарен треньор и на Локо София, и на Левски, с които става неколкократен шампион на BG и печели доста слава по международните терени с двата клуба в ЕКТ. Провокациите като тази, в тази темата са нелепи!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”