Фен тема Орлин Старокин.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен тема Орлин Старокин.
Според мен добрата форма на Пацо се дължи изцяло на новия треньор на вратарите, мисля ще му помогне много и за слабата му игра при центриранията 

- Виктор 1914
- Контакти:
Орлин Старокин показа, че има качества,характер и хъс да играе в Левкси. Когато съм го гледал като играч на Черноморец (в мачовете в които играеше като халф) ми харесваше много.
След като дойде при нас почнаха да го пускат ляв бек, и там се представяше добре на моменти. Но в по-голяма част от мачовете като бек, беше направо безобразен. Радвам се, че най-накрая му намериха място на терена и показва добри игри. Търси топката, гледа да разиграва, винаги се открива, помага и във фаза защита. Головете. които вкара са плод на добрата му игра и труда, който полага да вдигне нивото си.
Хубаво е, че влиза здраво в единоборствата, не се плаши да "влиза в шамарите". Нахъсва съотборниците си - един от лидерите в отбора.
Въпреки, че е юноша на цска, разбра какъв голям клуб е Левски, и какво е Левски за нас феновете,
Относно Кевин Бру, може и да е добър играч, може и да има доста мачове във Лига 2 на Франция, обаче тук при нас не показва нищо за което да се хванем. 80% от пасовете му са в посока на нашата врата. Избягва единоборствата. Пак казвам, може и да е добър, но понякога това, че е бил "класа" в предишния си отбор, не означава, че сега ще е същия в Левски. Ако преценят от треньорския щаб, и му дадат нов шанс през новата година, и се докаже - добре. Ако не се докаже - значи няма място в Левски.
След като дойде при нас почнаха да го пускат ляв бек, и там се представяше добре на моменти. Но в по-голяма част от мачовете като бек, беше направо безобразен. Радвам се, че най-накрая му намериха място на терена и показва добри игри. Търси топката, гледа да разиграва, винаги се открива, помага и във фаза защита. Головете. които вкара са плод на добрата му игра и труда, който полага да вдигне нивото си.
Хубаво е, че влиза здраво в единоборствата, не се плаши да "влиза в шамарите". Нахъсва съотборниците си - един от лидерите в отбора.
Въпреки, че е юноша на цска, разбра какъв голям клуб е Левски, и какво е Левски за нас феновете,
Относно Кевин Бру, може и да е добър играч, може и да има доста мачове във Лига 2 на Франция, обаче тук при нас не показва нищо за което да се хванем. 80% от пасовете му са в посока на нашата врата. Избягва единоборствата. Пак казвам, може и да е добър, но понякога това, че е бил "класа" в предишния си отбор, не означава, че сега ще е същия в Левски. Ако преценят от треньорския щаб, и му дадат нов шанс през новата година, и се докаже - добре. Ако не се докаже - значи няма място в Левски.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
zlatan написа:Извинявам се ако има такава ,но едва ли.Според мен Орлин си заслужи тая тема.Винаги съм вярвал че има хляб в това момче,както вярвам че има такъв и във Кевин Бру,но това е друг въпрос.Не съм следил кариерата му ,но още Костов когато го сложи да играе в средата се видя че има поглед и дрибъл и спокойствие да задържи топката,убеден съм че ако Влади си тръгне той трябва да стане и ще стане новия лидер на отбора.
Всички в този форум сме го критикували и то с основание ,но този сезон е във вихъра си.
На пролет виждам двойка халфове Староки-Кевин.
Какъв Кевин , какви 5 лева

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
7gola написа:Старокин страшно си вдигна класата ,не случайно вече спокойно може да се нарече най-добрия БГ защитник ,отначало не му бях фен ,но със сърцатата си игра и с класата която показва доказа,че става за играч на Левски ,определено има голямо бъдеще,дано да продължава така
Как защитник, като си повиши КПД като застана в центъра ан терена?
Момчета сигурен съм , че всички обичаме ЛЕВСКИ и искаме отбора да е машина също така съм сигурен че всички разбираме много от футбол , но треньорския щаб работи всеки ден с тези футболисти и може би виждат потенциала на всеки един от играчите/ в случая Бру/.Аз също като вас се чудех защо го пуска при положение , че по никакъв начин не защити визитката си явно има качества , но може би му липсва увереност или просто не е за нас.Последен шанс пролетта.
А за всички които не са разбрали ОРЛИН СТАРОКИН е нашия човек всеки мач е на като за последно само вратар и централен нападател не е играл.
А за всички които не са разбрали ОРЛИН СТАРОКИН е нашия човек всеки мач е на като за последно само вратар и централен нападател не е играл.
Старокин е човека който ми направи впечатление последните месеци с играта си ,особено откакто играе в халфовата линия, просто все едно е друг футболист ,със самочувствие без левашки отигравания които правеше понякога ,заслужи си уважението на сините фенове със сърцатата си игра, ако продължава така ще се превърне в незаменим играч за Левски и един от любимците.Всички плюят по Бру ,много съм раздвоен от една страна играта му е трагична ,изглежда ми доста притеснен .то се видя и вчера при дузпите на лицето му имаше такова притеснение и неувереност ,че беше ясно от километър, че няма вкара .Може би тази неувереност се предава и на лошите му игри ,иначе като фигура и в отделни леки проблясъци с играта си изглежда има футболни качества,въпроса е дали някога ще ги видим и колко трябва да чакаме.И от друга страна и като цяло отбора не върви добре откъм игра, което няма как да не окаже и на неговото представяне. Все пак това е третия треньор с който трябва да работи. Аз бих му дал шанс да докаже, че има футбол в него,но до лятото .
Старокин е добър футболист,но за халфовата линия,дано да вземат ляв бек за да не се налага той да играе като такъв.
-
- Контакти:
Старокин и Д. Димов са най-добрите в Левски към този момент, показват и сравнително постоянство на добро ниво в последните 5-10 мача. Аз бях малко леден как ще се престави Старокин като ляв бек, но той всъщност игра доста добре. Не знам откъде идва тази омраза към Бру, той всъщност въобще не е лош играч, а на фона на Пл. Димов е Марадона. И вчера много заздрави играта в средата когато влезе, вярно че и противника беше изморен тогава, но все пак. Това за "слабите" му центрирания тръгна от слабоумните свинки, коментиращи по ТВ7, центрирания му от игра не са по слаби от тези на Пинто, Мулдер, Родригез или Туре, дори напротив - досега не съм го виждал да прати топката на 30 метра в тъч от обратната страна, докато при гореизброените това е практика случваща се по 10 пъти на мач, явно няма треньор, който да каже на Бру къде точно да праща топката и той се стреми да цели средата на наказателно поле по дифоулт, там пък един нападател е срещу 3-4 защитника... Центриранията му от статични положения са доста добри, и вчера в 118-та минута стана меле след негов фал, след като Бадема спъна Гари и преди това имаше подобно положение от другата страна, нищо общо с на Гаджев ъгловите на челото на първия защитник или късите им изпълнения, будещи само смях. Според мен става за резерва или титуляр в определени мачове. А да и да оценяваш качествата на даден футболист по това дали е вкарал дузпа или не е висша форма на малоумие, граничещо с чорбаризъм. Само за протокола Туре също пропусна дузпа (доста по-елементарно изпълнена), но той е "откритието на сезона" 

Levski26 написа:Според мен добрата форма на Пацо се дължи изцяло на новия треньор на вратарите, мисля ще му помогне много и за слабата му игра при центриранията
А бе, хора, вие ме убивате. Каква форма, каква игра на Пацо?! Ето ви видео - http://videa.hu/videok/sport/levski-csk ... XlEhUVZksN изгледайте първите 20 секунди и ще видите как ЦСКА можеше спокойно да води с 3:0 благодарение на вашия герой! Три елементарни центрирания в малкото наказателно поле, а Тигъра стои като новородено котенце. Извинявайте, но не е сериозно да го превъзнасяте! Извади 1-2 удара за целия мач, които не бяха негова вина, но все пак не забравяйте, че това му е работата.
Относно Старокин, просто шапки долу пред това момче. Аз лично имам голям грях пред него - преди началото на сезона го бях отписал като пълен бездарник и държах да изчезне от отбора възможно най-скоро, а то се оказа, че момчето показа най-голямо сърце и себераздаване от всички. Моите извинения има Старокин и да продължава все в същия дух!
Старокин със сигурност играе много сърцато за Левски и не трябва изобщо някой да си мисли,че не трябва да е в отбора.Същото се отнася и за Д.Димов,Пл.Илиев/само дано се научи да се справя при центриранията/Гари и Туре.За Бру нищо добро не мога да кажа.Дано сега се даде шанс на повече юноши,но само ако са готови за отбора.Трябва също да се вземе центр.нападател,плеймейкър,Центр.защитници и бекове.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!