Фен тема Орлин Старокин.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Фен тема Орлин Старокин.

Мнениеот Живко6461 » 20 дек 2013 10:45

Daniel Levski написа:Пламен Илиев, Старокин и Даниел Димов са едни от най-добрите в ЛЕВСКИ тази година. Затова хейтърите да не пишат глупости, а да признаят когато даден играч играе добре.

И тримата са добри футболисти. Полезни за "Левски". Нека не ги превъзнасяме. Имат си своите слабости. Не трябва да ги крие. Често заслужават да бъдат критикувани. Но в никакъв случай не одобрявам злобата, която се излива(ше) върху тях. И върху останалите.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 20 дек 2013 10:50

Theos написа:Орлин определено този полусезон е един от най-добрите ни футболисти, колкото до Кевин Бру...ами помните ли първия сезон на Тасевски-трагичен, и след това феноменален...така ,че нека му дадем още малко шанс, момчето до колкото знам има лични проблеми(мисля баща му или майка му има сериозно заболяване). Ако ли не , имаме на тоя пост и Велев, и Цонев...ще бъдат взети и още хора, не пречи пролета ако пак го няма да поема към Франция след това.

Браво, напълно съм съгласен с теб.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 20 дек 2013 10:51

Я си спомнете първият сезона на Тасевски и Жо,трябва да се даде време на Брю.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 20 дек 2013 10:51

Живко6461 написа:
Daniel Levski написа:Пламен Илиев, Старокин и Даниел Димов са едни от най-добрите в ЛЕВСКИ тази година. Затова хейтърите да не пишат глупости, а да признаят когато даден играч играе добре.

И тримата са добри футболисти. Полезни за "Левски". Нека не ги превъзнасяме. Имат си своите слабости. Не трябва да ги крие. Често заслужават да бъдат критикувани. Но в никакъв случай не одобрявам злобата, която се излива(ше) върху тях. И върху останалите.

Аз точно това казвам, не ги превъзнасяме, но когато се борят мъжки трябва да им се признава. А и тримата имат висок дух.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 20 дек 2013 10:53

the_blue_fan написа:
zlatan написа:
the_blue_fan написа:Ти еб*ваш ли се ??? :shock: :shock: :shock:

а ти сериозно ли ме питаш,я си спомни кой ти изкара последните 5 -мача.

Определено Старокин заигра така както всички искаме, но да слагаш Бру в сметките е това ме шокира ! Кажи ми 1 мач изигран на добро ниво от него ? Чакан бе толкова време все едно идва Иниеста и накрая кво ? Влиза Вутов на негово място и за 10 минути прави повече от колкото той за 80 в едно минало дерби. Преди няколко мача направи 1 добро центриране и това е !! Вчера и дузпа изпусна което за наше щастие не се оказа фатално .. Кевин Бру за мен е пълна НУЛА и трябва да бъде разкаран от Левски независимо колко ще ни струва това !

Абсолютно съм съгласен.
Веднъж завинаги трябва да се спре с тези чуждестранни недоразумения в Левски.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

ribeiro
Контакти:

Мнениеот ribeiro » 20 дек 2013 11:28

Ако Старокин се утвърди в центъра на мястото на Гаджев, то негов партньор виждам Стефан Велев, но само да се излекува по-бързо!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 20 дек 2013 12:03

Долу ръцете от Бру :) И аз мисля че трябва да се остави до лятото.За Пл.Димов мисля че не става за Левски,Старокин задължително трябва да играе халф там е най-силен.Относно Пл.Илиев-той има отличен рефлекс да отразява удари от близко и средно разстояние но от далечно е зле,а пък за центриранията какво да говорим-там е БЕЗОБРАЗНО слаб,вчера почти всичките положения на ЦСКА при центриранията дойдоха от него,недопустимо е вратар да не смее да излезне в малкото наказателно поле,имаше късмет че му върза вчера но ако му бяха вкарали положенията сега щеше да има голям рев какъв некадърник е.Трябва някой да се заеме сериозно с него относно центриранията и тогава вече няма да се налага да треперим при всяко центриране в нашето наказателно поле.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 20 дек 2013 12:19

Старокин страшно си вдигна класата ,не случайно вече спокойно може да се нарече най-добрия БГ защитник ,отначало не му бях фен ,но със сърцатата си игра и с класата която показва доказа,че става за играч на Левски ,определено има голямо бъдеще,дано да продължава така

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 дек 2013 12:27

Sleepwalker написа:Ако на Старокин продължи да му се гласува доверие като халф мисля, че ще показва още по-добри игри. Приличен футболист е и има хъс, влиза здраво и не се свени да се сборва с противниците. Дано някой умник не го разкара през зимата. :roll:

+1 :) На Кевин Бру (понеже стана въпрос и за него в темата) според мен трябва да се даде още малко време, за да се докаже. Да не бързаме да го отписваме с лека ръка. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 20 дек 2013 12:32

Старокин е великан.Момче с голямо сърце.Мястото му не е в средата на терена,а и след като се разкара Пинто, на бека си ОК.
А и с последните няколко изказвания по нищо не му личи,че е юноша на ЦСКА.
Едно голямо браво на Старокин и да продължава в същия дух(биткаджийски).
За средата на терена ни трябват спешно качествени попълнения.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Върни се в “Левски”