Извинявам се, че пускам тема, която не отговаря на някаква новина, дори на спекулация, а е само в сферата на пожеланията. Тук по-скоро ми се иска да подхвърля тази идея на ръководните органи в отбора, следящи форума и да чуя вашето мнение по въпроса искате ли това да се случи и мислите ли, че е възможно. Ни най-малко бих се сърдил на началството, ако реши да я изтрие, но мисля че би било добра идея ако бъде добавена към темата за трансферите през зимата, която предполагам скоро ще излезе или към всекидневната.
И така: смятам че това е много интересна възможност, от която всички ние ще спечелим.
Първо, доколкото разбрах той през зимата става свободен агент, което означава, че ще плащаме единствено заплатата му, а качествата му са неоспорими. Имаме огромна нужда от качествено дясно крило, тъй като само един Туре не мисля че ни е достатъчен. А и ако играем в 4-4-2, може Манолев да е отдясно, Туре от ляво, а Гари в нападение и става идеално. При всички положения той е за предпочитане пред някой чужденец с неизвестни качества и няма да има нужда от дълга адаптация.
Второ, чудесно се е сработил с Гаджев в националния, нещо което и ако са в един клуб, това ще е от полза и за нас, и за националния.
Трето, при необходимост можем да го ползваме и за бек.
Четвърто, едва ли ще си намери класен чуждестранен отбор, в който веднага да започне титуляр и да преследва високи цели. А за неговата форма е от ключово значение това да се случи.
Станислав Манолев в Левски - защо не?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Станислав Манолев в Левски - защо не?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Re: Станислав Манолев в Левски - защо не?
Пето и най-важно, а пари за заплата, от къде, тъй като Манолев няма да дойде да играе за 10К евро, а в чужбина дори във втора дивизия ще получава двойно повече.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Одобрявам евентуално негово привличане .
Манолев си е бек, за халф не става.
Едва ли ще се върне в България предвид нивото на футбола и заплатите.
Едва ли ще се върне в България предвид нивото на футбола и заплатите.
- Sofia_1914
- Контакти:
Много ми харесва Манолев, но от Холандия да се върнеш в милата родна действителност-не ми се вярва. Но ще видим, нали по Коледа ставали чудеса;)
-
- Контакти:
Манолев и Божинов вече са уговорени и Левски е шампион 

-
- Контакти:
doktora25 написа:Извинявам се, че пускам тема, която не отговаря на някаква новина, дори на спекулация, а е само в сферата на пожеланията. Тук по-скоро ми се иска да подхвърля тази идея на ръководните органи в отбора, следящи форума и да чуя вашето мнение по въпроса искате ли това да се случи и мислите ли, че е възможно. Ни най-малко бих се сърдил на началството, ако реши да я изтрие, но мисля че би било добра идея ако бъде добавена към темата за трансферите през зимата, която предполагам скоро ще излезе или към всекидневната.
И така: смятам че това е много интересна възможност, от която всички ние ще спечелим.
Първо, доколкото разбрах той през зимата става свободен агент, което означава, че ще плащаме единствено заплатата му, а качествата му са неоспорими. Имаме огромна нужда от качествено дясно крило, тъй като само един Туре не мисля че ни е достатъчен. А и ако играем в 4-4-2, може Манолев да е отдясно, Туре от ляво, а Гари в нападение и става идеално. При всички положения той е за предпочитане пред някой чужденец с неизвестни качества и няма да има нужда от дълга адаптация.
Второ, чудесно се е сработил с Гаджев в националния, нещо което и ако са в един клуб, това ще е от полза и за нас, и за националния.
Трето, при необходимост можем да го ползваме и за бек.
Четвърто, едва ли ще си намери класен чуждестранен отбор, в който веднага да започне титуляр и да преследва високи цели. А за неговата форма е от ключово значение това да се случи.
другарю Виали що не вземем да се срещнем на 19-ти преди мача!
най ме е яд на комунист Левскар,колкото и да са малко.
-
- Контакти:
gaLant0n0v написа:Манолев и Божинов вече са уговорени и Левски е шампион
за бивши и настоящи футболисти на "Литекс" думата има ганчев.
при него има правило,по добре на загуба но никога в "Левски".
- Captain Stottlemeyer
BadBoy написа:Пето и най-важно, а пари за заплата, откъде, тъй като Манолев няма да дойде да играе за 10К евро, а в чужбина дори във втора дивизия ще получава двойно повече.
За парите е вярно, но в български отбор, класирал се в ЕКТ (това може да не е "Левски") има шанс да изиграе няколко мача в Европа и отново да влезе в полезрението на специалистите. Ще бъде под прякото наблюдение и на националния треньор. Във втора дивизия в чужбина има опасност формата му съвсем да спадне. За тандем с Гаджев - не е сигурно, дали Гаджев ще остане в "Левски"...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
A защо Левски не си вземе Мунин, собствен юноша и сега е без отбор, но тренира с Берое.Младежки национал е все пак.