Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SFHC
Контакти:

Re: Ситуацията до края на първата фаза

Мнениеот SFHC » 12 дек 2013 18:23

Levskar_forever написа:Хайде по сериозно, като подменят почти целия отбор, може да се говори за титла, това тука са глупости ;)

Не говоря за титла, а за развитието на точковия актив на отборите от първата седмица до края на първата фаза. Математиката няма как да е глупост. С двайсет и осем допълнителни пояснения от моя страна пак ще се намери някой (пъри отговор при това!) да каже, че говоря глупости...
Освен това не ограничавам темата само до Левски...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 12 дек 2013 18:23

ЕМИЛ написа:Направим ли добра селекция имаме реални шансове за титлата .

Нямаш нужния капацитет, за да коментираш шансове, сори :)

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 12 дек 2013 18:25

Съгласен съм само мисля че малко надценяваш Литекс... До края на сезона преди да се разделим на седмици те имат само трудни мачове и мисля че ще ги доближим максимално. Също мисля че дори и да сме на повече от 6 точки шансовете ни не умират защото всеки отбор ще изиграе по 12 дерби мачове и при малка липса на късмет може да спечели 3-4 мача дори и да е Лудогорец например. Смятам че мачовете на пролет ще са повече от интересни и мисля че който и да е шампиона ще му е нужна голяма доза късмет в многото завързани мачове.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 12 дек 2013 18:26

Нямa лошо, че си прaвиш сметки. Сигурен съм, че всеки го прaви. Дори и феновете нa Нефтохимик и Пирин. Aз мисля, че е възможно дa зaпочнем плейофите от второто място дори с по-мaлко от 6 точки пaсив от първия. Проблемът е, че без много добрa подготовкa и селекция през зимaтa, нещaтa нямa дa стaнaт. A и нямa дa имa смисъл, зaщото в Европa веднaгa ще ни рaзкрият!
Последна промяна от pehopeho на 12 дек 2013 18:29, променено общо 1 път.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tevez » 12 дек 2013 18:26

Ако отстраним ЦСКА нямам нищо против Здравков да остане. Ще си е заслужил мястото, все пак ще сме в битката за Купата. Спечели мачовете с Локо Пд, Литекс, Ботев, вярно, че загуби тежко от ЦСКА, но тогава ни хванаха в неподходящ момент след събличането на Петев и т.н.
Залага на млади играчи, а и не виждам кой треньор ще дойде, особено който да е в пъти по-добър от Здравков. Най-малкото такъв треньор ще иска да има пари в отбора, за да си направи селекция ОТНОВО и да взима голяма заплата, а в момента няма.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 12 дек 2013 18:27

drvasko98 написа:Със сегашните играчи и треньорски щаб, Левски няма шанс за титлата, независимо как се развиват другите мачове

съгласен съм на 101%, Литекс и Лудогорец са много по-качествени отбори, но по стечение на обстоятелствата бихме и едните, и другите съвсем наскоро. За това казвам, че при възможно най-малка дистанция преди разделянето на седмици всичко може да се случи... На базата на моментното ни представяне сме за 4-6 място.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 12 дек 2013 18:29

Те пък другите отбори са една класа,чак не ми се коментира :mrgreen: Всичко може да се случи и определено Левски може да е шампион накрая
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 12 дек 2013 18:30

SFHC написа:
drvasko98 написа:Със сегашните играчи и треньорски щаб, Левски няма шанс за титлата, независимо как се развиват другите мачове

съгласен съм на 101%, Литекс и Лудогорец са много по-качествени отбори, но по стечение на обстоятелствата бихме и едните, и другите съвсем наскоро. За това казвам, че при възможно най-малка дистанция преди разделянето на седмици всичко може да се случи... На базата на моментното ни представяне сме за 4-6 място.

И какво беше стечението на обстоятелствата?
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 12 дек 2013 18:32

SFHC написа:

По-скоро 2-ро - 6-то място. Единствено Лудогорец покaзвa клaсa. Литекс имaт много тежкa прогрaмa до крaя и съм сигурен, че ще зaгубят много точки.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 12 дек 2013 18:35

oldcapital написа:
SFHC написа:

И какво беше стечението на обстоятелствата?

за предишния ти пост - класа не е точен термин, прав си. Може би имам предвид постоянство. Лудогорец имат предимство, въпреки загубата на 5 точки последните кръгове. Играят с лекота и самочувствие. Ние сме на мускули.

Стечението на обстоятелствата - с Литекс резултатът лъже. Удариха две греди при 2-1, Илиев ни спаси няколко пъти.
С Лудогорец изиграхме силен мач в тактическо отношение, но съм на мнение и че ни подцениха и бяха надменни. Дано продължат да бъдат.

Върни се в “Левски”