oldcapital написа:SFHC написа:drvasko98 написа:Със сегашните играчи и треньорски щаб, Левски няма шанс за титлата, независимо как се развиват другите мачове
съгласен съм на 101%, Литекс и Лудогорец са много по-качествени отбори, но по стечение на обстоятелствата бихме и едните, и другите съвсем наскоро. За това казвам, че при възможно най-малка дистанция преди разделянето на седмици всичко може да се случи... На базата на моментното ни представяне сме за 4-6 място.
И какво беше стечението на обстоятелствата?
за предишния ти пост - класа не е точен термин, прав си. Може би имам предвид постоянство. Лудогорец имат предимство, въпреки загубата на 5 точки последните кръгове. Играят с лекота и самочувствие. Ние сме на мускули.
Стечението на обстоятелствата - с Литекс резултатът лъже. Удариха две греди при 2-1, Илиев ни спаси няколко пъти.
С Лудогорец изиграхме силен мач в тактическо отношение, но съм на мнение и че ни подцениха и бяха надменни. Дано продължат да бъдат.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."