Мнениеот SFHC » 12 дек 2013 18:17
Всичко, което пиша надолу е с условието, че съм наясно със следните неща:
1) отборът играе непостоянно и неубедително
2) хората ще обявят темата за "сметки без кръчмар"
3) всичко е възможно да се случи и ако следващия кръг загубим точки в Буграс половин милион юзъра ще дойдат да се посмеят
Пускам темата просто защото ми е любопитно какво мислите и дискусията за различните възможни сценарии ми е интересна.
Личното ми мнение е, че съществува реален шанс Левски да започне втората фаза от пасив 6 точки, при много благоприятно стечение на обстятелствата. 8 точки пасив също е вариант.
Следващия кръг играем с Нефтохимик, гост. Би трябвало да го вемем.
Другите мачове, които ни интересуват са:
Локо ПД - Литекс, при всяко положение единия отбор губи точки. Ако е Локо ПД, както очаквам, минаваме трети.
Лудогорец е домакин на Локо СФ, не мисля, че ще има изненади...реално би трябвало да е 3:0+
Под нас ЦСКА бие Любимец, Ботев и Морето не ги знам, може би Х, всичко е възможно във Варна.
24 кръг
Иска ми се да кажа, че би трябвало да бием Славия на Герена. Не ми се мисли за Май месец, различно е.
Литекс играе с Берое, очаквам да бият.
Ботев с Лудогорец. Надявам се на Х.
Локо ПД и ЦСКА би трябвало да бият като гости.
Ако съм прав, разликата ни с Разград е 8 точки, с Литекс - 7, трето място.
25 Кръг
Бием Локо СФ
Лудогорец - Пирин много на малко.
Морето - Литекс - вероятно 2, надявам се на Х.
Под нас бият.
Трето място, 8 от Разград, 7 или най-малко 5 от Литекс (освен ако идния кръг Локо ПД не им вземат нещо)
26 Кръг
Тук до голяма степен ще се види кой-кого във втора фаза. Ние играем с ЦСКА. Литекс е домакин на Лудогорец.
Най-добрия вариант за нас е - бием, другия мач 1Х.
При такова положение можем да сме на 5,6 точки от Разград.
При победа за нас и за Разград има опция да сме втори с развни точки с Литекс но на 8 от Разград.
Ако паднем от ЦСКА е ясно, че за нас други сметки са излишни.
В заключение, ако сме на максимум 6 точки от Лудогорец съществува ХИПОТЕТИЧЕН вариант за атака на шампионата. Преди да ме обчвите за идиот/кретен държа да отбележа, че съм НАЯСНО с липсата на футболни аргументи в отбора ни в дадения момент.
При разлика над 6 точки не мисля, че нещо над трето място е реална и достижима цел.
Зависи и какво ще стане за купата...
Интересно ми е да чуя какво мислите за развитието на първата седмица идните 4 кръга, бих се радвал и фенове на другите отбори да се включат в дискусията И ВИ МОЛЯ ДА ПРОЯВЯВАТЕ УВАЖЕНИЕ И ДА НЕ СЕ ПЛЮЕМ! Идеята на темата е да е интересна и да има дискусия, не да се псуваме!
Защо във форум Левски? Защото съм левскар и разглеждам МОЯ сценарии през нашата програма.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."