Резултати от Анкетата ТОП 11 на века във фейсбук

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Резултати от Анкетата

Мнениеот Daniel Levski » 29 ное 2013 15:47

tzvetan_tee написа:
джони написа:Георги Соколов също е покойник

Ок, прави си, не съм обърнал внимание, като съм събирал гласовете. Ще го оправя ;)

Къде ги видя Жоро Соколов и Киро Миланов в това което публикува колегата.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 29 ное 2013 15:48

Daniel Levski написа:
tzvetan_tee написа:
джони написа:Георги Соколов също е покойник

Ок, прави си, не съм обърнал внимание, като съм събирал гласовете. Ще го оправя ;)

Къде ги видя Жоро Соколов и Киро Миланов в това което публикува колегата.

Имаше ги, вече са оправени ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 29 ное 2013 15:57

дронка,що не си отидеш във форума за "Ботев"а ?
стига вече си се правил на Бюреков,к.п.т спукан.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 29 ное 2013 16:09

Легенди на Левски изразиха възмущението си от провеждането на анкета, с която да бъдат избрани 11-те най-велики играчи на клуба и те да намерят място на юбилеен календар.

"Меридиан мач" потърси четирима легендарни играчи, който разкритикуваха инициативата.

Мишо Вълчев заяви, че не е съгласен хора, които не познават историята на "сините" да определят идеалния тим.

"Има спорни имена, които са играли малко в Левски. Но оставете другите - да ги няма Наско Сираков и Стефан Аладжов е истински срам", заяви Вълчев.

Като пълна глупост определя анкетата Руси Гочев. Той определи инициативата като нещо, което носи повече негативи, отколкото позитиви.

"Не знам как е правена тази 11-орка. Не знам кой го е направил и с каква цел. Много имена са изпуснати, но да ги няма рекордьора по мачове и рекордьора по голове е, меко казано, гаф", твърди Гочев.

Бившият вратар на "сините" е обиден на организаторите на анкетата. Той припомни, че преди няколко години е бил избран в идеалния отбор, но сега е бил забравен.

"Не искам да кажа нищо лошо за тези, които са включени в календара. Според мен избързаха, трябваше по-добре да помислят", заяви Николов.

Критично се изказа и Войн Войнов. Според него ветераните трябва сами да определят идеалния отбор.

"По-младите фенове не са гледали Жоро Соколов, който е невероятен футболист. Хора, които са били на терена ще оценят по-добре нещата", заяви Войнов.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 ное 2013 16:22

Така ще е, като гласуват само деца
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

nandreev
Контакти:

Мнениеот nandreev » 29 ное 2013 16:49

Живи– е подвеждащо!? Журналята трябва да напишат за всички времена!!!
Като дете съм гледал легенди като Гунди,Костов,Соколов,Котков,Веселинов(Бългаският Gareth Bale- или обратното)футболисти които поставиха България на Картата.....

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 ное 2013 17:29

7 то място на Топузаков е много смешна работа-Какви футболисти имаше Левски!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 ное 2013 17:32

Определено малко странно е класирането и си личи, че са гласували предимно деца. С какво Боримиров е по-голяма легенда от Емил Спасов, който е втори по участия и шести по голове за Левски? Къде е изобщо Пацо Николов-футболист на годината през емблематичната за Левски 1984г.? Един Пламен Гетов е направил за Левски не по-малко от един Гара Дембеле, с тази разлика, че Гетов ни изведе до шампионската титла през 1992 г. Мога да дам още много подобни примери.
На мен много повече би ми било интересно да се направи подобна анкета по поколения (всяко по 10г. да речем), въпреки че за първите 40-50 г. много малко хора могат да дадат обективно мнение, но дори за последните 50 г. само да се направи, пак ще бъде любопитно да се види.
Също доста интересно ще бъде и по постове да се направи класиране. Примерно топ 5 за всеки пост.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 29 ное 2013 17:35

plamenst7 написа:Определено малко странно е класирането и си личи, че са гласували предимно деца. С какво Боримиров е по-голяма легенда от Емил Спасов, който е втори по участия и шести по голове за Левски? Къде е изобщо Пацо Николов-футболист на годината през емблематичната за Левски 1984г.? Един Пламен Гетов е направил за Левски не по-малко от един Гара Дембеле, с тази разлика, че Гетов ни изведе до шампионската титла през 1992 г. Мога да дам още много подобни примери.
На мен много повече би ми било интересно да се направи подобна анкета по поколения (всяко по 10г. да речем), въпреки че за първите 40-50 г. много малко хора могат да дадат обективно мнение, но дори за последните 50 г. само да се направи, пак ще бъде любопитно да се види.
Също доста интересно ще бъде и по постове да се направи класиране. Примерно топ 5 за всеки пост.

+1. И една малка поправка- Гетов ни изведе до титлата през 1993 година.Тогава той вкара 26 гола в първенството ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 ное 2013 17:53

plamenst7 написа:Определено малко странно е класирането и си личи, че са гласували предимно деца. С какво Боримиров е по-голяма легенда от Емил Спасов, който е втори по участия и шести по голове за Левски? Къде е изобщо Пацо Николов-футболист на годината през емблематичната за Левски 1984г.? Един Пламен Гетов е направил за Левски не по-малко от един Гара Дембеле, с тази разлика, че Гетов ни изведе до шампионската титла през 1992 г. Мога да дам още много подобни примери.

+1 :) Напълно съм съгласен. Освен това, "Топ 11 на века", или както се казва анкетата, звучи подвеждащо. На кой век - ХХ или ХХІ век!?... :roll: Бардон идва в "Левски" през 2005 г. ;) Георги Иванов започва да се състезава за "Левски" през сезон 1997/1998 г. и с известни прекъсвания приключва кариерата си като футболист в "Левски" през сезон 2008/2009 г., т.е. играл е през ХХ и ХХІ век. Някои футболисти от анкетата са играли в "Левски" само през ХХ век... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”