Защо един албанец се влюби във великия Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Re: Защо един албанец се влюби във великия Левски?

Мнениеот bold » 13 ное 2013 08:47

Kris_men2000 написа:Зарежете го този измислен албанец.Гледайте номер 22 от Локо Пловдив-Асамоа май се казваше.Този е новият Дембеле макар че играе дефанзивен халф в Локото.Страшен е има много точен пас поглед върху играта извеждащи и скрити пасове.Много е здрав физически.Не можеш да го отместиш .Страшен играч за нашето първенство.Йовов да не спи а да преговаря с Коко Динев и да го взима още зимата.После ще е късно и ще стане много скъп а и Лудогорец ща ни го вземат под носа.Йовов действай иди го гледай да се обедиш в думите ми.София е само на 150 километра от Пловдив.А аз съм пловдивчанин и всеки ден го наблюдавам този играч.

Напълно съм съгласен с теб,а и не помня да имаме лош трансфер от Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 ное 2013 09:19

Този албанец след третия мач ще започне да играе не на 300, а на 30 % от възмоностите си. И няма да е изключение. Това се случва със всеки преминал през уникалното ни спортно- техническо ръководство. Изключение е само Гаджев. Той единствен подобри играта си. Сигурно защото е пред трансфер. Другите...Като се започне от младата надежда Вутов, който с играта си е на път да се превърне във вечна такава (ако не го продадат), Миро Иванов (сравнявам играта му в Делиормана и сега), Генков, та стигнем до Данчо Милиев (който преди ако уцелеше топката я изритваше къде да е, а сега я изпраща на не повече от метър и половна и то обикновено в краката на противников нападател понеже нашите защитници са бавни, тромави, неориентирани и мързеливи. Само Макриев показва постоянство в играта си- винаги слаб. От Румъния или от Пловдив- все тая. Проблемът не е във футболистите. Чепикът стяга другаде.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 11:18

Kris_men2000 написа:Зарежете го този измислен албанец.Гледайте номер 22 от Локо Пловдив-Асамоа май се казваше.Този е новият Дембеле макар че играе дефанзивен халф в Локото.Страшен е има много точен пас поглед върху играта извеждащи и скрити пасове.Много е здрав физически.Не можеш да го отместиш .Страшен играч за нашето първенство.Йовов да не спи а да преговаря с Коко Динев и да го взима още зимата.После ще е късно и ще стане много скъп а и Лудогорец ща ни го вземат под носа.Йовов действай иди го гледай да се обедиш в думите ми.София е само на 150 километра от Пловдив.А аз съм пловдивчанин и всеки ден го наблюдавам този играч.

Чудно къде беше тоя срещу вас в Пловдив в истинския мач, където си забелязал изброените качества?

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 13 ное 2013 12:34

Като дойде тук и като открие чалготеките в студентския град и ще забрави бързо и за Левски и за игра и за каквото и да било.Нека си стои там да се развива и да не проваля кариерата си тук.
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 ное 2013 02:55

По-скоро въпросите са: Защо е само един и защо албанец ?

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 14 ное 2013 19:32

Reckless написа:По-скоро въпросите са: Защо е само един и защо албанец ?

+1912 :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 ное 2013 10:51

Абе ,а това албанче дали знае ,че сте фашисти и ксенофоби :!: :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 ное 2013 12:34

Red joker написа:Абе ,а това албанче дали знае ,че сте фашисти и ксенофоби :!: :roll:

Ако си прочел първият пост в темата ще разбереш , комунист !

Върни се в “Левски”