СВОБОДЕН написа:Хайде да оставим Враца на мира. Казваш, показал принципните си умения в Левски. И кога ги е показал? Когато се водеше треньор за да може инж.Гонзо да му ползва дипломата ли? Или имаш предвид сегашните пет мача? Ако е това е несериозно. Въпреки, че и в тях успя да бие Ботев и Локо пд които преди това ни биха като тъпани. Казваш, че ще е до месец.Добре, а кой ще бъде след това? Кой ще е този великан на треньорството. Моуриньо ли Гуардиола ли или Йока 2 ? Ами ако наистина няма значение кой ще е треньор на Левски, то тогава защо ни е треньор изобщо?tprodanov написа:Тони не става, но не заради сегашното си представяне, за което той няма никакво отношение, а заради принципните му умения, показани вече веднъж в Левски, а после и във Враца.
Здравков очевидно няма да има шанс, след като ще работи още само месец, та това няма какво да се обсъжда повече. По-големият проблем към момента е, че треньорът на Левски няма абсолютно никакво значение.
Ами на последното ти изречение нямам отговор. За мен проблемът не е в треньора. Това не значи обаче, че за мен Сухият не е слаб треньор. Не харесвам защитната му тактика, не харесвам идеята му за сух футбол. Колкото до Гонзо, като гледам резултатите на отбора, воден от него, мисля, че всякакви критики откъм треньорските му умения са нелепи.