Юбилейната емблема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Юбилейната емблема

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 ное 2013 17:09

tsonpen написа:Винаги са ми харесвали емблемите на "Левски" и Славия. Стилни са и изчистени.
Мисля обаче, че от "Левски" са се справили по-добре с юбилейната емблема (отколкото от Славия), макар и да има някои наистина малки притеснения за някои неща.
Някой знае ли кой е дизайнерът? Интересно ми е също кой е правил и оригиналната емблема и някои от версиите през годините.

Благодаря за хубавите думи. :) Оригиналната емблема е направена по проект на Минчо Качулев и е изработена през 1922 г. Всъщност, тя доста прилича като дизайн на юбилейната. При първа възможност ще се опитам да я покажа.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 ное 2013 17:13

DarkPsy написа:Отвратителна.

Друго си е да копираш изключително грозната емблема на "Рапид" - Виена, вместо вашият благодетел да се бръкне някой лев и да откупи старата ви емблема от Христолов, която хич не е лоша... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 05 ное 2013 17:22

Аз съм потресен, че някой е взел добри пари за този продукт.
Имам някакво елементарнo понятие от графичен дизаин и мога да ви гарантирам, че да поставиш клипарт венец (или може би взет на готово от dafont.com) и да го сложиш около емблемата е отнело не повече от 20 минути...

Харесва ми единствено промяната на жълто-червения мотив като препратка към първите екипи, хитро е. Другото просто "става" и оставам с чувството, че сме отбили номера. Трудно е да вмъкнеш венец като мотив около правоъгълна емблема, трябваше да измислят нещо по-различно. Можеше да се вмъкне вътре в правоъгълника с по малко Л или нещо друго.

Така или иначе, емблемата е най-малкия проблем в момента...
Последна промяна от SFHC на 05 ное 2013 17:23, променено общо 1 път.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 05 ное 2013 17:23

Не ми харесва, чисто естетически не е пипната. Оригиналната от основаването с леко козметични промени...Големите отбори се връщат към корените си в юбилейни години...в този смисъл ви разбирам модерното хрумване :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 ное 2013 17:27

SFHC написа:Аз съм потресен, че някой е взел добри пари за този продукт.
Имам някакво елементарнo понятие от графичен дизаин и мога да ви гарантирам, че да поставиш клипарт венец (или може би взет на готово от dafont.com) и да го сложиш около емблемата е отнело не повече от 20 минути...

Харесва ми единствено промяната на жълто-червения мотив като препратка към първите екипи, хитро е. Другото просто "става" и оставам с чувството, че сме отбили номера. Трудно е да вмъкнеш венец като мотив около правоъгълна емблема, трябваше да измислят нещо по-различно. Можеше да се вмъкне вътре в правоъгълника с по малко Л или нещо друго.

Аз пък съм потресен от такива като теб, на които каквото и да им се предложи, винаги ще мрънкат.

Емблемата е страхотна, а клипът е уникален!

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 05 ное 2013 17:32

niki87 написа:

Аз пък съм потресен от такива като теб, на които каквото и да им се предложи, винаги ще мрънкат.

много си малък да се опитвам да ти отговарям по начина, по който бих желал, а едновременно с това си минал възрастта, в която е било време да ти се налива акъл и да ти се разясняват разликите мeжду мрънкане и конструктивна критика. Ако за теб продукт средно ниво е достатъчно добър за Левски, за мен не е.

Говоря за емблемата. Видеото е хубаво.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 ное 2013 17:51

SFHC написа:
niki87 написа:

много си малък да се опитвам да ти отговарям по начина, по който бих желал, а едновременно с това си минал възрастта, в която е било време да ти се налива акъл и да ти се разясняват разликите мeжду мрънкане и конструктивна критика. Ако за теб продукт средно ниво е достатъчно добър за Левски, за мен не е.

Говоря за емблемата. Видеото е хубаво.

Тоя венец е вмъкнат още преди 90г. и това не е случайно! Пак казвам, емблемата е супер и не виждам никакви поводи за критики.
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 ное 2013 18:06

plamenst7 написа:Малко в страни от темата, но говори се за преговори с европейски гранд за мач по случай юбилея. Такъв отбор може да ни смачка с двуцифрен резултат в сегашният ни вид на отбора. Та идеята ми е, ако има възможност за това да се съберат играчите обличали синята фланелка подвизаващи се в други отбори. Ще е интересно да видим отново Дембеле, Жоазиньо, Калво, Рабех, Тасевски и др. в един отбор, а и така ще сме доста по-конкурентни на големите.

Рабех не е ли в панделата бре :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 05 ное 2013 18:11

тая емблема...извинявам се ама нещо не е у ред.
1 с тоя венец малко ми мяза като надгробен венец, а и като добавим 2-те дати си е направо..
2 като гледам идеята на тая емблема е да се узакони онази старата,която е автентичната и сегашния клуб няма право да я използва защото е клуб менте, питайте кучето.., кой притежава тая емблема.верно разликите са малки но съществуват,а тая новата е копие на оригинала и се цели лека поека да се отмъкне оригинала.
мисля си, че тая емблема лака полека ще остане не само юбилейна, но и оригинална, като следващата година се сменят само датите, а венеца си остане. поне така мисля аз
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 ное 2013 18:15

Емблемата е жестока, издържана е в стил „Добрия войник Швейк“ и доста от „Ранният АЗИС“„,нещо средно между цирков афиш и покана за бал на Набор 1914 :) от Първа мъжка ,но истински ценното в нея е червеният цвят ,това спасява до някъде нещата и е първата крачка по дългия път на еволюцията, ще трябва да ви подарим и некое Червено знаме,в знак на признание ,ама за това си трябват много заслуги,така че ще видиме :lol:
Последна промяна от Red joker на 05 ное 2013 19:12, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Левски”