И мъжете понякога плачат..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: И мъжете понякога плачат..

Мнениеот Der Schmarotzer » 23 окт 2013 10:21

iliyan написа:Не мисля , че е нужно собственика да разбира от футбола ! Да не би собствениците на Ливърпул , Ман Юн или който да било голям и сериозен клуб разбират от футбол - не , но има хора назначени които разбират от футбол и движат нещата в клуба ! Крайно време да се спре с това ,че собственика трябва да разбира от футбол ! Собственика трябва да разбира от бизнес и да изкарва пари които да влага в клуба и да има идея как да превърне клуба от на негова издръжка на самоиздръжка ! Стига с тази зависимост !

А ти да си чул някой от изброените собственици на големите клубове да са коментирали спортно-технически въпроси? И крайно време е да се спре да се сравняват нашите клубове с Реал, Барса, Мн. Ю или Сити и подобните им по ранг по какъвто и да е въпрос - в наше време единственото общо между тях и нашите отбори е че играят една игра с топка и с крака. Дори средняшките клубове от руската или турската висша лига са на светлинни години от нас, така, че по-кротко с коментарите и нелепите сравнения.
А що се отнася до БаткOFF, там наистина има проблем - той не само, че не разбира от футбол, но и се меси, и то с крайните и окончателни решения по футболни въпроси за ПФК Левски 1913. И при това тези решения са винаги неадекватни и погрешни. Ако това беше за една или дори две години, може да се приеме - всеки прави грешки, но това да продължава повече от 5-6 години (визирам периода след последната титла на Левски с треньор Мъри), навява мисли за едно преднамерено тенденциозно отношение на "собственик" към собствения му отбор и предизвиква въпроси с реторични отговори - каква е ролята на БаткOFF за затриването на идеята "Левски" и кой му е поставил тази задача? И резонният въпрос, до кога трябва да търпи нормалният привърженик на Левски това отношение към отбора, когото обича?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 окт 2013 10:28

Не мога да разбера,кфо ревете като девица за х*й ?
Кое е изненадващото ? Левски са уникално слаби и всеки мач го взимаше на магия,досега...Никога не съм казвал,че ЦСКА е цъфнал и вързал,защото аз никога не мога да кажа на черното - бяло,за разлика от други съфорумци.Обаче вие месеци наред ни хранихте с обещания за баскетболни резултати,дубъл и постижения в ЛЕ.
Едно момче имате което играе на ниво и то седи на резервната скамейка - Вутов.И то не за друго,ами защото още няма лична карта за БИАД.След като се пропие и той,ще вкарва само на плеймейтки.Това беше в кръга на шегата,ама от вашия отбор има толкова талаш,в който няма друг отбор.Чудно ми е Мустака закфо не дава пари за селекция.Един мой приятел му е лична охрана и ми вика: (а той е болен левскар) "Тоя е бъкан с милиони,обаче е голяма ламя...!".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 23 окт 2013 10:30

iliyan написа:
damyanov1963 написа:След всеки мач едно и също - обясняват ни момчетата, как се предсавили слабо и как за следващия мач ще направят всичко за да дадат всичко от себе си! И докога така бе момчета, от къде ще го извадите това "всичко от себе си", не виждате ли, че не ставате за футболисти, дори и за аматьори, защото аз без никакво притеснение мога да кажа, че на вашите години в квартала играех по-добре футбол от вас! Докога ще ни мъчите с присъствието си по-терена?! Йовов щял да стяга редиците и след година щяло да има резултат! И с кои футболисти ще направи тези редици, за да ги стегне?! Със същите ли?! Това означава, че догодина Левски ще е в Б група, или в най-добрия сдлучай ще се е спасил от изпадане! Защото докато не се смени собственика с някой платежоспособен и то в доста по-големи мащаби от сегашните, и който да разбира от футбол и да милее за Левски, резултатите са ясни - тотално скапване на отбора, унижения и подигравки!

Не мисля , че е нужно собственика да разбира от футбола ! Да не би собствениците на Ливърпул , Ман Юн или който да било голям и сериозен клуб разбират от футбол - не , но има хора назначени които разбират от футбол и движат нещата в клуба ! Крайно време да се спре с това ,че собственика трябва да разбира от футбол ! Собственика трябва да разбира от бизнес и да изкарва пари които да влага в клуба и да има идея как да превърне клуба от на негова издръжка на самоиздръжка ! Стига с тази зависимост !

Илияне, добре казано, ама е малко философски и приложимо само на хартия. Няма клуб който да е на самоиздръжка и на печалба, всички се дофинансират от частния бизнес на собствениците си, защото колкото и да печелят, те продължават да купуват по-скъпи и по-скъпи играчи с по-големи заплати и т.н. А това дали разбират от футбол, ами естествено, че разбират. Те ако не разбираха и им беше безинтересен нямаше да си дават парите. Футбола не е бизнес от който може да изкараш пари, а развлечение за милионерите. Левски примерно ако стане на самоизръжка с тия приходи трябва да направи заплатите да варират от 500 до 1000лв. в клуба и всички останали пари да се влагат в текущи разходи, които да са много по-съкратени от сегашния вид, като лагери в 5-звездни хотели, служебни коли и т.н.
А към дамянов - Много си прав и това, което казваш всеки го знае, но защо мислиш че е толкова лесно да се намери някой "Роман Абрамович" и за Левски. Ако имаш някой конкретно предвид давай насам, Батков едва ли ще се дърпа много.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 23 окт 2013 10:49

doktora25 написа:
badboy95 написа:"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава", футболистите не карат ръководството насила да им плаща толкова, а и винаги съм се чудел какво им пука на всички колко пари получават футболистите, тва кво значение има?

Не може един ритнитопковец да взима повече от един учител или лекар.

И защо да не може? Колко получаваш не зависи от професията, а от това колко си добър в нея. Боклукчиите знаеш ли кви кинти взимат? Питай Титаните.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2013 10:52

А към дамянов - Много си прав и това, което казваш всеки го знае, но защо мислиш че е толкова лесно да се намери някой "Роман Абрамович" и за Левски. Ако имаш някой конкретно предвид давай насам, Батков едва ли ще се дърпа много.[/quote]

За някой, като Абрамович не смея и да си помисля, все пак съм и реалист, а че се знае от всички и аз го знам и кво от това, Батков продължава да дърпа с безумията си отбора надолу, само се питам докога.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 11:11

Галине ,едно е да си фен и собственик ! Съвсем друго е да разбираш от футбол !
Не пречи да си собственик без да си разбирач ! Не пречи да собственик и фен и да има кой да решава спортно-техническите въпроси !
А за само издръжката си зависи от самият собственик ! За да си на само издръжка - трябва сериозна школа и хора които наистина могат да
намират таланти още на 10-12г. и вече да ги развиват в школата и тогава парите няма да ходят за трансфери , а скаути и треньори.
Въпрос е какво точно гони собственика - бърз успех или всичко да идва по реда си ! Ако започнеш с ДЮШ, а не с представителният отбор
всичко ще си дойде на мястото , но трябва търпение ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 23 окт 2013 22:13

doktora25 написа:
badboy95 написа:"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава", футболистите не карат ръководството насила да им плаща толкова, а и винаги съм се чудел какво им пука на всички колко пари получават футболистите, тва кво значение има?

Не може един ритнитопковец да взима повече от един учител или лекар.

Че кой в България взима по-малко от учител и лекар? :geek:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 окт 2013 00:06

Баба ти бунак неорентиран.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 окт 2013 02:20

Ако Батков спре да се меси в спортно-техническите въпроси, всичко ще си дойде на мястото. Да назначи един човек, който разбира от тия неща и да не се занимава повече, а не за всяко нещо него да питат и всичко да става с неговото одобрение. Единствено да обяви бюджета за даден период и от там нататък да няма думата за нищо, а не да ми уволнява и назначава той треньорите, той да решава кой футболист може да дойде и кой не.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 окт 2013 12:13

Не знам, защо все изкарвате Гаджев виновен? На терена винаги играят 11 човека и има много малко футболисти, като Марадона, които сами могат да решът даден мач. Левски игра слабо слабо срещу ЦСКА и логично загуби, точка по въпроса. Всички останали коментари са излишни! Явно нещата са сбъркани по-високите етажи на Герена. Не може Батков да казва, че ще гони чужденците и налага юноши, а директора Йовов да говори точно обратното. Получава се, че лявата ръка не знае, какво прави дясната. И така докога? До следващия провал, следващите закани и поредната болка за феновете. Левски се гордееше, че е клубът с най-стройна организация, но това е било само на повърхноста, отдолу са течали процесите на разпад И се стигна до тук: на сто годишнината вместо купи и празници, тишина и жестока битка за първата седмица с Локо Пловдив.

Върни се в “Левски”