И мъжете понякога плачат..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
biggy
Контакти:

И мъжете понякога плачат..

Мнениеот biggy » 22 окт 2013 23:20

Преди няколко дни прочетох как Влади Гаджев разговарял с феновете и си тръгнал разплакан и си спомних една сентенция - " И истинските мъже понякога плачат,но това е когато са постигнали нещо значимо и се радват на творението си ", при загуба плачат само слабите и "путьовците" затова тия турски сериали ги разигравай на жена си , не на феновете.Защото публична тайна е ,че "футболистчетата" на Левски са едни от най-добре платените в България , но играта им не отговаря и на 10% от тези заплати.
Защо веднъж не са нервни или уплашени когато си взимат 5 цифрената заплата в евро , а се стъписват ,когато на Герена дойдат тимчета като Берое,Черно Море или Локо Пд си "глътват" граматиката и започват да гледат топката - като примат лекция по астрофизика.
Осъзнайте се "псевдозведици"!!
Повечето хора идващи на стадиона са пренебрегнали свои човешки нужди за да дойдат на стадиона да подкрепят 11 души със сини фланелки, които 90 минути се опитват да спукат топката или да докарат инфаркт на изпълнителния си директор ,се питат : А бе аз защо съм дошъл тук днес -да ме подиграват колегите на работното място , да ми мърмори жената ,че не съм и обърнал внимание заради някакви 22 олигофрена дето гонели една топка и че съм се удавил мъката с 3-4 ракии с комшията ??
Ето това мустакатия функционер на ДС и неколцината дрогирани качулки няма да го разберат ,щото единия нищо не разбира от футбол , а качулките не са видели и 5 минути от мача,защото те не са отишли там да гледат мач......
!
ТАКА ЧЕ ДРАГИ МИ ВЛАДКО , НЕ СТАВА САМО СЪС СЪЛЗИ ТОПКИ ТРЯБВАТ ...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: И мъжете понякога плачат..

Мнениеот Deluxx » 23 окт 2013 00:28

хахах, че плакал пред феновете и вече е *****? Вие луди ли сте? Това го прави истински радвайте се, че имате такъв играч

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 23 окт 2013 00:56

"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава", футболистите не карат ръководството насила да им плаща толкова, а и винаги съм се чудел какво им пука на всички колко пари получават футболистите, тва кво значение има?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 окт 2013 01:03

badboy95 написа:"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава", футболистите не карат ръководството насила да им плаща толкова, а и винаги съм се чудел какво им пука на всички колко пари получават футболистите, тва кво значение има?

Не може един ритнитопковец да взима повече от един учител или лекар.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 23 окт 2013 01:08

doktora25 написа:
badboy95 написа:"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава", футболистите не карат ръководството насила да им плаща толкова, а и винаги съм се чудел какво им пука на всички колко пари получават футболистите, тва кво значение има?

Аз говорех от чисто футболна гледна точка, от морална гледна точка си напълно прав, но не и от икономическа.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 23 окт 2013 07:13

doktora25 написа:

Що за глупости? Как да не може, като може! И преди и сега футболистите взимат в пъти повече! Друг е въпроса защо е така!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2013 09:39

След всеки мач едно и също - обясняват ни момчетата, как се предсавили слабо и как за следващия мач ще направят всичко за да дадат всичко от себе си! И докога така бе момчета, от къде ще го извадите това "всичко от себе си", не виждате ли, че не ставате за футболисти, дори и за аматьори, защото аз без никакво притеснение мога да кажа, че на вашите години в квартала играех по-добре футбол от вас! Докога ще ни мъчите с присъствието си по-терена?! Йовов щял да стяга редиците и след година щяло да има резултат! И с кои футболисти ще направи тези редици, за да ги стегне?! Със същите ли?! Това означава, че догодина Левски ще е в Б група, или в най-добрия случай ще се е спасил от изпадане! Защото докато не се смени собственика с някой платежоспособен и то в доста по-големи мащаби от сегашните, който да разбира от футбол и да милее за Левски, резултатите са ясни - тотално скапване на отбора, унижения и подигравки!
Последна промяна от damyanov1963 на 23 окт 2013 09:43, променено общо 2 пъти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 23 окт 2013 09:40

doktora25 написа:

Не бе, може, защо да не може? И аз мога, и ти можеш, всеки може да взима, стига да има кой да му дава. И се стигаме отново до вярното твърдение "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава".
В случая Батков като има пари за даване да дава. Той си ги вади от джоба тия пари, Левски нямат кой знае какви приходи от билети, реклами и т.н.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 23 окт 2013 09:49

russia написа:Москва/газпром/ не вярва на сълзи! :lol:

господин блондин,темата за "Газпром"ви бърка яко в гъзъ.
разбери перхидролчо,"Газпром" никога ,ама никога няма да бъде спонсор на цска.под каквато и да е форма името на цска няма да бъде свързано с гиганта собственик на "Зенит".
затова може да злобееш/затова сте известни като фк "злоба" село панчарево/ колкото си искаш.декларации и подписки да пускаш от името на целия Български народ.можеш да извикаш стойко сакаТлиев,мишо шамара,павел чернев,ники кънчев ,даже алиджан и цялата червена пропагандна машина на дс в "биг брадър".
но завинаги ще си останете изкуствено създадения отбор на БКП.

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 10:02

damyanov1963 написа:След всеки мач едно и също - обясняват ни момчетата, как се предсавили слабо и как за следващия мач ще направят всичко за да дадат всичко от себе си! И докога така бе момчета, от къде ще го извадите това "всичко от себе си", не виждате ли, че не ставате за футболисти, дори и за аматьори, защото аз без никакво притеснение мога да кажа, че на вашите години в квартала играех по-добре футбол от вас! Докога ще ни мъчите с присъствието си по-терена?! Йовов щял да стяга редиците и след година щяло да има резултат! И с кои футболисти ще направи тези редици, за да ги стегне?! Със същите ли?! Това означава, че догодина Левски ще е в Б група, или в най-добрия сдлучай ще се е спасил от изпадане! Защото докато не се смени собственика с някой платежоспособен и то в доста по-големи мащаби от сегашните, и който да разбира от футбол и да милее за Левски, резултатите са ясни - тотално скапване на отбора, унижения и подигравки!

Не мисля , че е нужно собственика да разбира от футбола ! Да не би собствениците на Ливърпул , Ман Юн или който да било голям и сериозен клуб разбират от футбол - не , но има хора назначени които разбират от футбол и движат нещата в клуба ! Крайно време да се спре с това ,че собственика трябва да разбира от футбол ! Собственика трябва да разбира от бизнес и да изкарва пари които да влага в клуба и да има идея как да превърне клуба от на негова издръжка на самоиздръжка ! Стига с тази зависимост !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Левски”