Владо Гаджев си е много добър футболист за българското първенство, но просто във Левски в момента никой не може да си покаже качествата. Защото липсва спокойствие и последователна работа на мениджър и ръководство. Не може на всеки две седмици да сменяш треньора/мениджъра, да гониш играчи, да взимаш играчи, да обявяваш 8 годишни стратегии и концепции и другата седмица пак всичко на ново.
Иначе за класациите за футболист на седмица/месец/година/кръг няма спор : Маркиньос е №1 за тая година.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Вл.Гаджев футболист №1 за м.септември!!!
galin56 написа:Владо Гаджев си е много добър футболист за българското първенство, но просто във Левски в момента никой не може да си покаже качествата.
Извинявай, баннат съм от форума ма Гонг, затова не мога да ти кажа какво мисля за Гаджев. След месец, като ми изтече бана, ще си споделя мнението , за този изумителен футболист.
Той чичо Пенчо им го каза,че повечето са левскари.Как да очакваме някаква обективна журналистика при това положение.После се сърдят,че по всички форуми ги псуват тия драскачи-смешници.
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
Вярно ли ,хахахаха, ми нали трябва да се продаде през зимата,жалки драскачи.

Щеще да е смешно ако не беше толкова трагично.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
galin56 написа:Иначе за класациите за футболист на седмица/месец/година/кръг няма спор : Маркиньос е №1 за тая година.
едно черно крило на лудогорец обира точките в шампионата

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
- mistreated
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
bilyaletdinov написа:А това, че беше най-добрият срещу жабарите да върви по дяволите налиГаджев е един от най-постоянните играчи в националния отбор. Изнесе много добри заключителни мачове в квалификациите, в момента е най-добрият играч в Левски и наистина не виждам защо феновете на Левски са го подхванали така. Явно Бру, Гари мангалчето и Тополев са им повече на сърцето...
И какво общо има представянето в националния отбор с това в А група

Ми че тогава на Манолев да му дават голмайсторския приз в холандското първенство, ако имаше връзка едното с другото! Страшно разбиране на нещата, няма що.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
molteni написа:От полицията в Разград се похвалиха, че са арестували пенсионера, който проявил дързостта да хвърли семки по страничния съдия на мача с Литекс. Той е на 62 години, от Разград.Друг мъж на 40 години, от село Гецово, също е бил закопчан защото си е метнал фъстъците по рефера.Органите на реда са написали актове на двамата хулигани, които дори са си позволили да ругаят рефера и полицаите..
Друг фен на Лудогорец, 34-годишният Б.М. от село Раковски, пък бе осъден от местния съд, защото е хвърлял предмети по арбитъра - цигари и запалка. И понеже неговото провинение е далеч по-тежко - той е глобен с 200лв. заради нарушението на Закона за футболното хулиганство.
Полицията в Разград декларира, че и занапред на всички мачове в града ще продължи свирепо да се бори срещу всеки, който си позволи да нарушава културните норми на поведение.
Култово !![]()
![]()
Ето така се действа....Old School Hools....
![]()
![]()
Справедливост за дядото със слънчогледа

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:
Справедливост за дядото със слънчогледа![]()
![]()
Toва е Шумкаря