Novembre написа:Ще покажеш,че не си никнейм без позиция,на срещата имаше изказвания против тара,имаше и такива с/у ''властелините'' в сектора,получи се дискусия.Разбраха се доста неща,които аз не лично не знаех.Всеки може да помогне да имаме единна общност само като се легитимира публично,задклавиатурната позиция не е левскарско дело.
Тая среща да се доказват разни хора ли е била? Тука не става въпрос аз да се доказвам/показвам каквото и да било. Тия дето са против Делян Пеевски и правителството (включително и аз) да не би да са просто никнейм без позиция?
Представи си Делянчо да ги викне на някаква среща (нали Орешарски прави такива срещи - гражданската квота се попълва от бисер петното) и хората да кажат: Мда, ще дойдем, ще ти зададем въпроси и ти ще отговориш и всичко ще си продължи по старому.
Мнозинството левскари не искаме да имаме нищо общо с престъпниците и наркоманите от нфп, които живеят на гърба на клуба, продават дрога на гърба на клуба и още какво ли не, ти ме караш да помагам за някаква по-добра общност. Докато тия тумори не се изчистят, не ги опандизят и пожизнено им забранят да стъпват по стадионите, добра левскарска общност никога няма да съществува.