БРАВО!
Изразила си по страхотен начин и моите чувства.
За първите стъпки на Герена, тръпката преди мачовете с цска, песните с повече от две думи, синьото море на Цариградско и всичко, което означаваше Левски за хората.
Поздрави
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Синя ода за народа*
Браво много хубава тема. Аз също съм пораснал на Герена. Ходя на мачове на Левски от 1975 година, когато съм бил 5-6 годишен. Но действително това което се прави последните 4-5 години е много лошо. Това не е този Левски който харесвам. Пак съм на стадиона, но не е това което искам. И не става въпрос за победи и загуби, а за игра и манталитет. Въпреко това има надежда - да се построи стадиона до 2016 /става въпрос за трите най-важни сектора/, да имаме малко повече наши играчи /в момента има такива от поколението 16-18 годишни/, които знаят какво е Левски, да има и качествени чужденци /нямам нищо против тях - такива са времената/, и стадиона да е пълен с истински привърженици. ТОВА Е ЛЕВСКИ.
Благодаря !
Възхитен съм! Да, това е начина да изразиш любовта и привързаността си към любимия отбор! Когато отново върнем тази положителна емоция в сърцата си, ще има бъдеще и нацията ни. След позорното и просташко поведение на хора наричащи се фенове на Левски, се питах трябва ли утре на дербито да застана редом до тях и се отвратих... Отвратих се от "любовта" им към същия този отбор, с победите и загубите на който се радвах и скърбях... След този пост се чувствам отново окуражен, че още има хора обичащи и милеещи за любимия отбор без това задължително да са отрепки - жалки останки от човешки същества, чиято основна цел е да се дрогират и потрошат нечии глави... Има Надежда!
- Daniel Levski
- Контакти:
iohan.law написа:Възхитен съм! Да, това е начина да изразиш любовта и привързаността си към любимия отбор! Когато отново върнем тази положителна емоция в сърцата си, ще има бъдеще и нацията ни. След позорното и просташко поведение на хора наричащи се фенове на Левски, се питах трябва ли утре на дербито да застана редом до тях и се отвратих... Отвратих се от "любовта" им към същия този отбор, с победите и загубите на който се радвах и скърбях... След този пост се чувствам отново окуражен, че още има хора обичащи и милеещи за любимия отбор без това задължително да са отрепки - жалки останки от човешки същества, чиято основна цел е да се дрогират и потрошат нечии глави... Има Надежда!
+ 1
Re: Всекидневната около Левски
blue avalanche написа:MuFc1878 написа:Левски София си връща двама бивши играчи? Грийн и Зе Соареш
Сакън!!!
За мен в момента в Левски няма по-класен дефанзивен халф от Грийн. Харесвам Велев, но все пак е далеч от холандската школа, има още много да учи, докато стигне тактическата грамотност на Грийн. А за Зе... по-зле от Йорданов не виждам как може да е, така че ми се вижда не лоша идея.
- damyanov1963
БРАВО! САМО ЛЕВСКИ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Заради сегашните 'фенове' в секторите Б и Г нормалните хора ги е страх да отидат на дерби мачовете!Искаме си нашият Левски!Вън наркоманите и платените от Сектор Б!
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
- Daniel Levski
- Контакти:
greenday написа:Заради сегашните 'фенове' в секторите Б и Г нормалните хора ги е страх да отидат на дерби мачовете!Искаме си нашият Левски!Вън наркоманите и платените от Сектор Б!
Мен не ме е страх да ходя на стадиона, защото в другите сектори нямза проблем. В интерес на истината понякога в сектор Б се правят страхотни хореографии. Но действително такива изцепки като последната се правят от "келеши" които са си повярвали. Затова НКП трябва да се ръководи от нормален човек с ценз, нека има помощници от по-младите които да организират хората. Но водачи като Гугутката при нас и Дудучето при цска /и неговите последователи след това/, от тях няма нужда.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
futbolqga написа:blue avalanche написа:MuFc1878 написа:Левски София си връща двама бивши играчи? Грийн и Зе Соареш
Сакън!!!
За мен в момента в Левски няма по-класен дефанзивен халф от Грийн. Харесвам Велев, но все пак е далеч от холандската школа, има още много да учи, докато стигне тактическата грамотност на Грийн. А за Зе... по-зле от Йорданов не виждам как може да е, така че ми се вижда не лоша идея.
Да,ама тук говорим да "вземем" Грийн за половин сезон(максимум един) и после пак да му търсим заместник.

Да си взима "холандската школа" и да ходи някъде другаде.Когато си изкара ЧК в Търнава ХИЧ не приличаше на "холандец"...
Що се отнася до Йорданов-нали взехме Туре?А това,че Йораднов е зле значи ли,че трябва да взимаме Зе Соареш?Аз не съм ЧАК толкова впечатлен от престоя му на Герена...