Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 12 окт 2013 13:36

ralka_levskarka написа:"Имах нужда от време, но не го получих. Време ще е нужно и на треньора, който идва след мен. Вярвам, че ако бях останал, през пролетта нещата щяха да изглеждат по-добре. Кога разбрах, че ще бъда уволнен? Бях в Испания. Ден преди да се върна получих информация, че за това се говори. Върнах се в понеделник вечерта, а във вторник сутринта ми съобщиха", призна Йока пред "Меридиан Мач". "Нямам информация, че Тодор Батков е настоявал за смяната ми минути след мача с Локомотив. Но аз не бягам от никого, мога да говоря открито с всички, да се изправя лице в лице с всеки. Говорих открито с всички - с Тонев, Сираков, Батков и Ицо Йовов. Всички ми казаха, че уволнението ми не е точно тяхна идея, но така са решили. Мен не ме интересува кой точно ме е уволнил, а в края на краищата не е и толкова важно", довери специалистът. "Имаше доста играчи, които искахме, а не успяхме да вземем. Тази година бяха платени нула евро за трансфери, просто нямахме други възможности. Моя е вината за това дали ми е било съобщено или не нещо при преговорите да водя Левски. Сигурен съм, че отборът ще излезе от това положение", сподели още Йоканович.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=452 ... =6&champ=1

:?

Желая успех на Йока, вярвам, че е треньор с качества.

Аз също!
Просто някой грозно го подлъга и измами преди да дойде при нас.
Въпреки всичко не започна да плюе както някои, след напускането им!
Успех!
Изображение

Изображение

freiheit
Контакти:

Мнениеот freiheit » 12 окт 2013 15:41

Наблюдавайте между 6:20 и 7:20!!!!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Назначават немски треньор в Левски след Нова година

Мнениеот Pupper_ » 12 окт 2013 16:59

dindan написа:
genius написа:Добре би било новите треньори да бъдат представяни чисто-голи в залата за пресконференции, като на наборна комисия. Така нашите олигофрени ще бъдат поставени пред свършен факт и докато се напънат да измслят нещо, пресконференцията ще е завършила :)

Партия предложи Николета Лозанова за треньор на Левски
Изображение
sportal

Е, тази може да си я събличате, преди всяка тренировка! Даже гаранция: пресконференциите, ще са по-посетени от мачовете на националния отбор :twisted:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 окт 2013 18:43

ralka_levskarka написа:Желая успех на Йока, вярвам, че е треньор с качества.

Успех на Йока, но евентуалния му успех само ще подсили убеждението, че и Мауриньо тук качества няма да покаже.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 12 окт 2013 19:03

Всичко е до болка познато и се повтаря (последно беше с Митов). Сега Тони Здравков ще бие Цска и Батков Тъпото ще се захласне, ще излезе и еднолично ще го обяви за постоянен треньор. Другото го знаете - провал в двата турнира и резил в Европа. През юни всичко ще започне отначало, точно както през последните седем години. Докато Батков е начело на Левски нищо добро не ни чака. Едва ли е необходимо да убеждавам някого - резултатите сами говорят.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 окт 2013 20:23

Йока беше добър треньор. Всъщност бе единственият, който имаше визията и поведението на такъв.
Естествено, типично в стила на capo di tutti capi, шанс не му бе даден, измиха си ръцете с него и го изгониха.
И най-тънките чорапогащи издържат повече, отколкото треньор начело на отбора ни...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2013 20:49

Laetitia написа:Йока беше добър треньор. Всъщност бе единственият, който имаше визията и поведението на такъв.
Естествено, типично в стила на capo di tutti capi, шанс не му бе даден, измиха си ръцете с него и го изгониха.
И най-тънките чорапогащи издържат повече, отколкото треньор начело на отбора ни...

Така е. Спор няма. Успех на Йоканович, за три месеца го почувствахме като един от нас. И щеше да ни научи на футбол, но минало-свършено.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 окт 2013 21:26

Laetitia написа:Йока беше добър треньор. Всъщност бе единственият, който имаше визията и поведението на такъв.

Добре поне,че "скъсахме гръцмуля" на Лудогорец(уплашиха се и ни изгермечиха САМО с 2-0).
Голям рев за Йоканович,голямо чудо...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 окт 2013 21:52

blue avalanche написа:Добре поне,че "скъсахме гръцмуля" на Лудогорец(уплашиха се и ни изгермечиха САМО с 2-0).
Мхм, лично Йоканович е виновен заради това. Сигурно и за автогола на Везалов срещу Славия е виновен той.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2013 22:03

Laetitia написа:
blue avalanche написа:Добре поне,че "скъсахме гръцмуля" на Лудогорец(уплашиха се и ни изгермечиха САМО с 2-0).
Мхм, лично Йоканович е виновен заради това. Сигурно и за автогола на Везалов срещу Славия е виновен той.

Подигравахте се на цесекарите за Стойчо, но къде са те в класирането с него и къде сте вие с Йоканович, а и двамата започнаха от нулата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”