Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koccceee
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот koccceee » 10 окт 2013 08:27

БРАВО НА ХОРАТА КОИТО МИСЛЯТ РАЗЛИЧНО ОТ ТЕЗИ С КАЧУЛКИТЕ БРАВО НА АВТОРА НА ТЕМАТА

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 окт 2013 08:43

Laetitia написа:Аз съм убедена, че Вергил е кръстен на великия римски поет Вергилий, точно толкова интелигентен изглежда.

И е от Перник.... Има доста скандални изцепки и обвинения за побой... Жалка картинка.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 10 окт 2013 08:45

Браво на автора! Велик коментар, който трябва да го постнат в Гонг-а на първа страница. Чаках да излезе нещо по темата от големите левскари в Гонг-а, но уви

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 окт 2013 08:46

Laetitia написа:
1914lsfc написа:Ти си била голяма психоложка щом прецени колко са образовани и какви са им перспективите(песента част, от която си си сложила за подпис е измислена от тия необразовани хора). А пишещите тук са все перспективни интелигенти :lol: :lol:
А видя ли в клипа как първо му казаха с нормален тон, че не е добре дошъл и да свали фланелката и как той прояви надменност и неуважение?!
Ама я чакай бе, човек - треньорът се назначава от НЯКОГО по-горе в йерархията. Не е дошъл сам, не е направил военен преврат.
Питам отново - защо смелчаците не скочиха на тези ГОРЕ?

tprodanov написа:Имаш някакви гадателски умения? Безпреспективни и необразовани? Това означава, че знаеш с какво образование е всеки един от участниците. А какво правим в случай, че се окажат повечето от тях с доста по-добро образование, и с доста добри кариери? ;) Колкото до Петев - държа се като мишка. Сама го забелязваш. Освен това излъга най-гнусно. Повече аргументи не мисля, че са нужни. Дори няма нужда да се говори за чисто треньорските му качества, които са повече от спорни. Колкото до мнението на Странджата - поредният, който пише за качулки и е пропуснал да забележи, че такива нямаше. Поредният, който иска управлението на Батков.
Изображение

Тоя като го гледам, слага в джоба си всеки източен мъдрец.

Защо въобще се занимаваш ? Не разбра ли, че трола си е трол ...

Образованието и интелекта им си личат от километри ;)

1. Очевидно не работят, като се има впредвид, че времето в което другите са на работа, те ходят да "хулиганстват"
2. Образован човек не би си позволил такова малоумно поведение, нито би прибягнал до такива количества наркотици...

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 08:46

[quote="Bobolin"]
Наско Сираков - довел Йоканович. Стоящ зад него. Уволнил го. Стоящ до новият треньор при представянето. Гледащ безучастно как в домът на Левски, бива дърпан и публично събличан. Гледах го отново и отново. Гледах го десетки пъти. Как момче с качулка съблича дрехите от Петев, а г-н Сираков става и се изнизва край него мънкащ нещо под носа си. Наско Сираков е легнда. А вчера можеше да се превърне и в нещо повече. Само малко мъжество. Колкото да застане между човека, който си довел и групичката опитваща се да го линчува. И да каже: "Аз съм Наско Сираков и няма да допусна такава мерзост в домът ми." Дори и онези с качулките щяха да се поопомнят. Защото вдигнат ли ръка срещу Наско Сираков, тогава излизат на война срещу истинската публика на Левски. А тогава и Господ трудно би ги опазил. Но той изпусна шанса, когато един мъж трябва да постъпи като такъв. Г-н Сираков, аз отказвам да слушам обяснения и интервюта. В моите очи изгубихте авторитета си. Оставихте човек в беда. Човек доверил ви се и навярно разчитащ и имащ нужда от подкрепата ви. Хората вътре в клуба могат да съдят реално за работата ви през тези месеци. Но от вън резултат не се видя. :arrow: Почти съм съгласен ,искам само да допълня ,че Наско Сираков е по-вреден за "Левски" когато е извън отбора ,отколкото когато е в него .Също така Наско Сираков има заслуга за 12 шампионски титли на ПФК"Левски" .Докато с оценката за другото лици въобще не съм съгласен :arrow: Иво Тонев. Набеден за "буфер". Но аз вярвам в този човек. Повярвах в сълзите му от радост преди време. И в сълзите му от угорчение после. В думите му. Повярвах със сърцето си. Така усетих нещата за себе си. И мисля, че той дошъл от чуждия клуб стана повече Левскар отколкото други за целият си живот. Един от малкото, който разбра какво значи да си от Левски. В истинският смисъл а не в криворазбраният. И отборът само губи с отсъствието му. :arrow: Този човек донесе само разруха в "Левски" и ако остане , като гледам как НКП го подкрепя отново , ще си довърши мисията , като успешно закрие ПФК"Левски"1914.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 окт 2013 08:48

Мисля че си е за нова тема направо но това ако е вярно то наистина е срам за Левски!

След като отказаха Ивайло Петев да поеме “сините”, ултрасите притиснаха Тодор Батков да се откаже и от Емил Велев.
Както е известно, Велев е последният треньор, извел “Левски” до шампионската титла. На срещата Батков е предложил на феновете два варианта – Кокала и Велислав Вуцов. Ултрасите обаче били категорични, че няма да приемат нито един от тях.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 08:53

Pichichi написа:Мисля че си е за нова тема направо но това ако е вярно то наистина е срам за Левски!

След като отказаха Ивайло Петев да поеме “сините”, ултрасите притиснаха Тодор Батков да се откаже и от Емил Велев.
Както е известно, Велев е последният треньор, извел “Левски” до шампионската титла. На срещата Батков е предложил на феновете два варианта – Кокала и Велислав Вуцов. Ултрасите обаче били категорични, че няма да приемат нито един от тях.

Е как ще искат Кокала , като той въобще няма да се церемони с тях , а направо ще нашамари някой пикльо .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 10 окт 2013 08:57

Да слагат направо Вергил(ий) за треньор и да се приключва.
Ако не е доволен от себе си, поне може сам да си свали фланелката. :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 окт 2013 08:59

damageplan написа:
Pichichi написа:Мисля че си е за нова тема направо но това ако е вярно то наистина е срам за Левски!

Е как ще искат Кокала , като той въобще няма да се церемони с тях , а направо ще нашамари някой пикльо .

Те не са пикльовци бе пич ! Те са ЛОШИ :lol: И особено опасни ! Те водят държавата и ни спасяват на всичко кофти в тоя свят :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 10 окт 2013 09:01

damageplan написа:
Bobolin написа:Наско Сираков - довел Йоканович. Стоящ зад него. Уволнил го. Стоящ до новият треньор при представянето. Гледащ безучастно как в домът на Левски, бива дърпан и публично събличан. Гледах го отново и отново. Гледах го десетки пъти. Как момче с качулка съблича дрехите от Петев, а г-н Сираков става и се изнизва край него мънкащ нещо под носа си. Наско Сираков е легнда. А вчера можеше да се превърне и в нещо повече. Само малко мъжество. Колкото да застане между човека, който си довел и групичката опитваща се да го линчува. И да каже: "Аз съм Наско Сираков и няма да допусна такава мерзост в домът ми." Дори и онези с качулките щяха да се поопомнят. Защото вдигнат ли ръка срещу Наско Сираков, тогава излизат на война срещу истинската публика на Левски. А тогава и Господ трудно би ги опазил. Но той изпусна шанса, когато един мъж трябва да постъпи като такъв. Г-н Сираков, аз отказвам да слушам обяснения и интервюта. В моите очи изгубихте авторитета си. Оставихте човек в беда. Човек доверил ви се и навярно разчитащ и имащ нужда от подкрепата ви. Хората вътре в клуба могат да съдят реално за работата ви през тези месеци. Но от вън резултат не се видя. :arrow: Почти съм съгласен ,искам само да допълня ,че Наско Сираков е по-вреден за "Левски" когато е извън отбора ,отколкото когато е в него .Също така Наско Сираков има заслуга за 12 шампионски титли на ПФК"Левски" .Докато с оценката за другото лици въобще не съм съгласен :arrow: Иво Тонев. Набеден за "буфер". Но аз вярвам в този човек. Повярвах в сълзите му от радост преди време. И в сълзите му от угорчение после. В думите му. Повярвах със сърцето си. Така усетих нещата за себе си. И мисля, че той дошъл от чуждия клуб стана повече Левскар отколкото други за целият си живот. Един от малкото, който разбра какво значи да си от Левски. В истинският смисъл а не в криворазбраният. И отборът само губи с отсъствието му. :arrow: Този човек донесе само разруха в "Левски" и ако остане , като гледам как НКП го подкрепя отново , ще си довърши мисията , като успешно закрие ПФК"Левски"1914.

Много хубаво си споменал истинската публика на ПФК Левски ,но нали знаеш ,че тя е при публиката на Локомотив и Славия.

Върни се в “Левски”