Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

samo_levski
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот samo_levski » 09 окт 2013 14:06

В заключение искаме да кажем, че НКП държим твърдо Иво Тонев да остава в клуба и да завърши започнатото !

Ясно наркоманите на кой служели. То беше ясно и преди това де. Наркоманиии

anri
Контакти:

Мнениеот anri » 09 окт 2013 14:10

Че всеки истинки левскар и човек го е срам е най -нормалното нещо,но какво да кажем за уж националистичните им идеали-защитават сърбина Йоканович(моите уважения като човек и треньор) и нападат Петев,защото като дете...........Ами то по същата логика тия в петък ще викат за Армения,щото нашия треньор е чорбар.Защо приеха Гочето Василев втория път,като вкара Цска в релси и им подготви треньор за години напред.И моля хилядата или 10 хиляди човека които в момента се отъждествяват с Левски,да спрат да повтарят:Ние милионите левскари.Говорете от свое име и от името на вашата задруга.А парите от билети и карти за цяла година,няма да стигнат на Левски само за подръжка на стадиона,да не говорим за другите разходи.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 14:13

емо73канар написа:Истинските Левскари,отдавна неходят по мачове,така,че първо няма от какво да ги е срам,и второ,ако Петев все пак остане начело след тази злучка,напълно си заслужава това което му се случи.

Въпрос на гледна точка. Може да е алчен, а може да е ИНАТ и да иска да покаже, че не му пука, ддз.
Аз още съм си скептичен колко точно Петев ни трябва ама нейсе.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2013 14:14

GMUC_48 написа:Аз като левскар се срамувам от жалки човечета със сини шалчета, които "пеят само за победа", като едни същински Панчаревци. Срамувам се че хора, които се наричат левскари и одобряват дерибейството на един доказан агент на ДС и комсомолец-доносник, както и неговото решение да смени треньор, който е бил в тоя батак само 3 месеца.

Срам ме е от вас и "журналисти" като Русев и Грънчаров. На истинските Левскари им е болно от поредната гавра, която Мустака си направи с нас. На някои нервите вече не издържаха и затова се стигна до тази крайна мярка. НЕ забравяйте, че тези активни хора са на всеки мач, подкрепяйки клуба, отделяйки от времето си, за да може да се радвате на хубавата хореография за дербитата. Сега дерби няма да има. Ще има една пасмина футболисти и един треньор-палячо, която ще бъде поднесена на тепсия на чорбарите.

balef написа:Прокуратурата трябва да се самосезира и наркоманите с качулките да си получат заслужено наказание!

Лудницата трябва да се самосезира и да прибере хора с неуспешна лоботомия като теб. Гнусно е че имаш Апостола на аватар. Повръща ми се.

Като не ви издържат нервите,що не се биете едни други???А има и заведения за лекуване на нервноболни! ;)
Петев да не е лекарство за душевноболни???

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 окт 2013 14:16

Ето беее, крушката си имала и опашка!!! Видяхте ли сега кой е платил за цялата работа и към кого бяха адресирани вчера думите на Илияна Раева :DDD

Аз само искам да кажа, че съм ПРИВЪРЖЕНИК на клуба и не искам Иво Тонев... нз тия хора защо си узурпират разни наименования и говорят от името на милиони хора...

пп Все още чакам арести и присъди да видя за вчера - нищо не се говори по темата... :Х :Х :Х
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 14:16

Blue&Honour написа:"Ние сме чисти в своята съвест. Нас и историята ще оправдае."

Че нападнахте човек, който няма нищо общо с провалите до момента? БЛАБЛАБЛА

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=377419 - яко. Историята предполагам ще оправдае тоталната подкрепа за Локомотивеца хохо
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 14:16

Добре, че го направиха момчета, та заблудените и незнаещи фенове на Реал и Барса да видят как се прави, как се решават проблеми. Даже отборите им ще станат още по известни

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 14:18

Soulen написа:Пармалате, голям си смешник в youtube. Всички фенове на Левски били еди какви си, наркомани и с камъни целели всички агитки.

Я къде го е заявил това тоя? ПАРЛАМАт...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 09 окт 2013 14:21

И къде е сега Цацаратурата?
Кой ще се занимава с тия хулигански действия?
Или Цацара знае само услуги на червените и на турците да прави!
ЧАКАМЕ, още един дебелак да се подмести, за да не се налага ние да местим и разместваме!
Щом може 9-10 човека с качулки да разместват, време е и ние останалите да се намесим, а?
Така ли да стане, да се намесваме ли?
Всеки мъжкар знае да държи сопа, аз също!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 14:22

topchaki написа:Тоя ч...р няма даже морал.

Професионалист е, това е. И не говоря точно за този случай, а ПО ПРИНЦИП: футболисти и треньори не могат да си позволят да работят едва ли не само в любимия отбор, това е положението.
Честно казано ми се иска по-скоро не задължително болен левскар за треньор, а болен левскар за собственик :D Според вас дали истински левскар, ама до дъното на душата си би въртял тия далаверки с Левски?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”