В заключение искаме да кажем, че НКП държим твърдо Иво Тонев да остава в клуба и да завърши започнатото !
Ясно наркоманите на кой служели. То беше ясно и преди това де. Наркоманиии
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
В заключение искаме да кажем, че НКП държим твърдо Иво Тонев да остава в клуба и да завърши започнатото !
емо73канар написа:Истинските Левскари,отдавна неходят по мачове,така,че първо няма от какво да ги е срам,и второ,ако Петев все пак остане начело след тази злучка,напълно си заслужава това което му се случи.
GMUC_48 написа:Аз като левскар се срамувам от жалки човечета със сини шалчета, които "пеят само за победа", като едни същински Панчаревци. Срамувам се че хора, които се наричат левскари и одобряват дерибейството на един доказан агент на ДС и комсомолец-доносник, както и неговото решение да смени треньор, който е бил в тоя батак само 3 месеца.
Срам ме е от вас и "журналисти" като Русев и Грънчаров. На истинските Левскари им е болно от поредната гавра, която Мустака си направи с нас. На някои нервите вече не издържаха и затова се стигна до тази крайна мярка. НЕ забравяйте, че тези активни хора са на всеки мач, подкрепяйки клуба, отделяйки от времето си, за да може да се радвате на хубавата хореография за дербитата. Сега дерби няма да има. Ще има една пасмина футболисти и един треньор-палячо, която ще бъде поднесена на тепсия на чорбарите.balef написа:Прокуратурата трябва да се самосезира и наркоманите с качулките да си получат заслужено наказание!
Лудницата трябва да се самосезира и да прибере хора с неуспешна лоботомия като теб. Гнусно е че имаш Апостола на аватар. Повръща ми се.
Blue&Honour написа:"Ние сме чисти в своята съвест. Нас и историята ще оправдае."
Soulen написа:Пармалате, голям си смешник в youtube. Всички фенове на Левски били еди какви си, наркомани и с камъни целели всички агитки.
topchaki написа:Тоя ч...р няма даже морал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта