metodito написа:Не ви е срам от това, което се случи с Йоканович, така ли? А към сираковистите: не ви е срам от това, което направи Наско, така ли?
Той САБОТИРА явно Йоканович от самото начало!!! Като нищо чудно всичко това да е реално атака към Батков!!!
Вчерашната улигофренска случка е ПРОВОКАЦИЯ!
Смяната на Йоканович беше ПРЕВРАТ и изплюване в лицето на всеки левскар!
"Аз трябваше да освободя..." - други доказателства трябват ли ви драги сираковисти, че това стана заради Вълка.
Щеше ли да ги има тея циркове вчера, ако бяха сменили Йока след мача с ЦСКА?
ПИТАМ ВИ? Защо точно преди мача с червените го направи господин Сираков?
Защо се подсмихваше, защо беше поведението му преди да нахлуят платените шмърковци...какви шмърковци. Тея и пакетче джоджан не моат си вземат сигурно.
Вчерашната случка добре, че се случи! Точно така. Защо ли? Защото щеше да избие в провокация на дербито. БФС трябва да вземе мерки и да отреди мача или да се играе при затворени врати или без наша публика. Тея идиоти ще направят зулум. Може да е нещо много страшно.
Но напрежението няма как да не избие. Кой е виновен? Ми и аз вече не съм убеден, че Батков е реалния собственик на клуба. Това с Йоканович беше ПРОВОКАЦИЯ срещу синята част от България!
Дано не съм прав, но ако мача с ЦСКА се играе ще стане нещо много по-лошо. БФС трябва да вземе бързо решение! Да изместят мача за след Нова година, да накажата клуба, но този мач не трябва да се играе.
Майната му на дербито, майната му на първенството, това е ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ САМИЯ КЛУБ!!!