Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 23:09

blue avalanche написа:
Централен написа:
blue avalanche написа:
Централен написа:
Това ли ти е проблема?
С това ли България е страна от третият свят?

И с това!!!

Бъди роб, слушай батков и няма да си от третия, а от оня свят. :lol:

След като "въстана" срещу Батков,в кой "свят" премина?

Аз живея на този свят, в България , както казах на един умник , като теб, който каза , че живее в 21 -ви век. :lol:
А ти явно не се и напъваш да разбереш , за какво иде реч в станалото днес.
Няма да ти обяснявам.
Ако искаш-прочети коментарите преди появяването ти и изхождането ти по темата.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 08 окт 2013 23:10

Похвално - утре набийте чистачката (ама побързайте да избягате като наближи Батков) и 100% ще сте "свободни" и до края на седмицата Абрамович ви взима :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 окт 2013 23:12

tprodanov написа:Не случайно питах и преди малко - тия срамуващите се - кой от вас има сезонна карта, тарикатчета?

Аз има карта вече 7 поредна година, а както казах преди това не съм пропускал мач на Герена вече 24 години с много малки изключения.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 23:13

petar123 написа:Изобщо не ме е срам, а за първи път съм стъпил на Герена кажи-речи преди 29 години! Петев няма място на Герена! Имаме си добър треньор и той се казва Славиша Йоканович!

Не е ли време да набиете и съблечете футболистите все пак те са виновниците за загубите и слабата игра, вземете пример от Звезда, направете го още на следващия мач в който се издъните.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

alexanderrrr
Контакти:

Мнениеот alexanderrrr » 08 окт 2013 23:14

tprodanov написа:
Ми феновете подкрепят отбора и тук някъде теорийката ти катастрофира. Не подкрепят собственика и малоумния директор. Нещо неясно?

Тогава какво ви е виновен Петев бе умник такъв.Защо не го съблякоха така Батков.И като се толкова отворени искайте оставката на Батков и да си ходите в Б и В група.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 23:15

Централен написа:
blue avalanche написа:След като "въстана" срещу Батков,в кой "свят" премина?

Аз живея на този свят, в България , както казах на един умник , като теб, който каза , че живее в 21 -ви век. :lol:
А ти явно не се и напъваш да разбереш , за какво иде реч в станалото днес.
Няма да ти обяснявам.
Ако искаш-прочети коментарите преди появяването ти и изхождането ти по темата.

Хич и не се "напъвам да разбера" какво означава събличането на един треньор на пресконференция.Някак си не се вписва нито в мирогледа ми,нито в образованието ми,нито в културата ми...
Ако за теб летоброенето в Левски започва с Т.Батков,за мен - не!Така,че не ми давай тон,що се отнася до синия отбор!Капиш?
ПП.Не знаех,че в 21-и век събличат треньори на пресконференции.Сигурно феновете на Челси живеят в 17-и век.Щото не съблякоха Бенитес...

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 23:15

BadBoy написа:
petar123 написа:Изобщо не ме е срам, а за първи път съм стъпил на Герена кажи-речи преди 29 години! Петев няма място на Герена! Имаме си добър треньор и той се казва Славиша Йоканович!

Не е ли време да набиете и съблечете футболистите все пак те са виновниците за загубите и слабата игра, вземете пример от Звезда, направете го още на следващия мач в който се издъните.

Подстрекател?
Я си кажи името, егенето, адреЗа , за да си понесеш последствията за подстрекаване към насилие. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 23:15

plamenst7 написа:
tprodanov написа:Не случайно питах и преди малко - тия срамуващите се - кой от вас има сезонна карта, тарикатчета?

Аз има карта вече 7 поредна година, а както казах преди това не съм пропускал мач на Герена вече 24 години с много малки изключения.

Супер. Тая карта, знаеш ли кой ѝ направи дизайна, кой я изработи, кой я отпечата със собствени средства, кой написа посланието в пликчето, с която я взе, кой осигури техниката, от компютрите, принтерите, та чак до камерката? Имаш ли някаква идея?

alexanderrrr написа: Тогава какво ви е виновен Петев бе умник такъв.Защо не го съблякоха така Батков.И като се толкова отворени искайте оставката на Батков и да си ходите в Б и В група.

Ми не ни кефи бе? Други въпроси?

Потребителски аватар
G.A
Контакти:

Мнениеот G.A » 08 окт 2013 23:16

Кой добър треньор в момента е без работа и би поел Левски в това състояние?! Май само Петев и Ферарио Спасов? Георги Василев и той направи ЦСКА шампион! Той от кои е?!Ама и той нали е от ЦСКА? Какво значение има?! Важното е да си върши работата! По логиката на 20-те наркомана да се върне Вили Вуцов! Той нали е болен левскар! Заради такива наркомани нормални хора не стъпват на стадиона! Къде беше охраната да ги изхвърли тия друсалки с шутове? Това го няма в никоя страна! 20 кретена да искат от тях да зависят решенията! Тези 20 олигофрена даже се пишат стюарди за да не си платят и билетчето ,а после най-много ги боляло за отбора. Искали да им се чуе мнението?! Който плаща той поръчва музиката! И както беше казал другаря Тодор Живков : Може да решава този които има пари! Какво ще решаваш ти бе....................................?! Заради кретените ставаме за подигравка и смях навсякъде! НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ЛЕВСКИ, А МЕ Е СРАМ ОТ ФЕНОВЕТЕ МУ! Вече мисля ,че е по-добре най-евтиния билет за мач на Левски да бъде 20 лева! Така поне малко тази сган от наркомани ще намалее и ще се върнат нормалните хора отишли да гледат спектакъл, а не изтъпления!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 окт 2013 23:17

alexanderrrr написа:
tprodanov написа:
Ми феновете подкрепят отбора и тук някъде теорийката ти катастрофира. Не подкрепят собственика и малоумния директор. Нещо неясно?

Тогава какво ви е виновен Петев бе умник такъв.Защо не го съблякоха така Батков.И като се толкова отворени искайте оставката на Батков и да си ходите в Б и В група.

Точно там е проблема-никой не харесва Батков, но махне ли се и Батков, Левски няма да завърши първенството и ще фалира май преди ЦСКА.

Върни се в “Левски”