Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот dunavfc » 08 окт 2013 22:53

Категорично един от най-срамните моменти в историята на Левски ! Ако ще и Стойчо Младенов да бяха назначили има си други начини,но не така....
Левски моментално си уби и малкото останала репутация и познайте,кога втори път ще дойде в отбора класен играч или треньор.
Тия малоумници като са толкова отворени,защо не се опитат да свалят блузата на шопара Батков ? Срещу слабият е много лесно да скочиш,а това,че Батков се бъзика с клуба вече толкова години,последствия 0...

Потребителски аватар
fernandito
Контакти:

Мнениеот fernandito » 08 окт 2013 22:53

Петев, Ивайло! Сега трябва да се докажеш, защото на теб и 2 месеца няма да ти дадат шефовете :geek:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 22:54

acmilan написа:Като ви е срам, направете нещо най-накрая, за да се разграничите от малоумниците. Идете и ги изринете оттам. Това е решението. И преди някой голям остроумец да ме пита мен какво ме интересува - интересува ме, защото на много места е така, футболът е за нормалните хора, за феновете, които обичат, а не мразят и в пишките им няма само бира, както казваше Томислав Русев навремето, аз бих добавил и във вените им не тече само хероин. Жалко за футбола като цяло, че бе превзет от "ултраси". Фенклубовете ебаха мамата на фенството, това е самата истина. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да получаваш пари за това. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да мразиш останалите, да смяташ себе си за последна инстанция, да смяташ, че имаш правото да биеш, да крадеш, да унижаваш, да говориш от името на всички. Много е лесно, когато 10 малоумника наобиколят един човек и го карат да се съблече, едва ли сам някой от тях ще тръгне да го прави, защото може и да не сполучи.
Жалко и за журналистите, които стояха и гледаха. Единствено Сираков се опита да предприеме нещо, останалите в залата кибичат.
Ето затова българите сме такива мишоци, защото стоим и гледаме как много се гаврят с един и си затваряме очите. Ако Петев беше такъв цесекар, никога нямаше да облече такава фланелка, да развее такъв шал. Човекът е професионалист, като се прибере вкъщи жената и децата му няма да го питат тия пари от кой отбор идват, нали? Жалка история.
И много ми е интересно защо големите мъже не отидат да свалят ризата на Батков, щото има охрана, а?

Теб кой те мрази? Аз не знам момчета, които са обект на днешната тема да мразят някого. Ако някой тук се чувства мразен от някого, нека да каже конкретно, защото иначе е едно жалко плюене.
1. Томислав отдавна е изтривалка на Насо, и в този случай неговите думи принципно нямат никаква тежест. А и не само в този. Журналистическия му талант увехна преди повече от 6-7 години за сметка на удобното затваряне на очи за конкретни случи, точно свързани с Левски. Ако искаш, мога и с конкретика.
2. Не виждам да има някой бит, нещо откраднато или подобно. Беше възстановено едно съвсем нормално право. Петев преди държеше да парадира с това, че е от Цска - не виждам каква друга реакция може да очаква. Както самите гонгаджии казаха - ми то може утре и Йешич да реши да става треньор?
Виж, за забележката на тема Батков си прав. Точно това трябва да направим оттук нататък.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 08 окт 2013 22:54

Не ви е срам от играта на Левски!
Не ви е срам от управниците в Левски!
Не ви е срам от това да ви налагат заробващи модели и да живеете като скотове!
Не ви е срам , че хората протестират срещу несправедливостта , а вие си стоите в къщи!
Не ви е срам , че Родината е затънала до гуша в корупция и феодализъм!
Не ви е срам , че децата ви бягат в чужбина!
Не ви е срам , че не правите усилия живота ви да се подобри!
Не ви е срам , че всички ви се подиграват!
Не ви е срам , че ви тъпчат при всяка възможност!
Не ви е срам да се присмивате на другите , а да се правите на "европейци"!

... но ви е срам от това , че някой проявява нетърпимост към злото!?!?

МЕН МЕ Е СРАМ , ЧЕ КЛУБЪТ С НАЙ-МНОГОБРОЙНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ В БЪЛГАРИЯ НЕ УСПЯ ДА СЪБЕРЕ И 1000 ДУШИ ЗА ТАЗИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ , ЗА ДА ПОЗДРАВИ ЗАСЛУЖИЛИТЕ ДИРЕКТОРИ И ТРЕНЬОРИ С РАЗВАЛЕНИ ЯЙЦА И ДОМАТИ! ЗА ДА СЕ ВИДИ , ЧЕ ТРИБУНИТЕ ИМАТ ГЛАС , ЧЕ ТАМ ХОДЯТ ХОРА , А НЕ СЕНКИ ,ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ПРАВО ДА ПОСРЕЩАТ И ИЗПРАЩАТ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ НА ЕДИН ИЛИ ДРУГ!

ТЕЗИ СРАМЕЖЛИВИТЕ - СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ И КРЕЩЕТЕ ПРЕД КОМПЮТРИТЕ И ТЕЛЕВИЗОРИТЕ , СИПВАЙТЕ СИ РАКИЙКАТА И СЕ ПРАВЕТЕ НА ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ...ПАРДОН - "ЕВРОПЕЙЦИ".Но не се оплаквайте - нямате право да се оплаквате!За вас е все тая кой ще управлява кораба и накъде пътувате!Важно е да имате поводи да се изпъчите пред отрядните , колко сте възпитани и толерантни и как това е "недопустимо!"

Да ви е честит европейския треньор , показан в европейската зала за пресконференции с европейска организация и европейска охрана!
Такъв двуполов треньор отбора никога не е имал!Ликувайте - това е бъдещата раса- самооплождащи се човекоподобни червеи -без срам , съвест , достойнство и чест!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:55

ehh написа:
sslevski написа:Истинските Левскари не ни е срам!!!

Май ти си надрусаният. От кое не те е срам, бе? Гледай за какво става дума. Кви са тия да ми казват дали ще има мач с ЦСКА или не. Кви са тия да определят, какво ще става? С феновете на Левски същите тия, които питаха Сираков, защо поне от кумова срама не им е казал, какво мисли да прави, някой от тия допитаха ли се дали да направят това нещо?
Ебаси срама. Ти или си някой превъзбуден пубер или и аз не знам. И какъв чорбар е Петев бе умниици? В ЦСКА ли е играл? Играч на ЦСКА ли е бил?

ПП Гугутката още ли не си е подал оставката?

Доста мнения съм ти чел и съм ги уважавал.
Но с това просто се изложи...За 5ев говоря.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
nikolay_levski
Контакти:

Мнениеот nikolay_levski » 08 окт 2013 22:56

СРАМ!!!СРАМ И ПОЗОР!!!Какви са тези?Една стотинка неса дали за ЛЕВСКИ и ще казват :"Не сте ни питали" Абе ейй я слез на земята бе!Нека Петев да остане!Бил за цска?Голяма работа!Нито е играл ,нито е бил треньор там.А за Сираков НЯМАМ ДУМИ!СЕДИ И СЕ ХИЛИ!Когато дойде си мислих ,че е за добро.СГРЕШИХ!!!!Не му отива да седи и да се хили!Да гледа как събличат горкия човек който не е виновен с НИЩО за изгубената титла миналия сезон.ЕВАЛА ,че остава!А не онези ПРОСТАЦИ.Това го няма НИКЪДЕ по света!!!Както каза Батков това е ПЕТНО в историята на ЛЕВСКИ.АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ И МЕ СЕ СРАМ ОТ ТЕЗИ ПСЕВДОФЕНОВЕ!ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 22:56

Както и се очакваше видеото със стриптийза вече обикаля навсякъде и коментарите са като цяло са че България си е типична страна от третия свят с човекоподобно население, ама някои тук си се кефят..
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 08 окт 2013 22:57

tprodanov написа:
plamenst7 написа:Не за първи път Левски си пати от кретените самопровъзгласили се за фенове на Левски. Какви фенове са тия боклуци? Имат ли глави с които да мислят или дрогата им е изсмукала мозъка? Такъв срам на отбора не е носил нито един футболист обличал синята фланелка, нито един ръководител или обикновен служител. Вие боклуци нещастни сте СРАМ ЗА ЛЕВСКИ, СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Жалко, че този голям клуб най-вероятно ще бъде затрит от идиоти наричащи себе си левскари. Никога не съм се срамувал от загуби на терена от който и да било. Футбола е игра в която се печели и губи, но днешната загуба на Левски е най-срамната и тежка в цялата му 100 годишна история.
И да не ми обясняват боклуците които днес са били на Герена, че те били левскарите. Аз също съм левскар, бил съм на всички мачове на Левски през последните 24 години с няколко изключения които се броят на пръсти. Мен също никой не ме е питал какво искам, нито пък вие сте ме питали относно Петев какво ми е мнението.
И не на последно място да попитам: Защо сектор Б е празен? Като си отговорите на този въпрос, ще разберете и кои са истинските левскари.

Какъв сектор е празен бе? :lol:
Това твърдение, от човек, дето претендира, че ходи на мачове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

С Нефтохимик и Локомотив Сф си беше празен :)
CHELSEA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 окт 2013 22:57

Централен написа:
acmilan написа:Като ви е срам, направете нещо най-накрая, за да се разграничите от малоумниците. Идете и ги изринете оттам. Това е решението. И преди някой голям остроумец да ме пита мен какво ме интересува - интересува ме, защото на много места е така, футболът е за нормалните хора, за феновете, които обичат, а не мразят и в пишките им няма само бира, както казваше Томислав Русев навремето, аз бих добавил и във вените им не тече само хероин. Жалко за футбола като цяло, че бе превзет от "ултраси". Фенклубовете ебаха мамата на фенството, това е самата истина. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да получаваш пари за това. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да мразиш останалите, да смяташ себе си за последна инстанция, да смяташ, че имаш правото да биеш, да крадеш, да унижаваш, да говориш от името на всички. Много е лесно, когато 10 малоумника наобиколят един човек и го карат да се съблече, едва ли сам някой от тях ще тръгне да го прави, защото може и да не сполучи.
Жалко и за журналистите, които стояха и гледаха. Единствено Сираков се опита да предприеме нещо, останалите в залата кибичат.
Ето затова българите сме такива мишоци, защото стоим и гледаме как много се гаврят с един и си затваряме очите. Ако Петев беше такъв цесекар, никога нямаше да облече такава фланелка, да развее такъв шал. Човекът е професионалист, като се прибере вкъщи жената и децата му няма да го питат тия пари от кой отбор идват, нали? Жалка история.
И много ми е интересно защо големите мъже не отидат да свалят ризата на Батков, щото има охрана, а?

Ти жена му си?

Много остроумно, голям мислител си :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 22:58

plamenst7 написа: Колко човека имаше на мача с Локо Сф? А с Нефтохимик? А с Пирин? А със Славия на Овча купел, където В сектор винаги е бил пълен, а сега беше наполовина празен? Или вие ходите на мач само с ЦСКА и сега вече с Лудогорец и като дойде някой гранд от Европа, че с Иртиш пак беше пълна скръб.

В близките 20 години, Левски има най-голяма посещаемост общо. Единствения отбор със сходна такава е Ботев. Бегай некъде другаде с празните сектори. На фона на резултатите, които клубът показва под мъдрото ръководство на г-н Батков, мисля, че е напълно достатъчно. Левски в момента се крепи единствено на феновете си.

nikolay_levski написа:СРАМ!!!СРАМ И ПОЗОР!!!Какви са тези?Една стотинка неса дали за ЛЕВСКИ и ще казват :"Не сте ни питали" Абе ейй я слез на земята бе!Нека Петев да остане!Бил за цска?Голяма работа!Нито е играл ,нито е бил треньор там.А за Сираков НЯМАМ ДУМИ!СЕДИ И СЕ ХИЛИ!Когато дойде си мислих ,че е за добро.СГРЕШИХ!!!!Не му отива да седи и да се хили!Да гледа как събличат горкия човек който не е виновен с НИЩО за изгубената титла миналия сезон.ЕВАЛА ,че остава!А не онези ПРОСТАЦИ.Това го няма НИКЪДЕ по света!!!Както каза Батков това е ПЕТНО в историята на ЛЕВСКИ.АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ И МЕ СЕ СРАМ ОТ ТЕЗИ ПСЕВДОФЕНОВЕ!ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!!!

Ама верно ли не са дали една стотинка?

Абе тарикати, я ми избройте кой от вас има карта за Левски?

BadBoy написа:Както и се очакваше видеото със стриптийза вече обикаля навсякъде и коментарите са като цяло са че България си е типична страна от третия свят с човекоподобно население, ама някои тук си се кефят..

Верно ли? Това според теб из футболна Европа не се е случвало? :mrgreen:

Върни се в “Левски”