Централен написа:obi4am_pirin написа:sslevski написа:ralka_levskarka написа:groti написа:sslevski написа:Аз съм твърдо зад феновете.Трябваше някой да тропне по масата.Стига женски полови органи.Стига добро отношение.Стига далавери на гърба на Левски.Ако няма пари хайде Чао.
Не одобрявам унижението на Петев.Трябваше само да го изгонят.Прекалено крайно беше.
ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЛЕВСКИ Е ЕДИН: ТОДОР БАТКОВ.
И къде бяха тия силните фенове,като се появи Борат с охраната? Защо не съблекаха него? Много е лесно да се метнеш на един треньор,когато до теб са още 20 човека. Ама като се появи Боратко и се покриха,нали? И как така нямаше никаква охрана предвид драмата,която се заформя от вчера? Има нещо вкиснато в цялата работа.
Да съблекат Гаджев, бе, да съблекат БРУталния? Да съблекат Макриев, те да не би да трябва да са в Левски? ХАХХА
До сега имаше толеранс към всички от сега нататък няма прошка за никой.
Няма Гаджев,няма Гонзо,няма Батков,няма Сираков...................разберете го има само Левски,всичко останало е преходно,а всичко преходно трябва да е хубаво ако не Чао!!!!
А бе вие бай ганя толкова време не можете да го мръднете той ми говори за край на толеранса...та скочихте на Петев!!!Хаха!
Пирине, колко хора ти казаха, като се напиеш, да не повръщаш във форума, а да си лягаш?
Шоуто беше голямо признавам...Ще ви дават за дълго време по световните медии и ще се върне онова красноречиво "ЕВРОИД......