Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот obi4am_pirin » 08 окт 2013 22:04

Централен написа:
obi4am_pirin написа:
sslevski написа:
ralka_levskarka написа:
groti написа:
sslevski написа:Аз съм твърдо зад феновете.Трябваше някой да тропне по масата.Стига женски полови органи.Стига добро отношение.Стига далавери на гърба на Левски.Ако няма пари хайде Чао.
Не одобрявам унижението на Петев.Трябваше само да го изгонят.Прекалено крайно беше.

ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЛЕВСКИ Е ЕДИН: ТОДОР БАТКОВ.

И къде бяха тия силните фенове,като се появи Борат с охраната? Защо не съблекаха него? Много е лесно да се метнеш на един треньор,когато до теб са още 20 човека. Ама като се появи Боратко и се покриха,нали? И как така нямаше никаква охрана предвид драмата,която се заформя от вчера? Има нещо вкиснато в цялата работа.

Да съблекат Гаджев, бе, да съблекат БРУталния? Да съблекат Макриев, те да не би да трябва да са в Левски? ХАХХА

До сега имаше толеранс към всички от сега нататък няма прошка за никой.
Няма Гаджев,няма Гонзо,няма Батков,няма Сираков...................разберете го има само Левски,всичко останало е преходно,а всичко преходно трябва да е хубаво ако не Чао!!!!

А бе вие бай ганя толкова време не можете да го мръднете той ми говори за край на толеранса...та скочихте на Петев!!!Хаха!

Пирине, колко хора ти казаха, като се напиеш, да не повръщаш във форума, а да си лягаш? :lol:

Шоуто беше голямо признавам...Ще ви дават за дълго време по световните медии и ще се върне онова красноречиво "ЕВРОИД......
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
cokeman
Контакти:

Мнениеот cokeman » 08 окт 2013 22:04

Едно голямо БРАВО на тези момчета .. явно са единствените на които им пука какво се случва в нашия отбор !
Та ние сме 6 ти кой ни хване той ни бие , отпаднахме както винаги от анонимници ..
за 1 година се сменя 4ти треньор
БаткоФФ е време да си ходи !!!
Оная продажна кучка Наско СИракоФФ до живот да не стъпи на мач на ЛЕВСКИ даже .. тая кучка се гъзеше пред сектор Б ( когато беше в СЛавия ) ама тове се забрави от много хора !
В италия така ги линчуват даже и играчите .. тук след мача със славия трябваше да има обесени !!!
100 годишен юбилей имаме ,а сме на дъното .. ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМА ОБЕСЕНИ
САМО ЛЕВСКИ !!!

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 08 окт 2013 22:06

Централен написа:
ИРТИШ2013 написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Това не бяха Левскари, това бяха фенове на ЦСКА, които се представят за Левскари, с цел да дестабилизират Левски преди дербито :mrgreen:

ИМПЕРАТОРЕ,НИЕ ТАКИВА ИНТЕЛЕКТИ,КАТО ГУГУТКАТА С ДВЕТЕ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ НЯМАМЕ,ПРЕД НЕГО ТЕПСИЕВ-ГОЛДИ БЕШЕ КАТО НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Прав си!
Всички сте с по една само. :lol:

Ааа, викаш Дядо Пенчо, Стоичков, Пецата Жеков (Пешо Мастиката), Джеки и другите червени легенди са все интелЕгенти :mrgreen:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 08 окт 2013 22:06

Много моля феновете на ЦСКА да не ни дават уроци по морал. Не беше толкова отдавна случката във Велико Търново, когато бе шамаросан треньора на ЦСКА от секретаря на Централния фен клуб на червените. Не беше токова отдавна случката в ресторант "Окото", когато фенове натупаха девет играчи на ЦСКА. Подобни случки имаше и в други отбори. Мен повече ме е срам от това , което показва отбора на терена. Между другото, след мача с Лудогорец нямам желание дори и по телевизията да ги гледам.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:07

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Централен написа:
ИРТИШ2013 написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Това не бяха Левскари, това бяха фенове на ЦСКА, които се представят за Левскари, с цел да дестабилизират Левски преди дербито :mrgreen:

ИМПЕРАТОРЕ,НИЕ ТАКИВА ИНТЕЛЕКТИ,КАТО ГУГУТКАТА С ДВЕТЕ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ НЯМАМЕ,ПРЕД НЕГО ТЕПСИЕВ-ГОЛДИ БЕШЕ КАТО НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Прав си!
Всички сте с по една само. :lol:

Ааа, викаш Дядо Пенчо, Стоичков, Пецата Жеков (Пешо Мастиката), Джеки и другите червени легенди са все интелЕгенти :mrgreen:

Да бре!
Имат по една мозъчна гънка и тя е от удар в гредата на амиЙЪтЪ, докато не бяха срязани. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 08 окт 2013 22:09

balef написа:Истинските и особено стари Левскари ни е срам от това което се случи днес от шепа надрусани наркомани даже не са и Левскари !
Тези същите за няколко грама те си знаят какво са готови на всичко - справка колко глоби и наказания са нанесени на ФК Левски !
Това е платена провокация към ФК Левски и затова Гугутка ли е не знам трябва незабавно да си подаде оставката и ние Левскарите нямаме нужда от най-различни фен клубчета ...... Мен лично ме е срам с мегафон някой да ми казва какво да скандирам.
И последен въпрос защо наркоманчетата бяха с качулки от какво ги е страх - същите правиха провокации и на протестите и пак бяха с качулки .....това са платени лумпени те нямат отбор те нямат родина с една дума НАЕМНИЦИ !

Били наркомани ХАХАХАХАХАХАХ Не били Левскари хаХАХАХАХАХААХАХ, ти идвал ли си някога в сектор Б ? Ебахти неадекватниците в тоя форум :|
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 22:09

ВИНОВНИКА >>>>>>>>>>>>>>
Изображение
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:10

stoyankd написа:Много моля феновете на ЦСКА да не ни дават уроци по морал. Не беше толкова отдавна случката във Велико Търново, когато бе шамаросан треньора на ЦСКА от секретаря на Централния фен клуб на червените. Не беше токова отдавна случката в ресторант "Окото", когато фенове натупаха девет играчи на ЦСКА. Подобни случки имаше и в други отбори. Мен повече ме е срам от това , което показва отбора на терена. Между другото, след мача с Лудогорец нямам желание дори и по телевизията да ги гледам.

Аз и по радиото вече не ги гледам, ама интернета сам ми се навира. :lol:
Това на майтап, но случката днес трябва да е сигнална крушка, че нещата са " подредени"
И последвалата "светкавична" оставка на раев и перчема.....
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 22:11

Автора на темата или е надрусан или е розов.............избирайте си.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 окт 2013 22:12

Батков показа че той решава какво ще става с Левски!Петев ще е треньор!Онези напудрените дето съблякоха човека и дето от тях зависят нещата са безгласни букви!На Герена могат само да си платят билетчетата и до там!Батков решава!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Върни се в “Левски”