Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот bardon_27 » 08 окт 2013 14:26

]
terata написа:Единствено Ясен Петров имаше частични успехи, а титлата на кокала не я броя защото имаше готов отбор.

Като отбора е бил готов защо не отстранихме Бате или поне Жилина? И защо едвам едвам се добрахме до титла :roll:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 окт 2013 14:30

bardon_27 написа:]
terata написа:Единствено Ясен Петров имаше частични успехи, а титлата на кокала не я броя защото имаше готов отбор.

Като отбора е бил готов защо не отстранихме Бате или поне Жилина? И защо едвам едвам се добрахме до титла :roll:

Къде па съм го казал тва? Би ли дал линк към въпросното ми мнение, че не помня никъде да съм казвал подобно нещо?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 14:35

Специално за това уволнение трябва да се обвинява Тонев, не Сираков.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 08 окт 2013 15:13

Сираков и Сектор Б са твърдо зад Йоканович, няма проблеми! :lol: Как може да си такова мекотело пред цяла България не ми е ясно, нито за Наско, нито за гугутките. Да се кълнеш пред медиите, да плямпаш в интервюта, да издигаш плакати и да говориш на хората колко подкрепяш треньора, а в деня в който го уволняват да се изплюеш в лицето му, в своето достойнство и да не ти пука! Да си мишка, скрита ниско в храстите и да църкаш за трохичките на Батков! :shock:
Така стоят нащата, уважаеми приятели. Мълчание, омерта, покорни слуги и безгласни букви са обсебили (П)ФК Левски София... :oops:

Сега видях, че на официалния сайт на клуба е публикувано съобщение, че в 16,30 ч. Сираков ще обяви новия треньор на клуба. :oops:
Няма такова падение, в рамките само на 3 месеца Сираков лично се обърна срещу двама треньори пред цяла България!
Интересно ми е да чуя платените гугутки с кого "продължават борбата"? Срам и позор!!! :oops:

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 окт 2013 19:26

„Той, Иво, ви каза, аз за разлика от него не подавам оставка, а просто си тръгвам от Герена и кракът ми повече няма да стъпи тук. Това, което стана, няма аналог в европейския и световния футбол и това не е моят Левски, и това не е нашата публика. Това е срам и позор за името на Апостола“, започна Сираков.

Още една тема за коша, освен тази за Йоканович.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
fernandito
Контакти:

Мнениеот fernandito » 08 окт 2013 19:43

Eminem написа:Специално за това уволнение трябва да се обвинява Тонев, не Сираков.

Батков, колега. Батков.

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 08 окт 2013 20:37

пълен страхливец е Раев, можеше ако не от позицията на спортен директор, то поне от позицията на мъж да защити Петев от гаменчетата, само че той се уплаши и се скри като женичка :idea:

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 08 окт 2013 21:11

BigBrother написа:пълен страхливец е Раев, можеше ако не от позицията на спортен директор, то поне от позицията на мъж да защити Петев от гаменчетата, само че той се уплаши и се скри като женичка :idea:

А можеше и да не се реди на микрофоните и пред камерите и да каже, че подкрепя Йоканович, както го заяви при поканата към него, при всеки сгоден случай и след 0-0 с Локо Сф. Да си бе тръгнал с достойнство, а не да реди заучени фрази против Левски. Нямал бил да стъпи повече на Герена...света ще свърши :oops: самовлюбен неможач!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 окт 2013 23:42

Наско Сираков е човекът с най-голям принос за успехите на Левски в цялата му история.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 09 окт 2013 00:01

plamenst7 написа:Наско Сираков е човекът с най-голям принос за успехите на Левски в цялата му история.

Глупости. Какво направи за целия си престой в последните 3 месеца? Нали обеща 100 дни? Нали беше наясно с положението в клуба още докато критикуваше от стената си във Фейсбук? Изгони прилични играчи, доведе нови смешници и смени двама треньори. Все пак той е човек със големи заслуги, но както самия той каза: "дал съм живота си, но също съм получил много в Левски"! Никой не отрича старите му заслуги, но от 5 г. Нищо,ама Нищо не е допринесъл за Левски. Сега силни приказки и нула принос, а момента е много тежък. Хайде да не се издига в култ който и да е? Защо не постигна в Ботев, в Славия или в Хасково, каквото се получи в Левски? Левски е над всичко и над всички, заклинанията за титли, купи, участия и т.н. са патент на онези с рязаните греди, изкопаните гробове и шамаросаните ферарита по бензиностанциите... :oops:
В нашия клуб публиката играе важна роля и вярвам, че ще го докажем докато мъжлето Петев се води треньор на отбора.

Върни се в “Левски”