W84me написа:Централен написа:Закъсняват.
5еф да не е подал оставка?
Преставка е подал :D
Пълно ЗТМ.
Пресконференцията я няма никъде.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Централен написа:Закъсняват.
5еф да не е подал оставка?
Преставка е подал :D
Централен написа:
Пълно ЗТМ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
P!nk fan написа:Дано да се окаже вярно! Петев е архитектът на успехите на Лудогорец, а Стойчо Стоев в момента обира плодовете на неговия труд! Със сигурност ще се представи по-добре от прехвалнеия Йока.
W84me написа:Централен написа:
Пълно ЗТМ.
Представяме Капело за тренер и хвърляме АТОМНАТА БОМБА!
blue avalanche написа:MJ23 написа:блу авеланш
Като ти чета мненията и почвам да си мисля, че вероятно си някой агент от "ръководството" на Левски! Тотално сбъркани идеи, типично за шефовете ни - н1ма грам мениджърски подход в действията на който и да е в клуба. Има една дума - СТРАТЕГИЯ - това са така наречените дългосрочни планове. В Левски дългосрочно е седмица, айде месец. И от там нататък вече гориш. Простотията е на всички нива, че и по феновете ходи
Като ти чета мненията и почвам да си мисля,че си фен на "мениджърския подход" а ла Ратко Достанич( с осем поредни загуби).Трябваше да оставим Йоканович да ни вкара във втората седмица и чак тогава да се сетим да го гоним.Или как?А,сетих се!Да ни прати ДЪЛГОСРОЧНО в Б група и чак тогава да се усетим.
Какви бяха супертактическите ходове на Йоканович,дето оревахте орталъка,щото аз нещо не се сещам.Ама се сещам за 1-1 с Ч.море и 0-0 с Берое със 110 мин.(сумарно) с човек повече...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: icemanbg33, Muaddib, tamkuan, vlong, vvessel и 61 госта